Отговори
# 135
  • Варна
Да- и аз така бях чула. Дори с първата бременност бяхме пак на гости и детето беше с пъпките от варицелата- много се бях притеснила, но слава Богу не стана нищо лошо

# 136
  • Варна
Здревейте  Simple Smile След 2-3 седмици ми казаха да отида отново на преглед и евентуално тогава ще се запиша официално в темата  Peace

# 137
Здравейте отново бъдещи мамчета!
Днес бях на доктор и тя видя точицата, но каза че отговаря на 3-та седмица. Явно е била късна овулация. Ще ходя при док пак на 27-ми Така като смятам ми излиза термин на 30-ти, а по калкулатора съгласно ПМЦ излиза 12-ти. Абе живот и здраве важното е всичко да е наред, а не кога точно ще се срещнем с нашето чудо.
Вие как се чувствате? Аз все още не се усещам много като бременна. Май миризмите започнаха да ми правят по често впечатление ама иначе съм си супер.

# 138
ВАрицелата е опасна , но ако си я карала , мисля, че няма проблем. И все пак ,ако можеш да си спестиш контакта с болни е по-добре. Нашият  бъдещ батко изкара варицелата точно преди да забременея , добре ,че съм я изкарала вече  Grinning

Аз нямам нито 1 симптом на бременна  Mr. Green Само дето съм гладна, ама то може да не е от бременността 
Laughing

# 139
Колко ми е емоционално днес!!! Имам чувството, че беше вчера като се записвах в темата на януарските бъдещи мами, а другата седмица дребният става вече на 2 години и ето ме мен - отново развълнувана с положителен тест в ръка!!!
Много се радвам, че ще се запознаем с вас и пожелавам на всички ни лека и прекрасна бременност до финала!!!  Hug
По различните калкулатори ми излиза термин 22 или 23 септември (23 ми е лентичката), но при всички се пада, че бебо е направен точно на Нова година Simple Smile
Аз съм на 32 години от София и това ми е трета бременност, като първата беше неуспешна...
За разлика от предните пъти, сега стана от раз и от един опит само  Hug

# 140
една от нас  welcome

# 141
  • Пловдив
Здравейте!
За варицелата - спестявайте си контакта с болни, изключително опасна е за плода, ако се разболееш, независимо, че си я карала! Уж пише, че не може да се повтаря, но съм чувала за един-два случая при момичета, които я повтарят /може би, като мине много време и имунитета отслабва, или пък родителите са се заблудили, че си я карал в детска възраст, но.../, така или иначе, наистина е много сериозно и по-добре да се ограничат контактите с болните. Моята майка например, уж я е карала, но преди две години се зарази пак от една болна, имаше само 2-3 пъпки ,но достатъчно да пренесе варицелата на моя сладур, така че моля, сериозно с нея.
Но, нека си говорим за хубави работи  Simple Smile
Лек и усмихнат ден

# 142
Привет и от мен! F.A.T.E. супер темичка, аз се записвам с термин 2 септември. Предпочитам да не казвам коя по ред ми е тази бременност, предишните бяха все неуспешни. На 30г. съм. Вчера бяхме на преглед и видяхме сърчицето, пулс 130, големина на бебока около 8,5 мм.

Лека и безпроблемна на всички  Hug

# 143
  • Sofia
Има актуална септемврийска тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=629617.0

# 144
Момичета, заключиха ни новата тема  Tired Грешката е моя, явно наистина трябваше да изчакам още малко, но като не съм запозната с правилата.  Whistling Хйде да изпишем тази, а се надявам после да ни я отключат, като аз през това време ще си нанасям информацията в халваджийския тефтер  Mr. Green

# 145
Здравейте, момичета! Как се чувстват бъдещите мами? Исках да ви попитам, дали някой от вас имат главоболие, ако да, какви хапчета пиете и как се преборвате с гаденето?

# 146
Здравейте, момичета! Как се чувстват бъдещите мами? Исках да ви попитам, дали някой от вас имат главоболие, ако да, какви хапчета пиете и как се преборвате с гаденето?

Аз нямам, да чукам на дърво ... но знам, че не трябва да се пие нищо или в случая да се обадиш на ЛГ. Ако има мами с глевоболие да пишат. В интернет няма ли някаква информация за това.

# 147
Аз имам от време на време главоболие, но го търпя и не пия нищо. Ако твоето е толкова нетърпимо наистина най-добре се консултирай с лекаря си. На всички новозаписали се ЧЕСТИТО! Усещам че ще станем много щастливки в тази тема Simple Smile

# 148
И аз го търпя, то и преди да забременея ме болеше силно и често главата, ама тогава си пиех хапчета и  ми минаваше, а сега всички хапчета, които пиех преди са забранени за бременни. А когато попитах лекарката, тя нищо определено не ми отговори... Аз до сега бях само веднъж на преглед, тогава видяхме плодното сакче, в петък имах час, да ходя отново, ама реших да поизчакам още малко, да не ходя толкова често на прегледи,а и усещам, че всичко е наред, защо да го тормозя бебчето. А то и лекарката нещо много, много не ми хареса.

# 149
Mince Защо да е рано,кога ти беше последната М. Аз отидох на 11 ден от закъснението и се видя и сакче и сърдечна дейност  Hug Колкото до лекарката-щом не ти харесва от сега, по добре я сменяй. До колкото знам направление за ЖК може да се вземе към 9г.с. или се бъркам  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт