Отговори
# 210
Ех, че хубаво ... честито мила и добре дошла  Hug веднага те записвам  Heart Eyes
Като гледам повечето от нас следващата седмица пак сме на лекар ... на всички много палчета  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 211
Здравейте момичета, как сте днес?
Аз съм много щастлива Simple Smile видяхме бебчо и тупкащо сърчице. В 7-ма седм. съм, пожелавам на всички мамчета да се похвалят скоро  Hug
На преглед пак след един месец. Дадоха ми направление за изследване на кръвта, които трябва да си направя до следващия преглед. На Вас какви изследвания ви препоръчаха?

# 212
Честито radost81   Hug Обаче нямам спомен да си ми дала данни за първа страничка, ако искаш да те запиша ми ги кажи  Heart Eyes
Иначе за изследванията на мен ще ми дадат другата седмица като отида на преглед, предполагам, че и на другите момичета  Crazy

# 213
F.a.t.e инфото е : 30 год. скоро ще са 31 Wink, от София,  Simple Smile

# 214
F.a.t.e инфото е : 30 год. скоро ще са 31 Wink, от София,  Simple Smile
А термина за кога е  Mr. Green

# 215
  • Варна
Здравейте  Simple Smile Така като гледам аз най-късно съм се забременила  Mr. Green Като ходих на преглед на 10-ти ми казаха да отида чак след 3-4 седмици.

# 216
термин 04/09 Simple Smile според калкулатора, док. не ми каза нищо по в-са, само ми каза коя дата 29/11 да съобщавам като първа на последния цикъл с оглед на късната овулация, реалната дата беше 23/11, но тя не се взимала предвид Simple Smile

# 217
Момичета, здравейте! Как сте днес? Решихте ли вече къде и как ще си следите бременността?

# 218
Момичета, здравейте! Как сте днес? Решихте ли вече къде и как ще си следите бременността?

Аз съм добре, вкъщи и на топличко  Mr. Green
Колкото до ЖК ... май вече реших. Утре съм при личната да си взема направление и да ми подпишат Личната Амбулаторна Карта, че ще искам да излизам в болнични. Ще ме назначат сега в една фирма фиктивно пък ще видим  Heart Eyes
А вие как сте ... нещо ново, няма ли нови момичета на хоризонта. Хайде не се плашете, а при нас се запишете  Hug

# 219
Здравейте! Аз пък днес имам съвсееем леко , но кафяво зацапване. Започвам утрогестан и но-шпа.АКо не спре зацапването в четъртък пак при док .

# 220
Почвай го веднага мила ... няма нищо страшно, ще спре зацапването ами къде ще ходи  Hug Почивай си колкото се може повече и без физическо претоварване.

# 221

Аз сега съм на работа и после на доки  Grinning бременността ще ми я следи една АГ в квартала (че нали трябва да се запишеш някъде на държавно) а иначе ще ходя и при един изключителен док. който е управител на клиника по ин-витро оплождане. Аз си ходя при него на частно още преди да забременея и съм много доволна от него, имам му пълно доверие  Peace

Лек ден от мен маминкииииии  Hug

# 222
Почвай го веднага мила ... няма нищо страшно, ще спре зацапването ами къде ще ходи  Hug Почивай си колкото се може повече и без физическо претоварване.
Ааа започнах ги аз. Сега почивам ,че малката фурия като стане пак да ме "метне". Лошо е ,че иска постоянно да го вдигам ( а той е вече 10кг 200гр) Ограничавам се , но не става всеки път. Гледам да се пазя  Wink Зацапаването е съвсееееем малко ,но е факт и не е за подценяване Simple Smile

# 223
rossy-pm хич не ти е лисно с малкия бандит  Crazy

vanilav Стискаме палчета всичко да е наред и после вИднага тук на отчет  Mr. Green Hug

Аз също се замислям дали освен държавната ЖК да не ходя и на частно, много мами са го практикували и продължават да го правят за тяхно спокойствие. Има време де, ще си мописля, а и едно частно посещение си е поне 50-тина лева, така че и от финансите ще зависи много  ooooh!

# 224
  • Бургас
Много е трудно с малко дете, Роси Simple Smile А моята хала е на 2г. и още и още иска д асе носим на ръце..а вече е 15 кила.. Tired

Общи условия

Активация на акаунт