Бургас: Ясли, градини, занимални със специални занятия - 2

• 37 545
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
Всъщност вярно е, че от януари плащаме 40 процента от таксата на отсъствения ден, независимо каква е причината за отсъствието. Някой да е чувал, че таксите се повишават на 70 лв от февруари?

Последна редакция: вт, 17 яну 2012, 15:50 от mamaVladi

# 106
  • у нас
Някой да е чувал за месечна такса от 70 лв за Бургаските градини от другия месец?

Shocked

# 107
  • Бургас
Здравейте, момичета, направила съм фейсбук страничка на градината, която посещава сина ми - ОДЗ "Райна Княгиня" Славейков. Също така имам намерение да направя група там само за нашата групичка, тъй като детето ми доста боледува и отсъства и все има някоя новост, която сме пропуснали Simple Smile Ако тук има мами, чиито деца са от групата "Биберони" може да ми пишат на лични.

# 108
  • Burgas
Някой да е чувал, че таксите се повишават на 70 лв от февруари?
То остава и това да стане....не съм чула за подобно нещо, дано да не е вярно.

# 109
То остава и това да стане....не съм чула за подобно нещо, дано да не е вярно.
хм, дано!

# 110
Сега се връщам от градината
За времето ако е било болно се плаща само 18 лв,
На мен не ми стана мн ясно, ако детето посещава всеки ден ще плаща 18лв + таксата за деня,която е фиксирана така ли, а ако не е ходило нито един ден ще плаща 18лв, а ако ходи примерно 5дни и другите дни е било болно пак ли ще е 18+?
ако е било 5 дни 5* диференцираната такса .За дните докато е болно няма да плаща.
Запомних ги за ясла 1.1 за градина 1.65 за предучилищна 1.4.
Обаче за периода от 1 юни до 31 август  Shocked запомних две числа 1,9 и 2.2 лв

# 111
  • Burgas
И защо пък лятото ще е по скъпо  Thinking ? Не стига, че ще тъпчат по 35-40 деца в група ами и ще плащаме повече за това, а градините ще пестят пари от заплати за заместници.

# 112
http://www.burgas.bg/uploads/53ab0d87ec0edaf10a478717047a2aee.pdf

страница 14 и 15  newsm78

хайде сега да смятаме ...
зимата пълната такса става макс. 55,95 лв, нооо лятото макс. 75,50лв ако правилно смятам - олее

Последна редакция: ср, 18 яну 2012, 00:52 от Ками*

# 113
  • Бургас
Ама нали през лятото отпада таксата от 18лв. и се получава горе-долу същото.

# 114
  • Бургас
Да, лятото я няма тази такса от 18 лева.Остава си другата 53 лева, нали я смалиха с 2 лева бре  Laughing

# 115
  • Burgas
Не бях разбрала,че лятото отпада тази такса от 18лв.То си е логично де, да отпадне.Ми според мен добре са го измислили, защото наистина има деца, които ходят о твреме на време, отсъстват без причина, наистина кофти е когато детето наистина е болно.

# 116
Никъде не пише че отпада лятото,не се плаща ако не се ходи на градина, ето на 65 стр
"Не се заплаща постоянна такса за времето, в което детското заведение не работи поради аварии и ремонт, карантина и други обективни причини (регламентирани със заповед на Кмета), както и при отсъствие на детето за периода от 01 юни до 31 август. При присъствие на детето в детската градина в периода от 01 юни до 31 август се заплаща съответната диференцирана такса по видове детски заведения на присъствен ден".

# 117
  • Бургас
Директорката в нашата градина е казала на свекърва ми, която работи там, че тази такса от 18 лв лятото няма да я има със сигурност /дали не бърка  Thinking /.

# 118
  • Burgas
Директорката в нашата градина е казала на свекърва ми, която работи там, че тази такса от 18 лв лятото няма да я има със сигурност /дали не бърка  Thinking /.
Ми може би отпада ако детето отсъства цял месец, не знам  newsm78

# 119
  • На морето!
Директорката в нашата градина е казала на свекърва ми, която работи там, че тази такса от 18 лв лятото няма да я има със сигурност /дали не бърка  Thinking /.
Ми може би отпада ако детето отсъства цял месец, не знам  newsm78
Аз това разбрах. През учебната година дори цял месец да не ходи на градина се дължи такса от 18лв., а през лятото не, което е и редно като се има предвид, че в повечето детски заведения принуждават родителите да спрат децата си от градина за месец.

Общи условия

Активация на акаунт