Олимпиади

• 364 989
  • 2 020
  •   1
Отговори
# 180
За областните кръгове кога публикуват в кое уч-ще ще се провеждат?На сайта на министерството не намирам това инфо.
Това пък вече го търси на страницата на РИО.  Mr. Green

# 181
За областните кръгове кога публикуват в кое уч-ще ще се провеждат?На сайта на министерството не намирам това инфо.
А, мерси, Дидева!  bouquet

# 182
  • София

Ето инфо за София, специално по математика, ако това те интерсува, разбира се, тъй като там  стана  малко скрита-покрита работата..И до днес няма официален списък с допуснатите деца.
25.02.2013г. от 9.00 часа  в следните училища:

СМГ « Паисий Хилендарски  » , ул. « Искър»  № 61 – за учениците от ІV, VІІІ, ІХ, Х, ХІ и ХІІ клас;

7. СОУ – ул. « Цар Иван Шишман » № 28 – за учениците от V, VІ и VІІ клас.

# 183
  • София
Включих се в темата с информация за репортаж точно по темата и отколешната  практика за натрупване на две олимпиади в един ден и отнемането на ваканциите на децата за провеждането им.  Журналистката, която прави репортажа, не е успяла да получи разумен отговор на тези въпроси. Освен становището - ами така се прави от години, което само по себе си е безумно, нищо съществено не е излезнало от МОН. Ако следваме този принцип всички и не се развиваме сигурно още щяхме да си седяхме в пещерите и събираме корени и ядки за прехрана.
Но ако повече хора задават един и същи въпроси и настояват за разумни отговори с аргументи, може би ще им светне, че има нещо гнило и тази практика е време да се промени.

# 184
В този смисъл, ако пишете до някого нека да е до МОМН, а не до РИО.

Докато не се повдигне въпроса в медиите, не мисля, че ще се случи нещо различно.

Иначе за жалби - сигурно тук се подават:

http://www.minedu.government.bg/left_menu/administrative_services/reception_room/

http://www.minedu.government.bg/mailform/

Последна редакция: вт, 19 фев 2013, 22:25 от Анонимен

# 185
[quote author=eine in Rente gegangene Nixe

Ето инфо за София, специално по математика, ако това те интерсува, разбира се, тъй като там  стана  малко скрита-покрита работата..И до днес няма официален списък с допуснатите деца.

[/quote]

Във връзка със списъка, няма да има такъв. След дълги опити да се свържа с РИО-София, най-накрая ми отговориха, че ако случайно детето ми е пропуснато, ще му дадат възможност да решава , пък после ще проверяват. А как ще се почуства детето, мисля че нямат никаква представа. Моята дъщеря ми е казвала, че докато не си чуе името от квесторите винаги е на тръни, представям си, ако не си го чуе!

# 186
Определено мисля да пиша до инспектората, призовавам ви и вие да се включите. така мълчейки си те няма как да разберат, че това, което правят е некоректно към труда, ума и интелекта на децата ни.

Винаги е било така. За яд си е, но не се връзвай чак толкова. Все пак времето не стига за да се организират всички олимпиади по различно време. Приеми го.

Последна редакция: вт, 19 фев 2013, 17:14 от Черна станция

# 187
Все пак времето не стига за да се организират всички олимпиади по различно време. Приеми го.

А защо да не стига? Всяка събота и неделя ли има олимпиада, че да се припокриват?

# 188
Все пак времето не стига за да се организират всички олимпиади по различно време. Приеми го.

А защо да не стига? Всяка събота и неделя ли има олимпиада, че да се припокриват?

Като дойде "сезонът" всички уикенди са заети.

# 189
  • София и там където не се пуши
Да, всичко е заето, ако иска някой да се постарае, да направи примерен график - не става.

# 190

25.02.2013г. от 9.00 часа  в следните училища:

СМГ « Паисий Хилендарски  » , ул. « Искър»  № 61 – за учениците от ІV, VІІІ, ІХ, Х, ХІ и ХІІ клас;

7. СОУ – ул. « Цар Иван Шишман » № 28 – за учениците от V, VІ и VІІ клас.

По математика не му достигнаха 2т да се класира Confused, питах за друга, на която се е класирал-по география TiredБлагодаря ти!
И по този повод да попитам дали е късно да се запише на олимпиадата по БЕЛ, която е този петък.Днес е изявил желание , но госпожата го е отрязала, че не може вече-закъснял бил Rolling Eyes

# 191

Днес е изявил желание , но госпожата го е отрязала, че не може вече-закъснял бил Rolling Eyes

Според мен се обадете в РИО и попитайте къде другаде може да се яви, ама как така петък  newsm78 и през седмицата ли започнаха да слагат - май само понеделник ще почиват  newsm78 .

# 192
май само понеделник ще почиват  newsm78 .
Тогава е областният по математика.  Joy

# 193

Днес е изявил желание , но госпожата го е отрязала, че не може вече-закъснял бил Rolling Eyes

Според мен се обадете в РИО и попитайте къде другаде може да се яви, ама как така петък  newsm78 и през седмицата ли започнаха да слагат - май само понеделник ще почиват  newsm78 .
Ами тя е сутринта в петък, дори са освободени децата, които ще ходят.....

май само понеделник ще почиват  newsm78 .
Тогава е областният по математика.  Joy

До матурите-без почивни дни Mr. Green

# 194
май само понеделник ще почиват  newsm78 .
Тогава е областният по математика.  Joy

Аз не споменавам, че почивката е от олимпиади, а поначало почивните дни (ваканции).

Явно не съм се изразила добре. В петък някой спомена че е БЕЛ олимпиадата
Да видях

Общински (училищен) – на 22 февруари (петък) 2013 г., 8:00 ч;
Областен – на 29 март 2013 г., 9:00 ч.;
Национален – на 11 и 12 май 2013 г. в гр. Асеновград.

Изненадвам се, че е по време на присъствен училищен ден  newsm78

ПП Сега видях, че други правилно са ме разбрали   bouquet

ПП Дидева - на изтрития ти въпрос Кое ? - БЕЛ

Общи условия

Активация на акаунт