Отговори
# 465
Милкинис, млечните са 20 на брой  Peace.
Аз също не мога да видя дали е тръгнал да излиза 17-ти зъб, изобщо не ми дава да погледна какво става в устата й  Rolling Eyes

За пастата - ние ползваме Ненедент, Ива много си я харесва.  Peace

# 466
Привет.
Много ви благодаря за хубавите поздрави и милите думи Hug Hug Hug
На всички също желая здраве преди всичко и много усмивки!!!!!
За пастите и ние сме с Ненедент и нашата също много я харесва.

# 467
Мира, честит рожден ден на патерици! Бъди здрава, обичлива и обичана, много щастлива и късметлива!

Elix, аз пих Зимафлуор по схема докато бях бременна (не помня кой месец), защото тогава се оформяли зъбните зародиши, иначе като попитах педиатъра дали да давам на Евгения, той каза че е абсолютно безсмислено, защото имало достатъчно флуор в софийската вода, който се запазвал дори при преваряване. Има райони в страната, обаче, в които той е малко и не е лошо да се добавя.
       По повод водата: пак след консултация, почнах да давам чешмяна още на годинка. Нямало вече нужда от преварена, пък и нашата е хубава. Когато пътуваме взимам Горна Баня или Девин без значение дали изворна или минерална- все стават, за разлика от Ком, например.
       Нашите зъбки също са 16- кое порастнало, кое показало се, а и да имаме повече, ми е много трудно да разбера. Обикновено не дава да и се бърка в устата. От няколко месеца си "мием" зъбите, но всъщност само дъвка четката. Една сутрин ме видя, че го правя и и се стори много забавно, та дори купихме втора четка. Иначе не ползваме паста за зъби и не си ги мием пълноценно, заради горепосочените причини Simple Smile
      Да споделя...още...че моето зверче от няколко сутрин се вживява като камикадзе. Събужда се и през решетката се мята върху мен, после ме прескача с все спалния чувал и ми носи очилата и ластика за коса да си ги слагам. Като не и обърна внимание 5 мин, се връща в креватчето и ми се хили докато се съблича. Вече започнах да свиквам, но отначало си беше направо стрес Simple Smile

Изи направо ти се възхищавам и то най- вече заради това, че си запазила чувството си за хумор, настроението и силите да си кажеш "и аз съм хора", от време на време. Нека баба си гледа внучетата за малко- нико му няма да навреди Simple Smile

# 468
Привет!

Мира,Честит Рожден Ден на патерици!Да си жива и здрава и много щастлива! Hug

Е аз в този голям студ сутринта ходих да взимам изследвания, едното обаче не е готово и сега утре пак.   ooooh!
Но пък купих на Боби пантофки за яслата( който той много си хареса и сега няма събуване) и пижамка. Hug)
Прибрах се и хайде навън с приятелчетата ни( ние всеки ден гледаме за 20-30 мин. да ги извеждаме), след това няма прибиране  тримата младежи ревнаха и се наложи с рев да се приберем,  Blush обаче аз бях вече измръзнала, още не мога да се стопля. Sad 

Момичета знаете ли колко трябва да е СУЕ при деца, нашето е 21mm/h. newsm78

ananasi, радвам се че се разписа. Hug

Ели(ileinа ), браво на Ради, ех дано и ние да сме  така. Hug

Изи, браво на бабаджан, гледах снимки в ФБ  много са сладки дечица. Hug Heart Eyes а баткото и каката много помагат. Hug

# 469
Нели, в яслената група искат ли ти пижамка? newsm78 На повечето места в яслите ги слагат да спят с дрехите Confused

Андрей мие зъбите само с вода - кога с неговата четка, кога с нечия друга hahaha Сега е насочил всичките си усилия да гепи четката на брат си Sunglasses Иначе е стриктен в търкането - четката е пред разпад Joy

Голям студ, а Mr. Green Ще превъртиме от седене по къщите Crazy

# 470
Нели, в яслената група искат ли ти пижамка? newsm78 На повечето места в яслите ги слагат да спят с дрехите Confused

при нас искат. Hug
А лигавници дали искат, нищо не ми казаха и сега се зачудих. newsm78

За пастата за зъби, ние ползваме на  Аквафреш Hugаз ги мия, той има мерак но само дъвче четката. Peace

# 471
  • София / Сливен
Да питам за пастата за зъбки вашите деца опитват ли се да я плюят или си я гълтат директно като нас малко се притеснявам обаче защото кой зане каква е химия.

# 472
  • Русе
Привет! Hug
Кардам сам си мие зъбите Crazy ,ама толкова ги мие де.Паста ползваме на Чико! Peace И двамата с Бойко я харесват! Peace

# 473
И Ева си мие зъбите сама  Grinning или по- скоро изяжда пастата само, но не ми позволява  да и съдействам!

# 474
Срам ме е да си призная - преди месеци купих първата паста за зъби на Йоана заради това, че имаше подарък - държач за четката - мече  ooooh! Пастата е блъгарска - Тралала и Йоана я обожава, на моменти много Убаво мием зъбите, друг път само дъвче четката. И още нещо - мия й зъбите само вечер, сутрин всичко ни е натагадък колкото и рано да станем - пак черна точка за мен  Embarassed
При нас искат пижама и всеки петък си я слагат в раницата да си я пера уикенда. В началото ми стана интересно като ги питах дали да нося пижама вече и те ми отговориха - като почне да спи на обяд тогава, а тя вече цял месец спеше на обяд в яслите  Mr. Green
Лигавници не са искали, но никога не са ми я връщали с петно, което ми е много интересно, като се има предвид вкъщи какво става като се храни
Кибела посмях се на твой гръб с камикадзето ама си го представих цветно  hahaha

# 475
  • София
Аз скоро четох тази тема и оттам разбрах, че не е полезно да се гълта паста за зъби с флуор. Затова е най-добре да се ползва паста в която той липсва. Аз съм купила Елджидиум и Аквафреш, но и в двете има флуор  Rolling Eyes  Ще купя Ненедент. Иначе и Сиянка е с 16 зъба, мие си ги старателно, търка ги по 2-3 пъти на ден, прави се че плюва, но всъщност симулира...яде си я пастата  Laughing 
Много обича да стои на мивката и да мие нещо, чиний,чаши, зъби, каквото дойде   Joy

# 476
Да се включа и аз със зъбите и пастата, до момента са 12 (мисля) и предполагам че още доста напират да излизат. Отваря си устата, показва ми, като го помоля, но нали съм четириочко, нищо повече не мога да видя. Ползваме Нанедент, и зъбите се мият всеки път, когато се седне на гърнето  Crazy миене е силно казано. По-скоро си джвака четката  Mr. Green

Нат, да кажа че и при нас искаха пижамка. Нося я в понеделник и си я прибираме в петък. Дилянка (Нели), когато постъпвахме в детската градина ни дадоха едно списъче с неща, които да занесем първия път. При нас това бяха пантофи, термометър, 2 лигавника, резервни дрехи. Лигавниците досега не са ми ги давали да ги пера, преди се случваше да е с преоблечена блузка, но откакто и вкъщи минахме само на чаша, вече няма мазаници.

Мира, честит рожден ден на патерици! Да си жива и здрава и много щастлива.

# 477
Привет Simple Smile

Благодаря, че споделихте за пастите  Peace
А за плюенето се сещам как сина на комшийката, който е почти на 4г я попитал защо плюе, нейната паста не е ли вкусна  hahaha

За пижамата в яслата - на нас ни поискаха, когато почна да спи там, но си признаха, че ще ползват само долнището. Лигавници не са искали, само шише за вода, памперси и дрехи за преобличане.

# 478
  • София
Привеееееееет  Mr. Green отдавна не съм се вясвала, но гледам темата върви доста успешно! Дано така да продължи!

Нелка (Десекс)  Mr. Green хич и не се шегувах онзи път, бях напъъъъълно сериозна  Joy

Злати, Силве (Пенелопата), Ананаси
, много се радвам, че се включвате  Hug

Злати, моя приятелка ми каза, че в групата на детенцето й днес е имало 4-5 дечица. Вкл. и нейното е на АБ вече (след няколко дни с вис.Т). Положението май наистина е доста сериозно.
До колкото е възможно да се пазим, и нас си, и дребните!

За пастата, и Габи си "мие" зъбите с Ненедент, но по-точното е, че дъвче четката, иска да я мокри на чешмата и да я осмуква  Crazy на което малко се дразня. Та нищо не мие. Като успея да й поогледам по-предните зъбки, според мен има какво да се изтрие, но тя не дава  Naughty все пак е инатливо теленце, да е живо и здраво!

Ние почти всеки ден излизаме, в големите студове, разбира се, е за малко. Но почти нямаме пропуск, което и за мен си е разнообразие  Mr. Green Понякога разходката е от нас до майка ми (съседния блок), но отнема поне 20-25 минути  Joy освен ако Габче не каже: "иска гуш"  Mr. Green и мама или леле да я нарами  Joy

Оле, от днес имаме нов лаф - когато някой пуши и я питаш какво прави еди кой си, тя казва "пишо"  Joy Joy Joy

Еси, утре вече ти се обаждам. Не мога да се оправдавам, че нямам време (при положение, че дори не ходя на работа)....

Мацки, случайно да сте с усещането, че времето лети?!? Аз направо не мога да повярвам колко бързо ми минават дните, направо не усещам кога е изтекла седмицата. Докато работех, беше по-обяснимо, но сега, дето си стоя в къщи и пак така...

Да се оплача как за втори път ми отказват детските, заради висок доход. При положение, че вече бях почти сигурна (не съм смятала точно, както можете да предположите), че съм паднала под заветните 350лв. за всяка от нас с Габи. Е да, ама не. Та сега ПАК ще трябва да ходя и подавам документи, да им се не знае тъпаците от социалното. Мангасарите са лесни, подават документи и почват да получават невероятните пари... Обаче като ми се полагат, ще си ги взема, за 3, за 4 месеца, не ме интересува.

Вчера се "отървахме" от елхата/борчето, което пускаше напоследък яко иглички и сега холът ми се струва бая по-голям  Mr. Green и разчистен (е, това е само когато Габи спи, иначе всичко е в играчки и книжки...).

Днес нещо нямам муза  Mr. Green май ще "поствам" и отивам да се паркирам.  Heart Eyes

БТВ, къде се загуби Краси?  Heart Eyes

# 479
Почвам да пиша, пък докъдето стигна  Mr. Green
Мацки как сте в тоя студ?! Тук във Варна вятъра е зверски, някви скромни -11 градуса са навън, но се усещат поне като -30 Confused
Криси днес ще пропусне яслата, като гледам и утре. На всичкото отгоре точи и сопол и си кашля от него и то от няколко дни, след малко ще звънна на личната да даде идея с какво още да го пресичам ooooh!

Мира, честит рожден ден на патерици! Бъди здрава и много щастлива!!

Дилянка (Нели)
, честит ти ученик  Mr. Green Нека ти е здравичък, пък той ще се оправи с адаптацията! При нас не искат пижамки, казаха, че си имат, почти съм убедена, че ги преобличат, защото веднъж ми се бяха оплакали, че Крис много се бил изпотил докато е спал, а пък си беше сухичък с дрехите, с които го оставих сутринта. Много често ми се случва и някоя мръсна дрешка да изчезне от шкафчето и да се появи на следващия ден изпрана Grinning

Ние мием зъбките с Орал Б, редовно първо се осмуква четката, а след това се търкат зъбите с остатъка от пастата Whistling

Спящата красавица се събуди..... АКо остане време после ще дописвам....

Общи условия

Активация на акаунт