Любители на кучета-25

• 40 544
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
  • София
ЧРД на красивата ни Нереа! Да е все така весела, здрава, щура и обичана!    bouquet

Здравейте,
имам въпрос за пътуване на куче със самолет. Ако някой може да ми отговори, ще бъде чудесно.

На първа страничка има

Пътуване в чужбина с домашен любимец

Пътуване с куче извън ЕС

Прочети постовете на Милинка, там има и друга полезна информация  Peace

# 271
  • София
Поредното изпълнение: вчера синът ми /почти на 17!/след като разходи Бъди, остана да си поиграят на двора. Какво са правили не знам, но "Бъдоран" докопва телефона на сина ми и хуква с него. След кратка гонка телефонът е перфориран отпред и отзад и разглобен. Батерията я няма за сега, ще я търсим пак. Добре, че СИМ-картата беше само мокра, но здрава! Познайте според синчето кой е виновен? ooooh!

# 272
 Rolling EyesИ моя телефон беше издърпан от зарядното, перфориран но все още работещ.Днес забелязах и други щети по мебелите-От утре когато го оставиме сам в къщи,ще бъде на остъклената тераса.Ще му бъде малко студено Tired но по-добрият вариант от това да го подарим на някой непознат.

# 273
  • София
Rolling EyesИ моя телефон беше издърпан от зарядното, перфориран но все още работещ.Днес забелязах и други щети по мебелите-От утре когато го оставиме сам в къщи,ще бъде на остъклената тераса.Ще му бъде малко студено Tired но по-добрият вариант от това да го подарим на някой непознат.

Повече играчки и кокали за гризане  Peace

# 274
  • Варна
Намерена е мъжка немска овчарка. Повече инфо тук
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=365411930139633&set=o … ype=1&theater

# 275
Малко със закъснение да поздравим за Новата Година!
Ето го порасналото момче

# 276
Здравейте. Аз си имам една хубава териерка вкъщи, но е много драсни-пални клечица. Само да види,че някое куче се разхожда навън и започва да лае като обезумяла. Сега се научи да сяда на перваза и да  лае. Онзи ден комшиите се оплакаха,че лудетината лаела 30 мин без да спре. Има ли начин да предотвратим това ? Знаем,че ако й махнем столовете и всякакъв достъп до перваза съвсем ще откачи  ooooh! Много лудо и своенравно девойче си е. Вчера започна да лае пак така без да спре, а нямаше никой навън. Как да разберем какво я дразни???

# 277
  • София
Все с нещо трябва да се занимава! Деси е права - повече играчки и кокали за гризане! newsm10 и разходки, ама много разходки, с натоварване да се измори.

# 278
  • София
ЧРД  на любимката ми Нереа!  Heart Eyes

Напоследък не пиша, но ви чета...
Куч е добре, а аз болна. Sad

# 279

Рецептата е 10 км. преди закуска, да се прибере и да припадне.

После няма да има нищо пипнато из къщата, гаранция!  bowuu

# 280
Рецептата е 10 км. преди закуска, да се прибере и да припадне.
После няма да има нищо пипнато из къщата, гаранция!  bowuu

Mr. Green

Аз също един ден доста изморих моя дзвер с дъъъъълга разходка, но беше през лятото и по обяд.
Направо се разля на земята и след това изпи една бака с вода .. или беше обратното Mr. Green

# 281
Когато се прави редовно, отразява се и на цялостното поведение на кучето. Стават по-спокойни, по-послушни ...

Покрай разгонването и Нова Година много ме беше домързяло, ама сега пак сутрин по 7-8 км. си вървим пеша с куч, отделно тя пробягва по време на играта с другите кучета по още няколко км.

Вкъщи царят ред и спокойствие  Mr. Green

# 282
Здравейте, имам три годишна немска овчарка и в момента девет едномесечни бебета, та се записвам да чета при вас.

# 283
Ох, моята принцеса нямаме време да я разхождаме с километри. А ако можеше да общува с улични кучета щеше да е супер, ама е много дръпната. Лае по всичко живо , особено по по-големите от нея. Не знам от къде й идва това самочувствие ама сме се хванали за главата с нея.

# 284
  • София
Мързел...

И малко учение...

Общи условия

Активация на акаунт