Любители на кучета-25

• 41 428
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте, скъпи любители на кучета! Обожавам животните, но кучетата са ми любими, много искам да си взема английски булдог (по принцип наименованието е само булдог, но за да не стане объркване)... и двамата с мъжа ми много искаме куче, имаме си зайче от 2 год. и половина  Heart Eyes та много моля някой, който има или има приятел, който има да ми пише на лични.. не искам да си взимам куче от зоомагазин или ферма, затова се надявам тук някой да ми помогне  Hug лек ден желая на всички и приятен уикенд  Peace Hug

# 256
Бюти, погледни тук!

Легалните развъдници, плюс много информация първа ръка.

# 257
Здравейте има ли някои с кастрирано куче ,който може да ми даде съвет за храната,защото
тази храна за каститани кучета на Екануба съдържа Л карнитин http://www.eukanuba.bg/products/daily-care-formulas/daily-care-o … t-sterilized-dogs
 ,според вас това не е ли опасно за кучето  ? Чудя се да и сменя храната защото от Роял Канина за кастрирани ефект няма - пълничка си е  или да изчакам лятото когато има повече движение ,за да очаквам някакъв ефект.
И другото за което се чудя дали да и купя диетичен пастет за котки,защото такъв за кучета не откривам,а аз и слагам една лъжичка пастет в сухата храна иначе не е яде.
Благодаря  Hug

# 258
Feeling, явно се бъркам на някой друг с кучето, сори. Ами виж, и Нереа не порасна чак толкова много на височина и тя си остана по-набита, обаче хич не съжалявам. По-големите кучета са по-трудни за водене насам натам, и така хората бягат от нас все едно водя динозавър, ако беше по-голяма не знам. Плюс това на 4 месеца е една, на 10 може да е друга, Нереа преди 2 месеца доста се издължи, иначе преди растеше предимно на ширина  Laughing Особено след като сменихме храната нещата си дойдоха много на мястото. А и това, че е ниска не ѝ пречи да тегли като вол, оня ден се хлъзнах и паднах щото така ме дръпна  Laughing

# 259
Здравейте,
да ви кажа да се похилите и изчезвам.
По принцип си държа личната карта в кожено калъфче с другите документи, но понеже понякога я взимам само нея, я местя от калъфчето в чантата и т.н. Та вчера си я взех от чантата и я оставих на шкафа в спалнята, с идеята после да си я прибера... Спалнята ни е забранена територия за Карина, отделно там слагахме и преграда, но понеже тя вече много добре знае да не влиза, от преградата нямаме нужда. Та стоя си аз в хола, кучинка дреме, станах аз нещо да си шетам, тя лекичко се изниза, аз си помислих, че просто ще легне в коридора. Та докато аз съм бляла, нашата съвсем тихичко влязла в спалнята (по принцип винаги я чувам, защото трака с нокти по ламината, но този път е била изключително тиха) и ми набарала личната карта от шкафа. Взела я и си легнала с нея в коридора. И какво забелязвам аз, първо я ближеше настойчиво, след което я захапа. ooooh! Laughing Скарах се, тя я изплю, ама добре, че я видях.... То и аз не се харесвам на снимката там, ама чак до там..... hahaha Joy

# 260
Feeling, явно се бъркам на някой друг с кучето, сори. Ами виж, и Нереа не порасна чак толкова много на височина и тя си остана по-набита, обаче хич не съжалявам. По-големите кучета са по-трудни за водене насам натам, и така хората бягат от нас все едно водя динозавър, ако беше по-голяма не знам. Плюс това на 4 месеца е една, на 10 може да е друга, Нереа преди 2 месеца доста се издължи, иначе преди растеше предимно на ширина  Laughing Особено след като сменихме храната нещата си дойдоха много на мястото. А и това, че е ниска не ѝ пречи да тегли като вол, оня ден се хлъзнах и паднах щото така ме дръпна  Laughing

Благодаря за изчерпателния пост. Предполагам, че си права и дакелският период(растенето на дължина предимно) ще мине, но да си призная, кофти ми става като ни подметнат, че ТОВА с ТАЗИ дължина не било съвсем лабрадор.   Tired   

И да, наистина много теглят, милите.   Laughing  Брат ми казва, че Тара се дърпала по-силно от неговата Хера, която е 20кг.    Laughing

# 261
Ама Карина си е беладжийка от малка.
Зара до сега е изяждала само 1 химикал.

И аз да разкажа:
Предната вечер/през нощта/,ставам и виждам ,че свети телевизора в кухнята.А там спи само Зара,влизам и тя си надига главата.Викам си да не светвам да търся дистанционното,изгазих телевизора от копчето.
Сутринта обвинявам мъжът ми,че  е забравил да изключи телевизора,а той ми спори,че Зара е легнала в/у дистанционното и се е включил телевизора.Често го оставя на дивана.
И вчера съм в кухнята и Зара се мята на дивана,мъжът ми веднага ми казва да я погледана и какво да видя..........
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/399914_3586101641 … _1376438589_n.jpg

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/397329_3586102008 … _2127397181_n.jpg

Само да спомена няма нищо нагласено....

# 262
Ама Карина си е беладжийка от малка.
Зара до сега е изяждала само 1 химикал.

И аз да разкажа:
Предната вечер/през нощта/,ставам и виждам ,че свети телевизора в кухнята.А там спи само Зара,влизам и тя си надига главата.Викам си да не светвам да търся дистанционното,изгазих телевизора от копчето.
Сутринта обвинявам мъжът ми,че  е забравил да изключи телевизора,а той ми спори,че Зара е легнала в/у дистанционното и се е включил телевизора.Често го оставя на дивана.
И вчера съм в кухнята и Зара се мята на дивана,мъжът ми веднага ми казва да я погледана и какво да видя..........
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/399914_3586101641 … _1376438589_n.jpg

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/397329_3586102008 … _2127397181_n.jpg

Само да спомена няма нищо нагласено....

smile3532
Страшна е!   Heart Eyes

Snarky Chimpfanny, подобен случай от тази сутрин. Тари спи на леглото, там е и телефонът ми. Майка звъни и докато стигна до телефона, Тари го нагушила, криви глава неразбиращо на шума и светлините, и накрая взе да ближе дисплея.   newsm62

# 263
  • София
Зара е уникална!  hahaha Joy

Ние пък правим ремонт в банята и кухнята. Заради прахоляка вече имаме сиво, а не черно куче. Наложи се да я преместим в спалнята, където по принцип не влиза, сега не смее да излезе от къщичката, защото мисли, че ще бъде наказана като е в стаята  Cry

# 264
Feeling, ми да не е съвсем лабрадор, щото лабрадорите не са просто кучета, те са си наполовина хора  Laughing Пък и дори и да не е не виждам какъв е проблема, ей тея хора големи философи се извъдиха все едно всички имат кучета с родословие. Обаче тя е още мъничка и ще се издължи споко, Нереа като беше някъде на 6 месеца и имаше едно голямо тяло и една малка глава  Laughing Много ми беше смешна, на мен ми харесват попринцип лабрадорите с по-масивни глави, по-квадратни муцуни, нали знаете, че има няколко типа. Всъщност има лабрадори с по-къси крака, те май се водят американски тип, ако намеря статията ще ти я пусна после да я погледнеш. Та с времето стана по-съразмерно добичето, но имай предвид, че женските попринцип са си по-дребнички.

ПС
ето го сайта
http://www.labradornet.com/typecast.html

Както виждаш има видове, които са по-набити от други и с по-къси крака. Така трябва и да бъде, лабрадора изглежда набит, голям гръден кош, по-къси крачка и така. А и като няма родословие никой не може да е сигурен 100% в чистата порода, ние също нямаме така че не го казвам с високомерие, а просто като факт.

ПС2
Забравих, днес звяра става на 1 годинка Grinning  Ей кога беше дребосък, кога порасна Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: сб, 14 яну 2012, 13:35 от Yakamoz

# 265
Пепито  newsm62, уникална е Зара ..... как е седнала само на дистанционното  Joy

Snarky Chimpfanny , явно Карина има афинитет към документи и то лични  hahaha

# 266
О, честита първа годинка на Нереа!    newsm59
     bouquet

Благодаря за статията, сега ще я погледна.   Peace
И за другите думи благодаря - имаше една дама тук, може и да си познае изказа. Тя беше казала нещо такова - нима ние, хората, сме толкова чистокривни, че все се стремим животните ни да са такива?!
Евала й за тези думи!    Peace

Последна редакция: нд, 15 яну 2012, 12:33 от Feeling

# 267
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НЕРЕА!

# 268
  • Пловдив
Честит рожден ден на Нереа  bouquet nbirthday newsm38Да е здрава,щура и все така красива Simple Smile

# 269
Здравейте,
имам въпрос за пътуване на куче със самолет. Ако някой може да ми отговори, ще бъде чудесно.

Знам, че повечето авиокомпании имат собствени изисквания за големината на клетката за транспортиране на дребно кученце със самолет в пътническата кабина.
Аз се спрях на клетка с размери 48/33/29 см, какъв е вашият опит, дали тази клетка е подходяща и дали ще ми върши работа за пътувания с различни превозвачи?

Последна редакция: сб, 14 яну 2012, 17:11 от ~Бубето~

Общи условия

Активация на акаунт