Любители на кучета-25

• 40 472
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
# 346

Feeling, дай да видя чорапките  Praynig

Малко по-късно ще я облека за снимка с чорапчодрешката и ще кача резултата.    Hug
Имаме и много днешни снимки от разходка на поляната.   Heart Eyes

# 347
  • София
ПепитоJoy hahaha

Другия път и може двамата да ги впрегнеш, ще е голям купон!  Grinning

# 348
-=Деси=-, ето как изглежда чорапчето:

http://www.prikachi.com/images/782/4296782M.jpg
http://www.prikachi.com/images/800/4296800N.jpg

Върху това й обличам връхната дрешка с дълги ръкавки.   Wink
Днес се търкаляха здраво в снега, но се прибра суха. 

# 349
# 350
  • София
Ооо, аз разбрах, че й слагаш термочорапки на крачетата ooooh!
Ама така е страшно сладка  Peace, а Тара много е пораснала  Hug

# 351
Пепито, тези снимки трябва да съм Владиславовоски, че във Варна май се оказа, че само в този квартал има сняг  Joy

Feeling,
ма много як чорап  hahaha Сладурче! Нора има един тигров елек, ама хич не и е удобен, та ходи "гола" на вън и вътре, но пък затова се е научила сама да се завива през глава.
Тя вече е добре, трябваше днес да ходим да и свалят конците, но отложих за утре.
Много я е страх от снега, пускам я и тя беж към входа на блока и така няколко пъти докато се изпишка. Днес само един път е била на вън и то с голям зор  Mr. Green

# 352
Благодаря, момичета!     Hug

# 353
[bРеа ][/b],в Аксаково горе на Панорамата.

# 354
  • Варна
Пепито, добре сте се сетили къде има сняг. Днес Бъдко пак не можа да се порадва на снежец.
Вчера случайно попаднах на тема за лабрадорите и тегленето на шейна. Чудно упражнение за тях, но Дюк още е доста млад и все още расте. Виж тук http://bglabrador.borda.ru/?1-3-30-00000284-000-0-0-1223026413

Фиилинг и аз като Десито си помислих, че и слагате чорапчета на крачетата, а то какво било... Чуден тоалет. Явно топли.

Браво на Нора, че така бързо се възстанови!

# 355
Може би аз не съм се изразила правилно.   Blush   

# 356
кали 08 ,благодаря,изчетох всикчо на един дъх.
Ние живеем в Аксаково,та затова бяхме горе на байра Wink
Иначе Зара беше със специален нагръдник.Но се измаряше.Не,че сме я тормозили,няколко пъти на долу,на горе бягаше свободно.Иначе Дюк е малък ДА!Т ;Той догодина,че шейната ще тежи повече...... Wink
Живот и здраве с две деца.....

# 357
  • Варна
Пепито, догодина Зарка ще дърпа малката шейничка с бебо - точно по нейна мярка. Тя все пак е дама. А Дюк ще може да дърпа и теб на шейничка сигурно.  Laughing

# 358
Щом сте в къща и двора ви е под носа, дори не е необходимо да я надзираваш, оставяш я ако трябва два часа! Е, после ще я къпеш, но в началото поне ще е така. Покрай къщата все  пак е сушина надявам се. Така че всичко е въпрос на кой ще излезе по инат, Чери май все още не е наясно кой е лидера в глутницата  Wink  

Аз лесно ще я оставя, но тя се изправя на вратата да дращи по стъклото и не помръдва от там.  Tired Иначе не, няма сухо покрай къщата  Crazy
И аз имам подозрения, че се налага по този начин, тази сутрин пак беше пишкала, хем снощи правихме дълга разходка. Иначе слуша за всичко останало, не мога от нищо да се оплача.
Какво ще ме посъветваш  Thinking, просто не знам какво да я правя вече  Tired

Деска, мерси  Hug

# 359
Блонди, аз не съм експерт, но от опита си с моето куче ще ти кажа аз какво бих направила. Ще измия пода на цялата кухня с чист винен оцет. Ще и направя безкомпромисен режим за излизане навън, като първия час ще е не по-късно от 7ч сутринта. На тази възраст моята кокерка стискаше по 8 часа докато съм на работа. Аз никога не съм използвала капки, при някои помагали, при други - не, но може да вземеш такива и да и накапеш навън на камъни, плочи, прецени, просто да я привлича миризмата. Като направи белята вътре - много каране и "изхвърляне " навън - разбират всичко, като децата са! И когато я пуснеш в двора пълно игнориране, да седи до вратата, да дращи, да скимти, никакво внимание, колко може да продължи? Ще го прави ден, два, три, като не и мине номера, ще разбере за какво иде реч. Бъди упорита и търпелива, Чери вече е голяма!  Heart Eyes
Нека кажат и другите момичета, аз поне не се сещам друго щом не искаш да и слагаш памперс вътре, аз лично не препоръчвам. Naughty

Общи условия

Активация на акаунт