Любители на кучета-25

• 40 486
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
Tочно суровите кокали не са опасни, има си дори диета която се основава на сурово месо и кости.

Блонди, не знам как да разрешите проблема с дъжда, но защо не купите кучешка тоалетна и не я сложите някъде в банята или на балкон, или пък памерс който да слагате някъде когато вали навън? Вярно не е оптимален вариант, обаче поне почистването е по-лесно.

# 331
  • София
Рони, Хети, добре дошли!  Hug

Само ви следя, че с този ремонт вкъщи нямам време да пиша  Sad Сега покрай ремонта имам сиво-бяло куче, а пък тя има страшно много нови играчки - винтове, камъни, някакви дървени парчета, свински опашки, щипки, парчета шперплат, хартийки, найлони, стиропор и мноооого цимент, в който се завира  Mr. Green

Най-лошото е, че ми ги носи всичките, за да си играем с тях и ми ги трупа върху пантофите, а после се сърди, че ги взимам и ги изхвърлям  Mr. Green

# 332
Моля за малко помощ .... сложихме микрочип на нашето куче на Вирбак, но нещо се притеснихме тази вечер за две неща:
1. първото е, че чипът се напипва през кожата - това нормално ли е
2. второто е, че наши познати ни притесниха, че номерът на чипа не бил за България, т.е. все едно кучето е с чип за друга държава ... чипът му започва с 900032 и т.н. ... някой знае ли дали тези чипове са лицензирани в Бъглария и дали могат да бъдат разчитани тук

Мерси много

# 333
Чипа може да се напипа при някои породи, най-вече късокосмести. Кода на чипа е международен, това му е една от целите все пак, да може да пътува и в чужбина. Споко.

# 334
Нормално е чипа да се напипва - така се усеща къде е, те често се преместват - мигрират.
За кода - сега не мога да кажа нашия какъв е, за да се сравни.

# 335
  • София
Нашият чип започва с 9580 и е сложен през юли 2010 година, ако и на другите български кучета започват с тези цифри, може би това е идентификационен код на България  newsm78

# 336
Кодът може да бъде разчетен навсякъде, не съм сигурна дали има национален произход, както баркода на стоките в супермаркета  Wink Номерът на чипа на Рони започва с 9720...., но не е поставян в БГ, а в Русия.
Един музикален поздрав от Рони за запознанство Hug
http://www.youtube.com/watch?v=BmeYlMFL5A4

# 337
Ей сега го пуснах и нашия като го чу почна и той да вие страшна работа, дует се оформи  Joy

# 338
Ей сега го пуснах и нашия като го чу почна и той да вие страшна работа, дует се оформи  Joy
Laughing В къщи имаме синтезатор и китара, но Рони пее само в съпровод на хармоника   Joy

# 339
  • София
Ох много е хубав!  Heart Eyes

# 340
Ние имаме много сняг.    Crazy   Най-накрая.   Heart Eyes
Тара и Ая се убиха да играят, а ние даже Снежен човек си направихме.   Party   След това дотичаха улични кучета - доста дружелюбни, поиграха си с нашите дивотийки и накрая взега да теглят ръцете на Снежко - две клонки.    hahaha
Ая беше много щастлива, защото можеше да си играе, без да замръзне от студ. Много весело тичаше.   Heart Eyes   А повода беше, че й направих нова дрешка - тип половер от нови термочорапки и я облякох под екипчето й. Явно наистина й беше топличко, защото дори се въргаляше в снега.   Grinning

# 341
Ха-ха-ха, хайде и ние попяхме  Laughing

# 342
Ох, Якамоз, хич не ми се ще да слагам тоалетна или памперс вътре, разбере ли, че може, съвсем няма да излиза; то мирише все пак, а двора й е под носа, не съм съгласна   Crossing Arms Ще се мъчим да я откажем, все някога трябва да стане  Crazy

# 343
Блонди, отдавна не си поствала снимки на Чери. Щом сте в къща и двора ви е под носа, дори не е необходимо да я надзираваш, оставяш я ако трябва два часа! Е, после ще я къпеш, но в началото поне ще е така. Все пак като си вземаме кученце сме наясно, че не всичко ще е идеално и лесно. И моята кокерка се притесняваше в началото, това са неща, които се възпитават още в "детска" възраст. Покрай къщата все  пак е сушина надявам се. Така че всичко е въпрос на кой ще излезе по инат, Чери май все още не е наясно кой е лидера в глутницата  Wink  С търпение, постоянство и любов всичко се постига! Чери е голяма красавица и само ако я оставиш в къща навън идваме и я открадваме Simple Smile Simple Smile Simple Smile в същия ден!

# 344
  • София
Блонди, честита лентичка!   bouquet Лека и безпроблемна до края  Hug

Джесика в снега също не иска да ака, излиза, тича, стига до "мястото", но явно заради снега не може да подуши земята и се отказва. Но тя и без това не иска да излиза през зимата, така че си ходи на памперса и приключваме въпроса  Peace

Feeling, дай да видя чорапките  Praynig

Клипчето още не сме го слушали, че имаме майстори, но и Джеска реагира така на хармоника, а съпругът ми забранява да свиря  Crossing Arms Не може да разбере, че животното пее, според него "вие на умряло"  Tired

Редактирам се: пуснах го, лаеше и махаше опашка, но не поиска да пее  Mr. Green

Последна редакция: нд, 22 яну 2012, 13:29 от -=Деси=-

Общи условия

Активация на акаунт