Любители на кучета-25

• 40 496
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте на всички ,които гледат и обичат кучета!Отдавна ви чета и се радвам с вас и вашите животинки.Първо да се представим  - любвеобилен кокер ,вече на доста годинки ,но все така (типично за породата им) луд и игрив.Мнооооого разглезен и обичан
http://img440.imageshack.us/img440/5763/picturewp.jpg

# 316
Суровото месо не е опасно, опасно е суровото СВИНСКО месо. Аз често давам кайма, но ТЕЛЕШКА, както суров жълтък и изобщо правя доста буламачи на моя звяр  Whistling
Единствено ми е странно защо само на едно място може да седи това куче и то в кухнята, ми то попринцип хората точно там не си пускат кучетата, за да не падне косъм в храната и тн.
За миенето на лапите не е голям проблем, все пак е мъж и се предполага, че не разбира много от почистване, а иначе е хубаво кучето да не се къпе често. По-скоро по-честото къпане е в интерес на стопаните, а не в интерес на кучето.
И аз мия чинията в нашата мивка, но с отделна гъба, все пак с всички косми дето хвърчат насам натам и със сигурност поглъщам с кафето си сутрин не мисля, че миенето на чинията някъде другаде би променило кой знае нещата  Laughing

# 317
Здравейте, радвам се да се запознаем и се надявам да имам време да се включвам в тази чудесна тема Hug Моето "зверче" е почти двегодишен мителшнауцер - Рони, много красив, изключително предан и като всеки шнауцер малко своенравен Wink Мъжът ми твърди, че се е метнал на мен и сме си лика - прилика  Sunglasses
Търся да му купя за РД нов автоматичен повод (Flexy), да ми препоръчате някой интернет магазин newsm78 Аз съм пазарувала досега само от "Моя зона", май така се казваше  newsm78
Суровото свинско месо, купено от магазин не е опасно, тъй като е изследвано за Трихинелоза и др. Паразити. Опасно е, ако е месо от неизследвано домашно или диво прасе Peace

# 318
СУРОВОТО СВИНСКО МЕСО Е ОПАСНО ЗА КУЧЕТАТА,
независимо от къде е купено,
независимо дали прасето е домашно или от свинеферма.

# 319
  • София
Хети, добре дошла! Hug
Снимчица на Рони моля ?  Wink

# 320
Здравейте, радвам се да се запознаем и се надявам да имам време да се включвам в тази чудесна тема Hug Моето "зверче" е почти двегодишен мителшнауцер - Рони, много красив, изключително предан и като всеки шнауцер малко своенравен Wink

Добре дошли, Хети и Рони!

Аз много харесвам шнауцерите, страшно симпатични кучета са. Жалко, че не се срещат по-често. Особено цвергшнауцерите са такива малки, луди топчици!  Simple Smile

# 321
Наистина СУРОВОТО СВИНСКО месо е много опасно.Нашия пухчо(кокера) вече яде гранули,ама задължително смесени с човешка манджичка и месце.Така и не се съгласи да ги яде чисти,ама да е жив и здав каприза,угаждаме му.Забравих да пиша ,че и той се казва Рони.Вече само мързелува на дивана и е много кротък,ама докато беше малък малиииии бесотия.  newsm44

# 322
  • Варна
Добре дошли на новите кучовци!

Във Варна все още чакаме сняг. Котките явно са в период на разгонване и по двора се събират цели компании доста омаяни мацки и котараци. такъв жив дразнител са за нашия кучо, че току излети от вратата и им развали свалката. Лапи не мия, защото не смогвам. Просто чистя килим и под още по-често.

# 323
Момичета, аз не съм хранила любимците си със сурово месо, но може ли да ми кажете защо свинското е опасно? Интересно ми е  Simple Smile
Знам, че не се дават пилешки "кокали" в никакъв случай, защото са много остри, също така сурови кокали въобще, както и агнешко месо.
Така ли е?

# 324
Здравейте, момичета,  Hug
не съм ви навестявала скоро, но то е защото няма нищо интересно покрай нас  Simple Smile
Имаме с Чери обаче голям проблем и това е ужасната й ненавист към дъжда. Когато вали не желае да излиза на двора да си върши работите, стиска през деня. Ако я изведа на разходка, опъва каишката или тича и бърза и чака пред вратата да се прибере и пак нищо не свършва.
Съответно като си легнем и тя остане сама се облекчава в кухнята и аз по-лу-дя-вам  #Cussing out Тя вече не година и 4 месеца, не е бебе, разбира, ясно й е, но този пуст дъжд....  Tired
Някакви идеи как да се преборим с това? Защото накрая ще ми писне, ще й купя една къщурка и ще я изхвърля навън  Twisted Evil

# 325
Здравейте, момичета,  Hug
не съм ви навестявала скоро, но то е защото няма нищо интересно покрай нас  Simple Smile
Имаме с Чери обаче голям проблем и това е ужасната й ненавист към дъжда. Когато вали не желае да излиза на двора да си върши работите, стиска през деня. Ако я изведа на разходка, опъва каишката или тича и бърза и чака пред вратата да се прибере и пак нищо не свършва.
Съответно като си легнем и тя остане сама се облекчава в кухнята и аз по-лу-дя-вам  #Cussing out Тя вече не година и 4 месеца, не е бебе, разбира, ясно й е, но този пуст дъжд....  Tired
Някакви идеи как да се преборим с това? Защото накрая ще ми писне, ще й купя една къщурка и ще я изхвърля навън  Twisted Evil
Пробвала ли си да седите навън докато не свърши работите? Ако трябва час, два (знам, че е гадно, ама....) И като свърши нещо, голямо "Браво" и награда. Според мен така би трябвало да схване. newsm78
Ние го нямаме тоз проблем, при нас е друго, независимо от климатичните условия, Карина търчи като обезумяла, може час да е тичала и пак търчи така. Прилича на диво куче. Полудява от радост като види хора, някакви идеи как да туширам тоя й емоция?  Tired

# 326
Snarky Chimpfanny, ние се караме на Тара, като започне да тича срещу хората и да им се мята.
Не я пошляпваме, а само натъртваме на "лошо момиче". Навежда виновно глава и не досажда повече.   Peace

# 327
Snarky Chimpfanny, ние се караме на Тара, като започне да тича срещу хората и да им се мята.
Не я пошляпваме, а само натъртваме на "лошо момиче". Навежда виновно глава и не досажда повече.   Peace
Въобще не чува. ooooh!

# 328
Оказа се,че има болест която кучето може да прихване от свинското месо.
,,Болест на Ауески, Morbus Aujeszky, Aujeszky disease"
Не е опасно за други.
За пилешките кости-премахват се само тръбните,защото като се чупят са много остри.
Изобщо за храненето има правила-не се смесват храните.
Стомасите на кучетата не са като нашите.
И мисля,че на първа страница има линк.

# 329
Благодаря, ще погледна и линка  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт