Любители на кучета-25

• 40 488
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
Ая така рита сняг,листа, дори и зелена трева, след като си свърши работата. Ние много й се смеем, защото не върши толкова, колкото рита после.   Mr. Green

От командата за отучване от скачане ще се възползвам и аз. Тара се мята на всеки от радост, а в това кишаво време на хората не им е приятно.   Embarassed

# 391
Милинка, мерси за информацията за самолета, голямо приключение ми се струва:)

# 392
  • София
Блонди, правилно си решила според мен, но след време пак можеш да опиташ с гранулите. И те като хората си променят вкусовете.

Деси, благодаря ще опитам!

# 393
  • София
Милинка, мерси за информацията за самолета, голямо приключение ми се струва:)

Да, абсолютно приключение е - и като организация за документи и прочие, след това и за самото пътуване. При нас престоят в чужбина е продължителен, заради това се наложи да ги вземем. Ако сте за малко, не си струва да тормозите животинката.

Благодаря за отговорите за моя снежен кокер. Simple Smile Мислех, че се дължи на нещо покрай лова - я да си замаскира миризмата, я нещо друго. През цялата разходка е така - върви, върви, ляга, отъркаля се и пак, и пак. Simple Smile

# 394
Блонди, правилно си решила според мен, но след време пак можеш да опиташ с гранулите. И те като хората си променят вкусовете.

Мерси  Hug За мен е все едно кое ще й давам, ама нали казват, че нямало нищо хранително в консервите?

Макар че познавам десетки кучета и котки, хранени цял живот с консерви, пък са си добре  Thinking

# 395
Диди има силни инстинкти за криене, ровене с муцуна, редовно се прибира с кален нос:)
Най-големият й проблем е мъжът ми като коси тревата, да успее да събере и прегрупира съкровищата, които е складирала навред:)))
Дори съм си мислила дали да не я заведа на един курс за обучение за търсене на трюфели:)))

# 396

Милинка, предното ми кученце правеше всичко, което описваш, а я имахме от бебе и никога не е ходила на лов, може просто да се забавлява така  Peace Единственото, което ме дразнеше в това упражнение беше, ако снегът не е много дълбок и се овъргаля в калната поляна  ooooh!

И ние така.Нищо ловджийско няма у нас.Даже като гърмят пиратки е скрит вдън земя.Мисля си,че е игра и някакво тяхно забавление. newsm44Ама като снега е малко ми се реве. Имаме една смешна случка,мъжът ми с Ронко на центъра.Вижда врабчета скупчени си кълват.Рони заема ловната стойка,и изведнъж напада.Врабчетата отлитат и остават корички хляб.Нашия дивак отива и почва да яде от коричките.Хората наоколо изпопадали от смях,а мъж ми от срам.Та такъв ни е ловджия глезльото. Joy

# 397
  • София
Нашият се екзалтира, като види всякакви пернати и котки. Слава Богу, още не сме стигали до там, че да обира коричките на гълъбите, но кокалчета за котките съм вадила от устата.  Laughing

# 398
  • На земята, която е всъщност звезда.
Защо да не й понасят добре?  Thinking Ака хубаво след тях. Взимам на Роял Канин, добри са. Все си мисля, че са най-добрата храна, след готвеното. Според мен се глези и чака все нещо от хладилника  Crossing Arms

Това са много рекламирани, но не много качествени гранули, може затова да не ги яде?  newsm78 По- качествените на бг пазар са Хилс, Про план, Нутра Нъгетс, Бош, Хепи дог /аз тази я харесвам, защото е био и не се тества върху животни/ и най- добрите на бг пазара- канадските Акана и Орижен. В чужбина може да има и други премиум храни. Ако се купуват в големи разфасовки и онлайн излизат доста по- евтино от магазин. Peace

# 399
Аз й смених поне 10 вида гранули, минахме и през Хилс, още по-нулев интерес. Роля Канин са най-скъпата гранула тук. Сега за първи път чувам, че не били качествени. Ще се гръмна направо  ooooh! Колкото повече чета, толкова повече тотално се обърквам  Crazy

Про план са на Пурина. Пурина не са ли доста нискокачествени?

# 400
Аз й смених поне 10 вида гранули, минахме и през Хилс, още по-нулев интерес. Роля Канин са най-скъпата гранула тук. Сега за първи път чувам, че не били качествени. Ще се гръмна направо  ooooh! Колкото повече чета, толкова повече тотално се обърквам  Crazy

Про план са на Пурина. Пурина не са ли доста нискокачествени?

Сега ще се почувставаш още по- объркана и сигурно ще поискаш да ме застреляш, че ти давам да четеш тема от 100 стр., но всъщност не е необходимо да я четеш цялата. Просто мини първите стр., за да се ориентираш сред различните храни и производители /един производител има по- некачествена и качествена, "премиум" храна, точно както при производителите на перилни препарати  Grinning/, защо премиум храните са подобри, набележи си кои по- качествените и ги пробвай докато намерите вашата храна /или храни/:

http://forum.dog.bg/topic/625-%D0%BA%D0%BE%D1%8F-%D0%B5-%D0%BD%D … 0%B0%D0%BD%D0%B0/

# 401
А за Еукануба какво мислите?
Диди редува Еукануба с Пурина, като от Еукануба направо става друго куче.

# 402
А за Еукануба какво мислите?
Диди редува Еукануба с Пурина, като от Еукануба направо става друго куче.

Еукануба е качествена, забравила съм да я спомена в предишния си пост.  Peace

# 403
Еукануба не мога винаги да й купувам , но кучето става друго - заглажда косъма, спира всякакво падане на косми, няма неприятен дъх , очите светят  Grinning Не знам какво й слагат в тази храна, но от Пурина ( 3х по-евтино), ефекта е 'ям с отвращение"....

# 404
Каква е цената на кг Еукануба при вас?

Общи условия

Активация на акаунт