Любители на кучета-25

• 41 431
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Аз имам кокер шпаньол, но американски, разликата не е голяма. Сесилия тежи 10 кг.Имахме дюшек имаме и меко легло. Преди месец купих такова с твърди стени и дюшек вътре. Мисля, че беше 66/42. Сложих двете легла едно до друго и Сиси никога вече не погледна старото (мекото). Леглото с твърди стени изолира от пода. Лесно е за почистване, пере се само дюшечето, освен това аз съм ушила и изплела отделни калъфки на дюшека, които сменям и пера само тях. Освен това при пране меките легла се деформират....почти винаги. Удобството е не само за мен, но и за нея. Преди Сиси разнасяше мекото легло или като вземе да се настанява вътре да се върти то се размества или увива, с новото това няма как да стане. С две думи аз съм за леглата с твърди стени. Размерът и позволява и да се изтегне или да се гушне на кравайче, а освен това изглежда, че и е много удобно да си подпре главата отстрани и да наблюдава.  Peace

# 511
И аз бях взела на Чери с твърди стени, тя обаче изпитваше някакъв ужас от него и категорично отказа да припари на по-малко от 2 метра от него  Crazy Та се гъне в едно меко и малко за размера й  Grinning

Весето, при вас е весело  hahaha

# 512
Veseto_ , много са готини заедно.     Hug

Абе, момичета, не ви ли страда сексуалния живот с тези кучета  в леглото. Аз се притеснявам да правя каквото и да е такова пред него.... Embarassed

Е, не пред кучетата, де.   Crazy   В определени моменти всеки да си знае мястото - те си имат места, извън нашето легло.   Peace
Ая обаче отказва да си влезе в къщичката, ако е на пода. Трябва поне на стол да е. Усещам аз, че има комплекси за височина.  Crazy

# 513
И аз бях взела на Чери с твърди стени, тя обаче изпитваше някакъв ужас от него и категорично отказа да припари на по-малко от 2 метра от него  Crazy Та се гъне в едно меко и малко за размера й  Grinning

Олеее тази Чери опасен образ! Куче с характер! Май за всичко ти надвива, Блонди?  Wink

# 514
Май за всичко ти надвива, Блонди?  Wink

Това пък сега какво трябва да означава?  newsm78

# 515
Ние не можем да спим с кучето, тя като легне върху юргана и човек не може да се обърне после или да се отвие или завие в зависимост от как е заспал. Освен това леглото се пълни с косми, вас това не ви ли дразни?

Откакто смених храната, кучето спря да пуска косми.  Тя е малко куче и не пречи , намерила си е мястото в краката ни. Постлала съм една допълнителна много лека покривка от полар за долната част на леглото където ляга, която е достатъчна, но си остава по-често пране на завивка и чаршафи. Все пак предпочитам в бъдеще взеки да си знае мястото, но като гледам как сме се размазали  не знам дали ще е скоро.

# 516
  • София
Ще умра от смях с вашите истории, големи образи са животинките!  Joy hahaha

При нас този проблем не съществува. Джесика си има къщичка и си стои само в нея, изобщо няма да й хрумне да се качи на леглото, а и няма как - много е малка и не стига до него  Mr. Green

# 517
  • Пловдив
хи,хи,то и нашето диване не може само да се качва на леглото, ама ха не си го качил,ха е настанала революция,отделно от това независимо,че се е гушнала в единия от нас,ако котарака дойде при другия-воят е неописуем,такава е ревнивка Crazy, вкъщи всички се въртим на пета да и угаждаме на прищевките,включително горкото коте Mr. Green

# 518
Ние не можем да спим с кучето, тя като легне върху юргана и човек не може да се обърне после или да се отвие или завие в зависимост от как е заспал. Освен това леглото се пълни с косми, вас това не ви ли дразни?

Откакто смених храната, кучето спря да пуска косми.  Тя е малко куче и не пречи , намерила си е мястото в краката ни. Постлала съм една допълнителна много лека покривка от полар за долната част на леглото където ляга, която е достатъчна, но си остава по-често пране на завивка и чаршафи. Все пак предпочитам в бъдеще взеки да си знае мястото, но като гледам как сме се размазали  не знам дали ще е скоро.

При нас не е със сигурност от храната, просто е на периоди - или пада много или пада малко, но косми винаги има. То зависи от породата, има кучета, на които не им падат много и такива които им падат повече. Е и с малко куче е различно, аз също съм пробвала да слагам завивка в долната част където спи, ама не става. Тя сутрин като стане моя приятел се намества на неговото място и се изтяга като човек.  Laughing

# 519
  • София
Сега се завърнахме от разходка. За първи път виждам кокера сам да си търси пътя за вкъщи и да скимти от радост, че се прибира. Днес е около -19, а като real feel го даваха да е -25. Когато го чистих след разходката, свалях бучки лед от ушите му.  Mr. Green
За пинчера дори не отварям дума, той милият се тресеше накрая така, че дори не можа да изрази положителна емоция от прибирането ни. Simple Smile
Сега похапнаха и лежат на кравайчета на дивана.

# 520
Тя сутрин като стане моя приятел се намества на неговото място и се изтяга като човек.  Laughing

Напомня ми на едно друго лаби - същите ги прави.    hahaha
Изтяга се, мрънка, прозява се, въобще... много й е трудно да се събуди сутрин.

На нас ни се скара една жена на улицата, че извеждаме Ая на по-дълга разходка от 10 минути. Пък тя, милата, навлечена с 2 дрешки, а и само си върши работата и после я разнасям гушната. Тези дни чакаме и обувчиците.
Общо взето, Тара тича на воля, а Ая гледа отгоре, сгушена.   Wink

# 521
Нашият дивак от бебе спеше при нас.Ама аз си го научих. EmbarassedТой и  затова не щеше да спи в неговите си легла.На тях си изкарваше всички бесове.Чешеше си зъбките като бебе.Правеше ги на пух и прах.От 1,5год. сме в ново жилище,и мъжът ми категорично забрани на кучето да спи в спалнята.Много ми беше мъчно в началото.Не стига,че беше стресиран от смяната,ами и да спи самичък.Обаче сега е по добре, няма косми единствено в спалнята. Mr. GreenВ старото жилище,кучо си мислеше,че спалнята е за мен и него Mr. GreenНе пускаше мъжът ми в леглото.Голяма борба за територия,познайте кой надви. hahahaМилинка и на нашия му стават ледени бучки по ушите,а вчера започна да куца навън.Като му изчистим лапите пак търчи и се въргаля в снега. LaughingА все пак тук е по "топло" -7до-10,а при вас съвсем студ.Даже и кучешки не е.

# 522
  • София
Във вторник го дават да е -21 градуса и real feel -28. Simple Smile Ще ги изведа навън, за да видят за какво толкова дращят да излизат.  Mr. Green
Сигурно вече ще пуснат жалба до Страсбург за нарушение на правата и издевателство над личността.  Simple Smile

# 523
И нашата така, трудно става сутрин, изтяга се, гушкаме се... е вече няма де, щото си спи в нейното легло, ама се гушкаме на дивана. Малко ми беше мъчно и на мен първата нощ, ама то и за нея е по-добре да си спи в нейното си легло, не я бутаме и ритаме през нощта. То още не ни е пристигнала възглавницата за леглото и съм сложила един юрган отгоре, ама така мекичко изглежда, че ми иде на мен да се свия там.  Blush

# 524
Май за всичко ти надвива, Блонди?  Wink

Това пък сега какво трябва да означава?  newsm78

Heart Eyes имах в предвид, че ти е вечната опозиция чаровницата Чери!
btw Кога ще и направиш нови снимки?

Общи условия

Активация на акаунт