Любители на кучета-25

• 41 431
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Странно е, защото кокерът не ме ръфа така, а има по-голям потенциал да ме нарани. Mалкият е като перфоратор и Поразяващата уста, взети заедно. Вчера си седим тримата на леглото- аз нещо на компютъра, а те лежат. Малкият идва и ме ухапва с надеждата, че ще си играем, аз продължих да си цъкам. След това отиде и ухапа кокера, който му се вбеси, защото беше крайното от поредица ухапвания и се почна гонката. На моменти сме като зверилник, зловещи животински звуци се носят, имам чувството, че ще се избият. А те си играят.

Сега разгледах снимките на Нереа, кучетата май наистина се кефят на снега. Simple Smile Като я гледам каква е черна и лъскава, контрастира на снега. Simple Smile

# 496
  • виртуално
здравейте,
интересуваме колко голямо легло да купя за английски кокер, така че да го ползва и като порастне?
а като тип какво е най-удобно: цялото меко или с твърди страни ?

# 497
здравейте,
интересуваме колко голямо легло да купя за английски кокер, така че да го ползва и като порастне?
а като тип какво е най-удобно: цялото меко или с твърди страни ?
Не знам,дали ще помогна,защото ние легло нямаме.Унищожи 3 бр.различни,и така и не спа в тях Mr. Green.Избра си дивана и все още е така.Но много обича да си подпре гърбеца някъде,затова си мисля че твърди стени е по добрият вариант.

# 498
Нашето легло вече лееекинко й отеснява, но все още го ползва от време на време, предимно спи в него изпружена и с глава на земята /в същото време като заспи на спалнята е свита на геврече, а иди разбери къде е логиката  newsm78/
Мъжки английски кокер колко кг трябва да стане? Ако е 13-15 някъде, трябва легло поне 75 см в диаметър според мен. Чери е в момента 9 кг, а леглото й е 52 см в диаметър и както казах вече леко й отеснява.
С гризане на леглото не сме имали проблеми, вероятно защото тапетите са по-яки. Нашето е с меки стени и не мога да преценя дали е по-комфортно така, или ако са твърди.

# 499
  • виртуално
благодаря, ориентирах се
предишният ми кокер беше 11кг, но всичко е относително
едното легло е 68см, а другото 55 - ще взема първото с меки стени, за да поляга по-удобно

ето това

# 500
Ние бяхме взели меко легло и тя си спеше в него, но един ден в пристъп на лудост го скъса и му извади вътрешността. Та сега реших да взема твърдо легло, хем не може да го разнася насам натам, хем не може да го скъса. Доволна съм, спи си в него, свива се на кравай в повечето случаи, въпреки че е достатъчно голямо за да може да спи опъната. Според мен няма значение за тях дали ще е меко или твърдо, това е по-скоро за удобство на стопанина.

# 501
Аз съм на голям дерт с това спане. Кой къде.
Диди имаше палатка,  в която лятото беше полудяла от жега / в коридора няма климатик/ и й позволихме да влиза в спалнята на хладно уж да спи на килимчето. 2 нощи се събуждах с куче в краката и от тогава насетне сме цялата фамилия на купчина. Котаракът е коварен и напусна кошницата си и не ще и да чуе , и се премести в палатката.  Мъжът ми уж в началото много беше против, сега пък ако Диди случайно закъснее 2 секунди за лягане я вика! Сутрин, когато излизам първа, кучето слиза с мен долу и после не се връща , а мъжа ми ревнува, защотя така прави  и не идва при него. От няколко дни си е вкъщи и тази сутрин се качила при него - обади ми се по телефона щастлив, щастлив, че и него го обичат. Първо ОДЗ ако не знаете къде е  -у нас!

# 502
  • София
Ние сме второ ОДЗ.  Mr. Green
И друг път съм писала, че спим на метода "роднина/милиционер/роднина/милиционер". На легло 1.60м сме аз, съпруга ми, пинчер и нещо между бретон и кокер, голямо 15 кг. По цяла нощ се подритваме и борим за пространство. Сега се разделихме на два лагера и четириногите се изхитриха. Когато усетят, че ще си лягаме, отиват и си "резервират" място. И когато пристигнем ние, отказват да се поместят.  Laughing

# 503
Ние не можем да спим с кучето, тя като легне върху юргана и човек не може да се обърне после или да се отвие или завие в зависимост от как е заспал. Освен това леглото се пълни с косми, вас това не ви ли дразни?

# 504
Ние не можем да спим с кучето, тя като легне върху юргана и човек не може да се обърне после или да се отвие или завие в зависимост от как е заспал. Освен това леглото се пълни с косми, вас това не ви ли дразни?

Дразни, дразни,...    ooooh!
Всеки ден завивки се тупат. Ама пусто - с тях ни е по-весело да спим въпреки, че Тара обича да спи между нас и съответно, събира завивката в средата.   Laughing
Ая пък обожава да спи в краката ни, но под завивката.   Crazy

# 505
  • София
Единственият начин да се пребориш с космите, е като переш с по-голяма честота, отколкото без куче.  
Пинчерът ни е дресирал и като му стане студено, леко дращи с лапи по завивката и чака да я повдигна, за да се мушне. Кокерът обикновено е между двама ни, а сега сме с две отделни завивки и не пречи. Преди бяхме с една и я затискаше.

# 506
Аз колко и да тупам пак остават косми в чаршафите, които след това се събират в пералнята и се лепят и по другите дрехи. Тя уж спеше отгоре на завивката, но въпреки това на сутринта всичко покрито с черни косми, и долния и горния чаршаф.  Sick Мен ме мързи да тупам всеки ден, то да беше само тупането, ами махай чаршафите пак ги слагай.. на мен ми е много неприятна тая работа.

# 507
Оoooo... значи ние сме 3-то ОДЗ Joy , нашата госпожица спи от малка при нас(йорки),защото много плачеше ама като казвам много-то не се търпеше 3-4 легла сменихме за да и угодим и неиска и неиска,трябва да си подпре задължително гръбчето или в мен или в мъЖо,дотук добре ,но си имаме и френски булдог ,който Уж спеше долу в/у негово си легло.Само чака да заспи съпруга и се качва като балеринка до мен тихо някой да не го чуе и естественно да го изгоним,незнам от скоро го прави това,но и той иска да се подпира -познайте на кой  ooooh! Така.....и за капак от 1м.,дъщеря ми мрънка да спи при нас- гледала някакви психо-филми и сме се наредили като сърдинки в консервена кутия hahaha ,пълен мармалад  и качамак е на нашата спалня  Whistling

разменят си редовно леглата,малката ДОМИНИРА

тук спи отново на чуждо легло  Joy

и любимото им място в/у дивана  Sick

# 508
  • София
Весето, кой всъщност е "малката"? Френчито (по възраст) или йоркито (по размери)? Simple Smile
Втората снимка е много сладка. Simple Smile

# 509
  • Варна
Весето, ама те много сладки душички. Преди се чудех, как хора, които имат едно куче си взимат второ, но вече ги разбирам. Имаме лабрадор и мини пинчер. Много си играят. Лабрадорът си мисли, че това е персоналния му домашен любимец...

Относно леглото - кучето не се качва нито на дивана, нито на креслото, нито на нашето легло. Има си легло, макар, че там основно спи котарака. Нищо, че и той си има легло - умалена версия. Бъдко или гони котака, или ляга пред камината на килима. Понякога спи при нас в спалнята, но едни възглавници долу на земята.

Абе, момичета, не ви ли страда сексуалния живот с тези кучета  в леглото. Аз се притеснявам да правя каквото и да е такова пред него.... Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт