Любители на кучета-25

• 40 485
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Благодаря за пожеланията!
Да ви се връщат!  Hug

Пльок..

И да си повторя питането за храната Husse?

Предполагам, че никой няма представа от храната, затова не получаваш отговор. Аз лично, я чувам за пръв път.    Embarassed

жгмъц, честит рожден ден!     Hug   Много, много здраве и късмет ти желая! 

Сега за храната, нямам лични впечатления, но се порових по форумите извън БГ тук няма отзиви и попаднах няколко пъти на това: Съдържа твърде много протеини, а това може да причини бъбречни проблеми и бързи темпове на растеж. Също така кожни проблеми.

# 31
Днес презаредихме шкафа на жУвотните. Взехме им по чувал(за Ая - чувалче   Laughing   ) Роял Канин и лакомства - солетки и кокали от пресована кожа, дентални четки, свински ушички и зурла.    Mr. Green   Последните две са експериментално взети за Тара. От зурлата няма и помен вече.   Crazy   Страшно й хареса.
Преди да си заминем, ще й накупим повечко, че при нас са много бедно заредени магазините.    Tired

# 32
# 33
  • София
Здравейте на всички и благодаря на Ерота за хубавата  и полезно оформена тема! Сменила си и снимката на Бъди - благодаря!
Всички малчовци са чудесни, а хремавите бебоци направо....как да не ги нагушкаш! Дано вече са добре!

Джоджо, хайде! Чакаме добри новини за Лъки! Казвай ги бързо, че с тия стиснати палци как ще готвим за Коледа?

Последна редакция: чт, 22 дек 2011, 09:09 от mariyka

# 34
# 35
При нас пък още няма сняг  Sad
Ето и от нас малко снимчици: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=293615157340301&set=a … ype=1&theater

# 36
  • София
Хахахха много е сладка, мопсче-елен.  Heart Eyes

# 37
  • София
Еха! Страхотни снимки!  Hug

На Тара много й отиват тези рогца  Mr. Green
Лъвчето на Дени е супер!  Hug
Като гледам снимките в снега, много се радвам, че ние не излизаме в този студ  Peace

# 38
  • Пловдив
И мен много ме радват снежните снимки,още повече,че аз не мога да изпитам удоволствието да разхожам куче в снега,предвид размерите на моето Mr. Green
По този повод искам да се оплача от нашата госпожица,тъй като не излиза и не се изморява, нощем мори нас, дойде ли време за заспиване полудява за игра,скача в леглото,хапе ни,лае и т.н. Две вечери подред ни събужда за игра в 4 часа,крещи във физиономиите ни,пада едно постоянно качване и сваляне от леглото,няма угодия,така ни се е качила на главите,че думи нямам,ама сама съм си виновна Mr. Green

# 39
  • София
И мен много ме радват снежните снимки,още повече,че аз не мога да изпитам удоволствието да разхожам куче в снега,предвид размерите на моето Mr. Green
По този повод искам да се оплача от нашата госпожица,тъй като не излиза и не се изморява, нощем мори нас, дойде ли време за заспиване полудява за игра,скача в леглото,хапе ни,лае и т.н. Две вечери подред ни събужда за игра в 4 часа,крещи във физиономиите ни,пада едно постоянно качване и сваляне от леглото,няма угодия,така ни се е качила на главите,че думи нямам,ама сама съм си виновна Mr. Green

Ние затова вечер преди лягане хвърляме играчката до побъркване, в един момент се изморява и сама отива да си легне  Mr. Green

# 40
  • Пловдив
Ооо, Деси, тоя номер с хвърлянето на играчката и аз го правя,но стане ли време за лягане и дребното чудо така закипява от енергия,все едно нищо не е било по-рано Mr. Green

# 41
Мики пък гризе кожен кокал, докато съвсем му се приспи. Тогава не си ляга, както правят някои послушни кученца тук, ами...започва да скимти недоволно. Трябва да бъде завит в скута ми и да не мърдам никъде, защото е време за сън. ooooh!

Това е коледната му физиономия. Поздрав на всички малки и големи по случай предстоящите празници! Да са ни здрави "дечицата". Hug

http://prikachi.com/images.php?images/956/4171956i.jpg

(Sorry за лошото качество. Снимката е вечерна.)

# 42
  • София
Ооо, Деси, тоя номер с хвърлянето на играчката и аз го правя,но стане ли време за лягане и дребното чудо така закипява от енергия,все едно нищо не е било по-рано Mr. Green

Джесика може да си легне и нетичала, но ми е жал за нея - от 11 до 18 часа седи на едно място, без да излиза от къщичката, не върви да я оставя без игра. Иначе се ориентирам по това, че вече не тича към хвърлената играчка, а точно в противоположната посока и се крие от играчката  Mr. Green - това при нас е знак, че играта приключи. Обикновено ни отнема около 20 минути, ама то на нас колко ни трябва  Mr. Green

Марта, чуден е! И с пуловерче  Peace
Ние не се обличаме вкъщи, само й дадох по-дебелото одеялце и с това приключваме  Peace

# 43
Страхотни снимки, страхотни кучовци!     Hug
Ая също е без дрешки вкъщи. Ако съм толкова несъобразителна, че да я облека - сама се съблича, научила се е.    Wink   Ако сме били на разходка, след като я съблека, се търка в леглото поне 5 минути, все едно я е сърбяло.    Laughing   Доволна и щастлива, че сме съблекли "гадната" дрешка.    Laughing

# 44
Нашия мързел Зара.

Вън е студено и вали,но нея не я мислете.....

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/381954_3423205257 … _2030676623_n.jpg

Общи условия

Активация на акаунт