Любители на кучета-25

• 41 425
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
  • София
ЧНГ!
Живи и здрави ...

# 136
  • на морето

Честита Нова Година !

От все сърце ви желая ,
здраве, защото е най- важното ,
щастие ,защото никога не стига ,
късмет , защото винаги помага ,
и любов , защото всеки я заслужава!
Да са живи и здрави семействата ,близките и приятелите ви !
Ако има сред тях и именници днес - специални пожелания и за тях !
Едно Наздраве  за всички ви !

Лора направо изпада в нервна криза от гърмежи - полудява от страх ; цялата се разтреперва на конвулсии  и ако има лесно ще се навре и в миша дупка . В 0:00 ч народа вдига наздравици и си честити , а ние бяхме гушнати в ъгъла на леглото -натискаме се и се успокояваме .Това  упражнение го практикувахме от 22: ч до 01:00ч . Така и не можахме да си направим вечерната разходка . Тъкмо затихне канонадата , излезем набързо с прибежки и припълзявания ....и като гръмнат пак , кръгом по средата на пътя за градинката и на спринт обратно.След 4 броя опита се примирих , че ще бърша локвичка в къщи .

# 137
Честита Нова Година! Бъдете живи и здрави!  Hug
При нас нямаше никакви поражения, даже на вчерашната разходка се държа много спокойно. Въпреки, че гърмяха яко. Tired

# 138
Весела и щастлива нова година
  bouquetна цялата дружина Hug

# 139
  • София
Здраве, щастие и късмет на всички през Новата година!

Канонадите ги преживяхме спокойно. Бъди си стоя в къщичката и не даде признаци на тревога - дори не ги излая! Пък какво си мисли... newsm78

# 140
  • София
Ние пък на 31-ви бяхме да ни отрежат ноктите  Mr. Green Обаче не в нашата клиника, че е много далеч в този студ, а в Люлин. Пристигнахме, падна ни се много мил доктор, преди това се бяхме чули по телефона. Казвам му, че сме ние и той оптимистично хваща ножицата, готов да реже, дори не подозирайки какво зло сме  Mr. Green Много беше учуден, че ще слагам фуния на това спокойно куче, но след това се започна.... То не беше тракане със зъби и отскачане на доктора на два метра назад (от изненада, както каза самият той), не беше квичене, не беше гърчене, не беше истеричен смях от едни други хора, не бяха изплашени животни в клиниката  ooooh! За пореден път умрях от срам  Embarassed

# 141
Деси, винаги съм си мислела, че с дребните кучета е по-лесно, ама явно съм се лъгала. ooooh!
Аз не знам как ще режем ноктите..... Тя една ваксина не дава да й се бие, камо ли нещо повече....
Само на мен дава де, ама аз не бих рискувала. ooooh!
Деси, преди време ми беше казала, че ще питаш за кастрация във вашата клиника, мога ли да те помоля да питаш?  Hug За всичко, разходи, времетраене, процедура и т.н. Много ще съм ти благодарна. Hug Аз ще се заема сериозно да проуча нещата и да действаме, колкото и да не ми се иска. Tired

# 142
  • София
Деси, преди време ми беше казала, че ще питаш за кастрация във вашата клиника, мога ли да те помоля да питаш?  Hug За всичко, разходи, времетраене, процедура и т.н. Много ще съм ти благодарна. Hug Аз ще се заема сериозно да проуча нещата и да действаме, колкото и да не ми се иска. Tired

Ето, намерих си стария пост Hug Едва ли цените са се променили драстично  Peace
Цитат
Снарки, 100 лева е самата кастрация + упойки, яки, антибиотици и всичко останало - общо ще ви излезе около 200 лева. Също така споменаха нещо за антибиотик два дена преди самата кастрация, това при нас го нямаше, но ние сме дребни, може би зависи от големината на кучето. Цялото удоволствие отнема няколко часа - Джесика я оставих на обяд, към 14 часа беше готова, но я задържаха още малко, за да я наблюдават след упойката  
Направо ти давам и телефона, ако нямаш възможност да се разходиш до там, звънни им, те са изключително мили. БайВет - 02/9515396

Може би с другите дребни кучета е лесно, но не с нас  Mr. Green

# 143
  • София
хехе смях се с глас на рязането на нокти. Днес беше ден за нокторязане у нас. 2 броя х 4 лапи. Дори купих нова хххххL резачка за Пиер. Дакелът го прие доста трагично - но вече е "тихата стъпка". Сетерът хем го беше страх, хем знае, че не бива да ми се опъва....е и той  е изрязани нокти и от яд, че не тропа по паркета сега си влачи краката  Mr. Green
Иначе съм особено горда от момчетата и прекарването им на нова година. Оставихме ги сами в 19.30, след 3 разходки, върнахме се в 5.30 - бяха си отворили спалнята, явно за да лаят по пиратките, а и да полежат на леглото, други бели - нямаше. Разходка и дремане до обяд - кеф.
поздрави на всички

# 144
  • DE
За много години!
Здраве и мир за двукраки и четириноги.

Деси, тя голям бяс е твоята Джеса.
Представям си с нейния колограм и половина как ви вдига във въздуха hahaha

Аз съм си купила от ветеринарния ножица и режа нокти в къщи. Всеки път в клиниката и разкървъвяваха ноктите.
При всяка порода дължината на рязане е различна но те цъкат на поразия Naughty
До нас има един булдог с толкова дьлги и извити нокти че се чудя как ходи това животно.
Казали им били че не се режели на тази порода ноктите Whistling

# 145
Живи и здрави да сте мили момичета!
Прекрасна незабравима 2012 пожелавам!
Да радвате много щастливи животинки и те да ви отвръщат с безгранична любов!  Hug Hug Hug

# 146
Честита Нова Година на всички  Hug

При нас нямаше почти никакво гърмене както винаги и Нереа не е реагирала по особен начин. Само преди 12 часа на едни пиратки почна да лае. Мисля, че ако се преместим в София трудно ще свикне на гърмежите там и през останалите дни от годината.  Laughing

# 147
Деси, много благодаря.  Hug
Сега само остава да се навия на 100% и да навия мъж ми.  Praynig
Ох, знам, че за нея ще е 100 пъти по-добре, обаче ми е свито. А като реша и тръгна да я водя....направо не знам как ще е...... Sad

# 148
  • София
ЧНГ и от нас! Много здраве и късмет пожелавам на всички любимци и стопаните им!
Като стана въпрос за малките кученца.... Пинчерът също е от категорията "дребен, но вреден". Всеки път се търси достатъчно малък намордник, за да неутрализираме дребната гадина. А на всичкото отгоре, ако водим и кокера с нас и трябва да му правят нещо, дребният обезумява, че някой друг ще докосва кокера.
Онзи ден пак квичеше и се гърчеше (държах го в ръце), че кокерът "изневерява", давайки на други хора да го пипат. Даже съчувствено го погледнаха и казаха, че явно много преживява.  Mr. Green

# 149
Честита Нова 2012-та на всички!    Hug      bouquet

Както винаги, добре се посмях с вас.    Hug

Вкъщи аз режа ноктите.   Mr. Green
На светлина гледам внимателно откъде започва живеца, за да не го докача.
Понеже Ая е на светлинни години от нрава на Джеси, всичко минава мирно и спокойно, само с няколко тъжни погледа. После и давам я поздравявам за доброто държание и... няма такава радост.   Heart Eyes   Милото скача и ми се радва безкрай.    Hug

Да похваля и Тара - станала е много привързана. Лягаме си заедно, гушкаме се, сутрин не става преди нас,... след нас, като се замисля, също.   Mr. Green   
Въобще - никакво лично пространство.   Laughing   
Най-гушкавата животинка, която познавам.   Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт