Любители на кучета-25

• 40 541
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Честит Рожден Ден!

Последна редакция: сб, 04 фев 2012, 13:16 от Реа

# 646
  • Варна
asha   Честит рожден ден, newsm59  ura  bigdance2  animal037

# 647
  • София
Честит рожден ден и от мен! Много здраве, любов, късмет и радост! Simple Smile

# 648
  • Варна
asha , честит рожден ден!

# 649
Извинявайте че тук пиша искам да попитам дали някой е имал такъв проблем с куче - моето кучето е на 1год. и 10 месеца, женско. Стои навън, но от 1 седмица е в гаражи ми, всичко беше наред, пусках я по 5 пъти из двора да бяга и да си ходи по нужда, с всички ваксини. На 01.02. сутринта като отидох да я пусна лаеше много и като излезе започна да скимти, поогледах я и като я бутнах лекичко по слабинките отляво между задното краче и коремчето изскимтя много силно, избяга и започна да куца с него краче, няма голям апетит, игрива е, но като се храни и като пие вода се чува един странет звук от корема, всяка глътка и звук - заглушително, като топане на топка, не мога да го опиша точно, не знам какво да правя, ще я заведа на лекар, но в момента нямам възможност, някой знае ли какъв би могъл да бъде проблемът.

# 650
  • София
Извинявайте че тук пиша искам да попитам дали някой е имал такъв проблем с куче - моето кучето е на 1год. и 10 месеца, женско. Стои навън, но от 1 седмица е в гаражи ми, всичко беше наред, пусках я по 5 пъти из двора да бяга и да си ходи по нужда, с всички ваксини. На 01.02. сутринта като отидох да я пусна лаеше много и като излезе започна да скимти, поогледах я и като я бутнах лекичко по слабинките отляво между задното краче и коремчето изскимтя много силно, избяга и започна да куца с него краче, няма голям апетит, игрива е, но като се храни и като пие вода се чува един странет звук от корема, всяка глътка и звук - заглушително, като топане на топка, не мога да го опиша точно, не знам какво да правя, ще я заведа на лекар, но в момента нямам възможност, някой знае ли какъв би могъл да бъде проблемът.

Не си прави експерименти с животното, защото може да бъде абсолютно всичко. Намери възможност и я заведи на лекар, защото хич не ми звучи добре това, което пишеш  Peace

Аша, Честит рожден ден! Здраве, щастие, любов, късмет и сбъдване на всички желания!   bouquet

# 651
Аша, Честит Рожден Ден!

Бебоците са много сладки!

VILA_, трябва да я види лекар.

Днес се опитах да снимам нашата глезла, но се се спрвих кой знае колко добре, тя сякаш не иска да погледне към апарата, все едно се срамува и свежда поглед http://bbubbeto.snimka.bg/animals/moli.651824.26271772

# 652
VILA заведия непременно на доктор,  Praynigако си от София мога да то помогна с транспорт и др. Пиши ми на ЛС ако искаш  Peace,не я мъчи

~Бубето~   Моето йорки(която ти е адашка)   също така излиза на снимките и ние с мъЖо,установихме че е от светкавицата с две думи дразни я........и моята така излиза хитруша Joy сладурковци      Hug                                  

# 653
Честит Рожден Ден на asha  newsm59

~Бубето~ Разкошна е твоята срамежливка. Аз много исках йорки, обаче единствено космите ме спират Confused

# 654
  • София
Аша, честит Рожден ден! newsm59
Бъди здрава и щастлива!

# 655
Оф, по-добре да не бях влизала тая вечер в темата  ooooh!

# 656
Оф, по-добре да не бях влизала тая вечер в темата  ooooh!
Защо?

# 657
Момичета, имам питане пак за гранулите. Днес купих да пробваме Еукануба (за малки кученца). Разгледах и нея, и Роял Канин, и Хепи Лайф, и Хилс - на храната за малки кученца (до 10м и до годинка) и за над годинка (независимо за малки или за големи породи). При всички храни ми направи впечатление (без Роял, там беше като при големите), че за малките пише процента месо - около 35 горе-долу. Мине ли се обаче на големи, съдържанието започва с ориз, царевица, цвекло и мазнини, месото се споменава надолу и няма и следа от проценти.  newsm78

Аз й купих за малки. Вярно, че и цената е соколо 2е по-висока, но ако си има месо повече, отколкото царевица и ориз...

# 658
Блонди, аз не съм обръщала внимание на съдържанието. На моите давам само на Роял Канин, казват че са най-качествени. Но определено не е редно да даваш гранули за малки кученца. Те са специално за подрастващи и съставките са съобразени с това. Веднъж в магазина ми се скараха в тази връзка, казаха ми, че са за натрупване на мазнини и не се препоръчват за вече пораснало куче.  Peace

# 659
Като споменахме пак храните - Ая яде Нутрам със завиден апетит. Харесват й май.   Wink

Общи условия

Активация на акаунт