Любители на кучета-25

• 40 530
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Е, да, ок. Обаче защо и за големите не пише колко процента е месото? Което ме навежда на мисълта, че е символично, иначе нямаше да пропуснат.
За мазнините - не знам. Определно всички гранули са бъкани с растителни и най-вече рибни мазнини. Но при малките не откривам изобщо Е-та, подобрители, консерванти, оцветители и по-малко царевици и ориз.

Някой беше споменал Про-План, пак ги прегледах - кофти са като съдръжание.

П.С. Ако изобщо може да се вярва на тия съдържания, ама все за нещо трябва да се хванем  Rolling Eyes

П.С². Все си мисля, че е по-добре да яде гранули за малки кученца, отколкото хляб и консерви  Tired

# 661
защото има повече месо ли?

# 662
Блонди, попринцип би трябвало да може да ѝ даваш храна за по-малки кученца, но по-малко като грамаж, защото тази храна е по-калорична. В интернет погледна ли за съдържанието дали го пише?

# 663
 Здравейте,
влизам с молба към вас ,ако има някой живеещ в близост до Александровска болница ,моля да ми пише на лични.
В началото на Декември месец ни изчезна кучето и до днес никаква вест от него.Преди малко попаднах на една обява за намерено такова куче,обикаляло около Александловска болница.Моля ако има живеещи в този район да ми пишат на лични за да ги питам дали са го виждали.

# 664
  • София
Здравейте,
влизам с молба към вас ,ако има някой живеещ в близост до Александровска болница ,моля да ми пише на лични.
В началото на Декември месец ни изчезна кучето и до днес никаква вест от него.Преди малко попаднах на една обява за намерено такова куче,обикаляло около Александловска болница.Моля ако има живеещи в този район да ми пишат на лични за да ги питам дали са го виждали.

Кажи какво е кучето  Peace Аз минавам всеки ден с маршрутката покрай нея, ще се оглеждам   Hug А имам и приятелка, която си разхожда кучето там, ще й пратя снимка на твоето  Peace

# 665
Здравейте,

Кажи какво е кучето  Peace Аз минавам всеки ден с маршрутката покрай нея, ще се оглеждам   Hug А имам и приятелка, която си разхожда кучето там, ще й пратя снимка на твоето  Peace
Предпочитам на лични,ще ти пиша.

# 666
  • На земята, която е всъщност звезда.
Момичета, имам питане пак за гранулите. Днес купих да пробваме Еукануба (за малки кученца). Разгледах и нея, и Роял Канин, и Хепи Лайф, и Хилс - на храната за малки кученца (до 10м и до годинка) и за над годинка (независимо за малки или за големи породи). При всички храни ми направи впечатление (без Роял, там беше като при големите), че за малките пише процента месо - около 35 горе-долу. Мине ли се обаче на големи, съдържанието започва с ориз, царевица, цвекло и мазнини, месото се споменава надолу и няма и следа от проценти.  newsm78

Аз й купих за малки. Вярно, че и цената е соколо 2е по-висока, но ако си има месо повече, отколкото царевица и ориз...

В сайтовете на храните трябва да ги има.  Thinking

Напр. Нутрам.:

https://sites.google.com/site/nutrampet/nutram-sredni-porodi

https://sites.google.com/site/nutrampet/hidroizolaciabulgaria/k- … -premium-dog-food

Про план:

http://www.purina.bg/Home/Our+Brands/Pro+Plan/?prodid=33

Роял канин за мини породи:

http://www.sambs.bg/royalcanin/ANALYSES.htm

Еукануба:

http://www.eukanuba.bg/products/natural-lamb-rice-formulas/puppy … in-lamb-rice.html

и т.н.

# 667
Здравейте.....копирам си поста от бебешката темичка да се послеете малко с Нашата Зариния.......Родих бебето с операция,но вчера се спуках от смях..........

Само да разкажа за бебо и кучето......Зара го души само,души и всичко което й замириши на бебе,дори влиза в банята и мирише дрешките му в легена.Ляга пред кошарата в детската.....Днес като ревна бебето и тя като куршум към кошарата.
Та днес беше детското парти на щерката и аз майка ми и сестра ми останахме в къщи ,а пратихме мъжете с децата на РД.Зара лежеше в кухнята ,бебето сложено в столчето и то при нас в кухнята,по едно време Зара замина към хола и чувам шумолене.Ставам викам си  души торбите с подаръци,отиваме с майка ми в хола,не виждаме Зара,по едно време тя излиза от сгъваемата кошара   .Майка ми я наби,а аз умрях от смях....разказах на мъжът ми,той се смее.Ревнува Зарка,вика си аааа бебето ще спи на кошарката ,ами аз......
Настанила се тя на мекичко в детските завивки....

# 668

И това, да. Като давам пари за гранула, все ми се вижда по-нормално да е с месо повече, а не с ориз и царевица, нали все пак куче храня, не овца.

Якамоз, не съм гледала в интернет, четох опаковките в магазина. Знам, че за малките е по-калорична, ама тя мойта и без това едвам ги кълве  Crazy

Чуденката ми беше защо само на малките се полага повече месо в гранулата  Grinning

Последна редакция: нд, 05 фев 2012, 11:09 от Блонди

# 669
Пепито,  hahaha. Страшна е Зара.  Mr. Green
Блонди, съвет не мога да дам. Само знам,че ще полудееш с тия храни. Crazy

# 670
  • Варна
Пепито, при вас е весело! Бебокът е разкошен! А Зара ще ти замества бебефона, явно...

# 671
Блонди, съвет не мога да дам. Само знам,че ще полудееш с тия храни. Crazy

А, няма, стана ми интересно просто  Simple Smile

# 672

И това, да. Като давам пари за гранула, все ми се вижда по-нормално да е с месо повече, а не с ориз и царевица, нали все пак куче храня, не овца.

Якамоз, не съм гледала в интернет, четох опаковките в магазина. Знам, че за малките е по-калорична, ама тя мойта и без това едвам ги кълве  Crazy

Чуденката ми беше защо само на малките се полага повече месо в гранулата  Grinning

Може би първоначално разбира се им е необходимо месо за правилния и бърз растеж, но после предпологам, за да се избегне затлъстяването. Иначе друг смисъл не виждам Peace

# 673
От месо затлъстява ли се?  Thinking И то много по-малък процент, от преобладаващите зърнени?
За мен смисълът май е финансов, че ако слагат толкова месо и на големите, цената трябва драстично да се повиши и ще станат по-непродаваеми.  Crazy

# 674
  • София
Здравейте.....копирам си поста от бебешката темичка да се послеете малко с Нашата Зариния.......Родих бебето с операция,но вчера се спуках от смях..........

Само да разкажа за бебо и кучето......Зара го души само,души и всичко което й замириши на бебе,дори влиза в банята и мирише дрешките му в легена.Ляга пред кошарата в детската.....Днес като ревна бебето и тя като куршум към кошарата.
Та днес беше детското парти на щерката и аз майка ми и сестра ми останахме в къщи ,а пратихме мъжете с децата на РД.Зара лежеше в кухнята ,бебето сложено в столчето и то при нас в кухнята,по едно време Зара замина към хола и чувам шумолене.Ставам викам си  души торбите с подаръци,отиваме с майка ми в хола,не виждаме Зара,по едно време тя излиза от сгъваемата кошара   .Майка ми я наби,а аз умрях от смях....разказах на мъжът ми,той се смее.Ревнува Зарка,вика си аааа бебето ще спи на кошарката ,ами аз......
Настанила се тя на мекичко в детските завивки....

Пепито, при вас е купон!Освен, че ще действа като бейбифон, може да реши и да го успокоява в даден момент. Моят сдтарец се опитваше да му "пее" в началото. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт