Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога е подходящото време да вземете кученце от майка му?
Как да се справим с проблема, че кученцето не иска да се прибира, когато го вържем?
На каква възраст може да се вземе кученце?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога е подходящото време да вземете кученце от майка му?
-
Как да се справим с проблема, че кученцето не иска да се прибира, когато го вържем?
-
На каква възраст може да се вземе кученце?
-
Кога се прилага първата ваксина на кученцето?
-
Какво трябва да храним кученцето, след като го вземем?
Този аниматор има и една серия с котки, също си струва да се видят
Просто няма такива физиономии и чекнене на устата

Много е готин Мърфи! 
И когато не е зима, а пролет, лято, есен, съответно вратата към двора е все отворена и съответно има мухи. Които много се радват на купата й с готвено

После се завира при момчето, пак така. В 90% от времето аз го играя пъдар. Идва момент, в който мирясва и ляга в краката ни. И в момента, в който някой я погледне, и всичко започва отначало. Накрая побеснях и я затворих в кухнята (тя е в същото помощение с хола, просто е разделена с бар плот и стена) с преградата. Снова, снова, катери се по плота да търси нещо за ядене и накрая миряса и легна. И след 30 мин на мен ми става жал и я пускам и всичко се повтаря. 

Обаче си знам, че мъжът ми ще бие отбой, ако трябва да купува на кучето сурово месо, кайма, плодове, яйца и т.н.
Живот и здраве скоро с бебето време да й готвя няма да имам, така че ще трябва някакси да се спогодим с тия гранули, само дето не става и не става