Любители на кучета-25

• 38 425
  • 739
  •   2
Отговори
# 705
Тук го има само за котаците  Close

В онази дългата тема за гранулите в другия форум, четох за някаква белгийска храна, Берто или нещо от сорта, ама аз не съм виждала такова нещо тук, къде се продава тая белгийска храна - не знам  Mr. Green

Реа, моята е същата, ако може да лапа стар и сух хляб и ще е щастлива, само гранули да не са  Tired

# 706
  • Пловдив
Блонди, ексиджента ли имаш предвид newsm78Той за котаците си е стар вид, много отдавна го купувам на моя любимец, а кучешкия вариант е нов и даже не го откривам навсякъде,дори на места,къде продават роял канин ми се е случвало да не са чевали за него. Котешкия не е с пълнеж даже. Peace
Иначе и нашата може да лапа боклуци до припадък и да и се струват най-вкусното нещо на света храни от сорта на царевични пръчици,солети и т.н. Mr. Green

# 707
Ексиджента, да, няма за кучета, поне засега.

# 708
а консерви яде ли?

купувай и цезар, но малко нанагорно с цената, струват средно 80 цента кутийката
педигрий съм давала ( жълтата кутия), Диди умира за пастет и яде като луда., както и парченца

аз давам 2 пъти гранули и вечер кутийка

котьо е много по-глезен, аз имам чувството, че за котки има къде къде по-голям избор то пликченца, то консервички, то за стерилизирани котета, за незнам си к'ви котета:) Диди непрекъснато скача към купичката на Мишка, защото те ядат на 2 нива , много му завижда, защото той яде разни работи, които и на мен ми се прияждат, като ги отворя  Mr. Green

# 709
О, яде, та ушите й пукат. Всъщност яде всичко, без гранули  Tired
Ама нали казват, че консервите били боклук и не трябвало?  newsm78

Миришат страхотно, да, Криско все иска да си маже на филийка от нейните консерви  hahaha

Смесих й сега поравно хрупанки и консерва и всичко омете. Така ще правя явно. Иначе тя просто яде два дни от седмицата и 5 гладува.

Последна редакция: пн, 06 фев 2012, 16:58 от Блонди

# 710
ами смесвай в крайна сметка, няма да гладува. баба ти все гранули е яла... /ужас, сега кой знае колко народ ще се скандализира;-)/

# 711
Нашите, дори като им смесваме гранулите с консерва, пак не успяваме да ги "излъжем" да си ядат гранулите - обират другото и гранулите стоят. Изумявам се колко добре обират останалото - човек ще каже, че само гранули са били в купата.

# 712
баба ти все гранули е яла...

Joy

# 713
Аз като готвя ориз и понякога и сипвам в гранулите на Нора, не знам как успява, но обира всяко зрънце ориз, но гранула....нц  Mr. Green
Знам тя какво обожава - риба, направо е луда по риба  Crazy След операцията и бях забъркала от пил. супа попара, но ....хич не и обърна внимание, извадих рибка и на момента я изяде и искаше още  Joy

# 714
И аз правя опити- смесвам гранули и от нашата храна.Ама зависи какво е,и дали му е вкусно, се спуска да яде пустите гранули.Ако не е много гладен лапа от гранулите, облизва ги, и ги  плюе отстрани купичката.И всъщност е изял всичко друго(ориз,месце,пастет и др.),само не и гранула. Mr. GreenАма и аз съм си виновна,защото от бебе като беше ,ми  става жал,и повече от 2-3 дни не съм го оставала гладен.А пък той си си ме манипулира както си иска.Ама като ме погледне с оня жалния поглед и аз....... размекната. EmbarassedИзобщо у нас има един кокер-да командва,и аз ако съм на кеф да изпълнявам Mr. Green

# 715
  • в моя гьол
Цитат
Ама като ме погледне с оня жалния поглед и аз....... размекната. Изобщо у нас има един кокер-да командва,и аз ако съм на кеф да изпълнявам
Рони, и у дома кокер командва, та напълно те разбирам. Като седне пред теб, като загледа с гладен поглед, все едно три дни троха не е слагал в устата си, като почне да се заплаква и...айдааа отиде коня у ряката и половината порция във вечно гладната паст на звяра.
По този повод се сетих за едно клипче, чиито главен герой е сякаш моя лигльо.
http://vbox7.com/play:441f60c2
А това е разчепкания губер с индианското име - "голяма уста пак иска яде".

# 716
Нали, клипчето което си показала  Joy, все едно Нора са нарисували.
Едно лято бяхме с нея на едно заведение и тя ходеше при хората да им се моли за храна и те като я видят освен, че много й се радваха и даваха по нещо. Минах и ги помолих да не и дават нищо, ама с тоз поглед има ли човек който да устой   33uu Като си тръгнахме що да видя : купчинки с повръщано по двора  Laughing Яла наща и повръщала  Mr. Green

# 717
Аз пък при злояди кучета заливам гранулите с бульон, те се размекват и така се опаткват за нула време! Не че нашия бигъл е злояд, ама като минахме на нискокалорични гранули за кастрирани кучета голям му беше зор да свикне и отначало така се хранехме!

# 718
Лакомията и просенето вървят ръка за ръка. LaughingНашият проси от всички,но има претенции какво му се дава.Ако на масата има мезенца,а пък му пробутваме хляб,нееееее не минава номера.Даже и капризен просяк Mr. Green.Понякога си мисли,че слагаме масата за него,преди нас се е подредил и започва голямото висене и плюнкоотделяне. LaughingИ ние се припознахме в клипчето, ама да са живи и здрави.Ще си ги гледаме гевезетата. Laughing

# 719
Вкъщи пък просенето е абсолютно забранено, даже приятелят ми я наказва като мине след нас да тегли един език и да обере трохите. Просто масата е off limits винаги.

Общи условия

Активация на акаунт