Отговори
# 90
Момичета, да се похвалим и ние,че вече от 3 дни сме си в къщи.  Нашият голям юнак се роди на 15.12.2011, секцио, въпреки че тръгнахме за нормално раждане, тежеше 3920 гр, 53 см и се казва Филип  Simple Smile

# 91
Честито на всички родили мами. Да са им живи и здрави бебоците и много да ги радват   bouquet

за коремните преси и аз искам да ги почвам вече, но док ми даде зелена светлина след 40тия ден и то да първос по-леки упражнения и постепенно да увеличавам натоварването (аз съм секцио). На контролния преглед ще го питам пак.

за пъпчиците по лицето на бебето тези пъпчици са съвсем нормални за бебетата в 1ви и  2ри месец.

# 92
  • Бургас
veselichka честита ти радост  Hug
Момичета да ви попитам като ви изписваха от болницата издадоха ли ви болничен? на мен ми дадоха само епикризата за раждането в 2 екземпляра и за детето нещо за педиатъра. Сега си издирвам болничния под дърво и камък и никой не ми издава.какво да правя?

За вода и храна - преди да родя не ми даваха нищо но около 2 часа след ме караха насила да се тъпча с шоколад и вода заради кръвното преди първото ставане Simple Smile

Титка, болничния трябва да го търсиш при секретарката на родилно! Кабинета й е в коридора, който тръгва от асансьорите за родилките- не фоайето, а в другата посока коридора! Имам спомен, че м/у 12 и 13 часа  ги дава, но не съм сигурна. И аз трябва да си взема епикризата, но незнам кога ще сколасам  Whistling

Честито на всичко родили в последните дни! Да са ви живи и здрави бебчетата  Hug
Успех на всички, които са в очакване или вече са тръгнали да раждат! Нека всичко е на добра страна  Hug

# 93
  • София
Здравейте на всички Simple Smile
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ОБЕБИЛИ СЕ МАМИ !!!
Ние още чакаме, преди два дни бях на преглед и доктора ми каза, че няма признаци за скоро раждане Sad Явно си и харесва в мене и не иска да излиза Simple Smile

Хубав ден на всички и Весела Коледа Simple Smile)

# 94
veselichka честита ти радост  Hug
Момичета да ви попитам като ви изписваха от болницата издадоха ли ви болничен? на мен ми дадоха само епикризата за раждането в 2 екземпляра и за детето нещо за педиатъра. Сега си издирвам болничния под дърво и камък и никой не ми издава.какво да правя?

За вода и храна - преди да родя не ми даваха нищо но около 2 часа след ме караха насила да се тъпча с шоколад и вода заради кръвното преди първото ставане Simple Smile

Титка, болничния трябва да го търсиш при секретарката на родилно! Кабинета й е в коридора, който тръгва от асансьорите за родилките- не фоайето, а в другата посока коридора! Имам спомен, че м/у 12 и 13 часа  ги дава, но не съм сигурна. И аз трябва да си взема епикризата, но незнам кога ще сколасам  Whistling

Честито на всичко родили в последните дни! Да са ви живи и здрави бебчетата  Hug
Успех на всички, които са в очакване или вече са тръгнали да раждат! Нека всичко е на добра страна  Hug

Благодаря, ще пращам таткото да се занимава с бюрократщината  Hug Hug Hug

# 95
  • Хасково
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ОБЕБИЛИ СЕ МАМИ   bouquet  bouquet  bouquet
ние все още сме си 2в1 явно бебка ще си дойде точно на дадата а много се надявах да излезе по-раничко

# 96
Честито на всички родили! Живи и здрави бебчета и бързо възстановяване!

Вода си вземете, а също и нещо сладко. Аз родих в МД. По време на раждането не дават да се пие и яде. Даваха ми една марля, уж да си разквася устните, но аз я осмуквах до капка Simple Smile Взех си и балсам за устните, че много се напукват. Сложих и няколко десертчета в торбичката. След като минаха 2 часа ми казаха веднага да започвам с пиенето и яденето. Не ми трябваше да повтарят. Бях озверяла от глад и жажда. Мисля, че в този момент бях склонна и на канибализъм...

За пловдивските ясли, градини и кухни не се тревожете. Не ви трябва постоянен адрес в града.

Втория болничен е от болницата, а третия е от личния лекар на детето и изравнява дните до 135.

Сигурна ли си, а понеже знам че става трудно записването за ясли  и градини и едва ли не се започва като се роди детето можеш ли да ми дадеш повече информация как става.

# 97
Здравейте  Flutter
Ние вече се родихме Flutter
Нашата малка госпожица се казва Пресияна, роди се 3300кг, 50 см Simple Smile
Мама е добре, все едно че не съм раждала, а са минали само 6 дена. Simple Smile
Има разбира се разни неудобства и некомфортности, но на кой му пука  Laughing

ова е засега, като свикнем с новия режим на живот и ни остава повече време, ще разкажа за секциото. Изобщо не беше страшно и после боли много малко. Само първия ден ме боля повече и то все едно съм в цикъл и н есъм пила хапчета. Сега повече ме боли гърба от упойките, които ми сложиха заради спиналната, все едно имам мускулна треска. Но съм пушка  Hug

Честито на всички и весели празници Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

# 98
  • Beyond the Frontiers
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ! ЖИВИ И ЗДРАВИ ДА СИ ВИ ДЕЧИЦАТА!

Аз да се оплача, че от два дена хич не ми върви...поръчах за малкия фотоапарат от Техномаркет и още нямам отговор - ще го бъде или не  Twisted Evil Усещам как ще търча в последния момент да търся подарък за детето. Някой технически грамотен съсед ни хакна IP адреса и 2 дена се чудим какво се случва и защо няма нет  Twisted Evil Доставчика ни обяснява, че всичко е ок, пък интеренет - йок  Twisted Evil Та хвърчах и до техния офис. И за капак някаква фирма за събиране на вземания реши да си иска някакви 100 лв за Близу, пък ние никога не сме били техен абонат, че и там се разправях  Twisted Evil Изнервена ситуация предпразнично.

# 99
Здравейте мамчета...ние все още сме в болницата,очаквам утре или най-късно в събота да ни изпишат.Добре сме...беба засука на втория път и оттогава си суче без проблем.Раждането мина добре,като изключим малката подробност,че беба беше на ръба.Няма да разказвам сега,за да не ошашкам някой.Важното е че всичко мина и малката ми дъщеричка е жива и здрава.
Днес ми донесоха компютъра и влезна да ви видя какво си правите.
Стискам палци на всички които са в очакване.
Хубав ден

# 100
Здравейте мамчета!
Честито на всички нови бебчета да са ни живички и здравички и много да радват мама и тате !!!

Малко май необебени мами останаха ? стискам палци скоро всички от темичката ни да са си гушнали дечицата Simple Smile

# 101
Ето ме момичета. Връщам се от прегледа. Резултата е 1,5-2 см. разкритие, след всички тия ужасни болки Sad Още продължава да ми розовее. Тоновете на бебето са добри. Докторката каза да пия 3x2 но- шпа. кажете ми има ли мам, която дае пила но- шпа по време на контракции и било ли ви е толкова болезнено при падането на тапата или като цяло при такова разкритие.
Док ми обясни, че но- шпа не може да спре родова дейност, дали е така наистина? Сега имам контракции, но са през различно време- 8, 10, 15 мин.

Офф много ми е объркано. Как да разбера тогава, че раждам, като сутринта в продължение на 1 час имах контр през 5 мин.???? След това се разредиха.

# 102
Билянка спокойно...Тръгнали са нещата - малко търпене имай... Болките са индивидуални - всеки го боли по различен начин... Ако можеш, се разхождай или отиди на гости на приятелка - да минава времето....Скоро ще ни зарадваш с бебче и ти  Hug

# 103
  • Sofia
Привет от нас!
Честито на всички мами за новопоявилите се бебовци!
Нещо с двамата дечковци изобщо не ми остава време да ви навестявам, но все пак хвърлям по едно око. Наш Кубер е кротичък за сега, но до кога ще видим.  Вече започват да го мъчат по малко коликите, но то си с в реда на нещата. Кърмим се славно и другата седмица док ще каже как наддаваме!

Инфо за първата страничка: Кубер се роди 2900/49 със секцио.          

# 104
люби беше така и нямаше 24 часа и роди Hug
Така че спокойно

Общи условия

Активация на акаунт