Ясновидци (врачки)- 7 тема

• 142 382
  • 724
  •   2
Отговори
# 240
Какво да ви кажа за АЯ... Дръзка, груба , мърмори, може и да те обиди , като те нахоква едно хубаво.Но познава!

Искам да попитам това ли е телефона на Ая, или е някакво съвпадение? 0888 632 543 - АЯ
  bouquet

# 241
А по телефона гледа ли Ая

# 242
 БРАВО НА ''ГОСПОДАРИТЕ"!!!!!!!!!!!!!!

http://vbox7.com/play:51b7d71efd
[/quote]

ТЦ Naughty..Бравос на екстрасенсите...За да поиска такива пари,нали се сещате,че други са давали..Не е луд тоя дето яде баницата..
п.с.Според мен човек използващ способностите си,за благото на ближните,не би следвало да има  тарифа.Па дори и 5лв да е.Би трябвало всеки да оставя толкова,колкото му се откъсне от сърцето.

# 243
Откъс от:
"Как да разпознаем шарлатанина?"

За съжаление в днешно време една от най-доходните и модерни професии в България е да си екстрасенс. Такава дарба обаче се дава свише на хора, които по някакъв начин са доказали своята святост и безкористност. Дарбата им е дадена с единствената цел да помагат на хората, както го е правила Ванга. Без да търси внимание и популярност, без да търси благодарност и с цялата си всеотдайност е посветила живота си на хората. За да даде дарба Бог на някого да лекува, той трябва да е от "тревата по-нисък", да умее да обича, да съчувства и да е скромен.
Но все по-често се появяват мними "наследници" на дарбата й, със съмнителна дейност и способности, което е меко казано подло!

"Бог дава дарбата безплатно и ти също трябва да я даваш на хората безплатно".

Последна редакция: чт, 05 яну 2012, 17:21 от kateto1980

# 244
Здравейте момичета,
Честита Нова година! Желая на всички ви преди всичко здраве, споделена любов и успехи във всичко!!!
Сега и аз да кажа за моите развръзки:
Стефка, която посетих лятото и след това писах, че не съм очарована т.к. беше много лаконична, взе че позна едно от нещата, които обаче не касаят пряко мен. Така че си оттеглям думите за нея и явно жената познава, макар и малкото което ми каза за сега се случва както го каза.
Вергиния също до момента познава.
А онзи Марин, който беше коментиран преди, също му се сбъдват някои от нещата макар и с година закъснение. Но той спада към тези, които описахте, които без да се замислят ти казват, че еди кой си щял да умре, което е пълно безочие.

Момичета може ли на ЛС телефона на Керанка!!!
Както и тази Ая дали гледа по телефона?

# 245
Момичета, който ме е питал за телефона на Керанка и подробности за координатите и други още подробности, допуснала съм грешка - не приема във вторник и ПЕТЪК, а не в четвъртък, както съм ви писала! Извинете ме за грешката, но съм забравила, аз бях при нея месец август, но сега специално я попитах за дните! Още едно уточнение - тя работи в някаква обувна фабрика и е на работа до 17 часа и започва да приема след 17,15!  Но тази и другата седмица жената си е взела отпуска и ще приема през целия ден! Успехи на всички, които имат контакт с нея! А, и друго! Тя усети, че се съмнявам в прогнозата й за днешния ми преглед и беше малко рязка /по нейния си начин!!!! Simple Smile/, но беше абсолютно точна и нещата се потвърдиха днес! Хайде, спокойна вечер на всички от мен!  bouquet

# 246
0896997973-баба Дана от Пловдив

# 247
rozeola,благодаря.този номер обаче е невалиден.

# 248
На Керанка какъв и е адреса?

# 249
  • В Балкана
Мернах анонс на Горещо за събота.
Събрали "светила" да правят прогноза за България  Rolling Eyes

# 250
Относно тези магии и искането на пари да споделя че когато Хайре ми каза че имам магия не ми поиска и стотинка.Развали я и така.Тъй като бяхме с мама вътре при нея,мама и остави пари на тръгване,оставих и и аз и тя даже се учуди и вика "И ти ли ще даваш?Така че в това отношение не е имало проблем.
Забравила съм да споделя,че като бях и при тази Митка позна за здравето на мама.Когато я попитах дали и има нещо тя каза че отива да си прави изследвания,и наистина имаше такъв проблем,но ще отшуми всичко.

# 251
На Керанка какъв и е адреса?

гр. Добрич, ж.к. ИГлика - влизаш в квартала, изкачваш нещо като баир, минаваш през  "супермаркета" който ти се пада от ляво  и  завиваш  на  дясно , караш и питаш–май беше номер 6  портичката:)голяма ограда висока, циганорите ще ти кажат  къде е, като ги питаш:)

При Керанка може и с готова чаша  от кафе да си отидеш и парите се остават на земята Simple Smile

# 252
каква е тази баба Дана?

# 253
Тук можете да прочетете статията за разобличаването на Мария Асенова и Станка Ангелова от вчерашния брой на вестник Телеграф:

http://store.picbg.net/pubpic/6A/A5/7eb9e91ea8d46aa5.jpg

# 254
Момичета, искам и аз да споделя какво ми се случи вчера. Преди около месец се свързах с Величка от Катуница, каза ми че има направии и ще чете 3 нощи молитви за изчистване. Каза, ми че не е необходимо да съм там и ако съм доволна, когато имам път /разстоянието е около 200 км/ да мина да и благодаря. Имаше малко подобрение, и след това тотално в обратна посока. Обадих и се вчера да попитам защо се получава така и тя ми прочете "думите на бог отец", че всичко от тяхна страна е направено, но аз не съм благодарила за труда, умение и губене на време. Отговорих и, че не съм имала възможност да пътувам, имам проблеми с колата, моя приятелка също се е свързала с нея и иска да дойде с мен, но е оперирана и не може да пътува в момента... разказа ми пример за жена, на която е помогнала, а пък не и е благодарила...даде ми адреса си за пощенски запис...и сега съм много объркана  newsm78
Получава се Параграф 22, ако съм доволна да отида и да благодаря, срок не ми е поставяла, а пък няма развитие в желаната посока, защото не съм благодарила...

Общи условия

Активация на акаунт