Ясновидци (врачки)- 7 тема

• 142 304
  • 724
  •   1
Отговори
# 345
  • Sofia
Благодаря момичета!

Всички сте невероятни и ви пожелавам, а и на себе си пожелавам да виждам този форум да се пълни с такива коментари, в които да се споделя за това как са ни познали и са се случили хубавите работи.

Аз да ви кажа, вярвам неизменно на астрологията, самата аз се интересувам от нея и останах изключително доволна от хороскопа, който Ани ми направи, а и от предсказателната част от него. Беше точен за минало, настояще, характер. А и Ани като астролг хваща моменти, които при мен други астролози не са разчели.Така.Мина малко време, естествено, съм и нетърпелива да се случват нещата..и да ви призная- много се бях отчаяла по едно време и не намирах обяснение нещата да не се случват...защото астрологията не е 6-то чувство, а наука.
И за това много време бях озадачена как така от една страна още не става и не става определено нещо... а от друга страна Ани е добър астролог- няма как да си го е измислила Flutter

Така, че.. не губете надежда Peace
Peace
За да успокоя и аз аудиторията, пак ще припомня, че при мен пък едно от предсказаните от Ани неща се случи по-рано от прогнозираното от нея, вярно че беше на 30 и 31-Дек, а Ани го очакваше за Януари, ноо както самата тя каза, може да бъркам с месец-два понякога, важното е НЕЩАТА ДА СЕ СЛУЧВАТ! Така че мили мои имайте търпение и вяра е се обичайте, ама много се обичайте Simple Smile)
Днес ми е едно такова ОБИЧНО  Heart Eyes и емоционално, ама днес е и пълнолуние...хайде хубава седмица и да продължавате сбъдванията на всички!

# 346
Здравейте, и аз вчера имах консултация по скайп с Ани и съм изключително доволна. Тя потвърди неща които ми бяха казвали и други. Дори в един момент направо ме остави с отворени уста. Повтори дословно думите на една жена, която преди време ми гледа на кафе. Все едно говореше един и същи човек. Много съм доволна от Ани. И смятам за в бъдеще да говоря само с нея. Все пак е астролог, а не ясновидка. След разговора с нея се успокоих и съм решила да приключвам с ясновидките.
През декември звънях на Ани и с един въпрос по телефона. Тогава ми каза за нещо че ще се случи до 2 седмици и наистина още на 8-мия ден беше факт.
Желая успех на всички ви и дано всички хубави предсказания се сбъднат.

# 347
Здравейте, и аз вчера имах консултация по скайп с Ани и съм изключително доволна. Тя потвърди неща които ми бяха казвали и други. Дори в един момент направо ме остави с отворени уста. Повтори дословно думите на една жена, която преди време ми гледа на кафе. Все едно говореше един и същи човек. Много съм доволна от Ани. И смятам за в бъдеще да говоря само с нея. Все пак е астролог, а не ясновидка. След разговора с нея се успокоих и съм решила да приключвам с ясновидките.
През декември звънях на Ани и с един въпрос по телефона. Тогава ми каза за нещо че ще се случи до 2 седмици и наистина още на 8-мия ден беше факт.

Браво!  Hug

# 348
На времето една нейна колежка, когато ми помагаше за избора на дата на раждане на синът ми, ми каза да не е на 12 число, хората с тази дата били малко луди Naughtyвярно си е, Николета си е доказателство.

Хм, дъщеря ми е родена на 12-то число /ноември/ и си е съвсем наред детето.  Laughing
Аз пък съм чувала от много хора, включително астролози, нумеролози и пр., че не е добре да се планира дата за раждане на детето, а то трябва да си я "избере" самичко.

# 349
На времето една нейна колежка, когато ми помагаше за избора на дата на раждане на синът ми, ми каза да не е на 12 число, хората с тази дата били малко луди Naughtyвярно си е, Николета си е доказателство.

Хм, дъщеря ми е родена на 12-то число /ноември/ и си е съвсем наред детето.  Laughing
Аз пък съм чувала от много хора, включително астролози, нумеролози и пр., че не е добре да се планира дата за раждане на детето, а то трябва да си я "избере" самичко.
А не си ли се замисляла, че изборът направен от майката, може да е продиктуван и от избора на детето, т.е. то си е избрало тази жена за майка, един вид, душата му е наясно  с нейните мисли и планове по въпроса. Аз от 10годишна знам, че ще родя секцио и се подготвих за това, накрая се оказа, че и естествено да искам да родя, няма да стане, т.е. както ми го обясни една ясновидка, аз съм си знаела предварително какво ще се случи Wink. Детето, ако не му допада избраната дата, може да се роди по-рано, например. Имам приятелка, която тръгна да ражда и роди, точно на избраната от астролог дата Winkе, сексцио накрая.
Детето ти е Скорпи, ние сме специални хора Wink.

# 350
Здравейте на всички ! С пожелания за една светла, спорна, щастлива 2012 година ! Да бъде мирна и успешна в личен и служебен план !
Аз до сега не съм попадала тук. Заинтересовахте ме !
Коя е тази Ани - сега четох отзиви за нея. По телефон може ли да се свъра с нея ? И как, разбира се ?

# 351
  • София
Ами мисля, че Дида й е името, а не Десислава или поне под такова наименование аз попаднах на нея. Може би става въпрос за две различни жени...
GERBER, а тази Десислава, с която си разговаряла по телефона? Какви са ти впечатленията от нея? От кой град е тази ясновидка, пак ли е в Русе?
Аз скоро разговарях и с двете, нещата, които ми казаха общо взето се припокриха. Ако някой друг е контактувал с въпросната Дида или с ясновидката Стела, за които писах, много моля също да сподели своето мнение.

Здравей, от Русе е познава, но иска пари за разваляни е т.н., но неща, които ми каза не станаха в срока. Имам й телефона, ако те интересува, ще ти го дам.

# 352
Благодаря момичета!

Всички сте невероятни и ви пожелавам, а и на себе си пожелавам да виждам този форум да се пълни с такива коментари, в които да се споделя за това как са ни познали и са се случили хубавите работи.

Аз да ви кажа, вярвам неизменно на астрологията, самата аз се интересувам от нея и останах изключително доволна от хороскопа, който Ани ми направи, а и от предсказателната част от него. Беше точен за минало, настояще, характер. А и Ани като астролг хваща моменти, които при мен други астролози не са разчели.Така.Мина малко време, естествено, съм и нетърпелива да се случват нещата..и да ви призная- много се бях отчаяла по едно време и не намирах обяснение нещата да не се случват...защото астрологията не е 6-то чувство, а наука.
И за това много време бях озадачена как така от една страна още не става и не става определено нещо... а от друга страна Ани е добър астролог- няма как да си го е измислила Flutter

Така, че.. не губете надежда Peace
Peace
За да успокоя и аз аудиторията, пак ще припомня, че при мен пък едно от предсказаните от Ани неща се случи по-рано от прогнозираното от нея, вярно че беше на 30 и 31-Дек, а Ани го очакваше за Януари, ноо както самата тя каза, може да бъркам с месец-два понякога, важното е НЕЩАТА ДА СЕ СЛУЧВАТ! Така че мили мои имайте търпение и вяра е се обичайте, ама много се обичайте Simple Smile)
Днес ми е едно такова ОБИЧНО  Heart Eyes и емоционално, ама днес е и пълнолуние...хайде хубава седмица и да продължавате сбъдванията на всички!

Добро утро момичета..много се радвам за вас!  smile3521 дано само хубави неща да ви се сбъдват!;)

# 353

Браво!  Hug

newsm10 newsm10 супер браво късмет и от мен

# 354
А някой бил ли е при ясновидката Силвана Филипова-попаднах на нейния сайт, но не намерих никъде отзиви за нея и се чудя дали е истина това, което пише за способностите си, или и тя преувеличава като доста от колегите й... И също да питам дали някой знае каква е таксата при Божидар Караджов, малко по-напред в темата четох, че при него сега се записват часове едва за месец май и се чудя, при толкова голям наплив, дали не взима много скъпо?

# 355
даниела изчисти си пощенската кутия! Не мога да ти пиша на лични!

# 356
Много съжалявам, че приятелките на Къдрокоска са разочаровани от Керанка! Но от всичко прочетено до тук - едни са доволни, други не! За Божидар Караджов отговарям - 20 лева консултация+10 лева за снимка на друг човек! Аз съм записана в листа на чакащите за м. Февруари за София! Simple Smile

# 357
Здравейте, някой има ли информация за Николета от Ясновидци и ходил ли е при нея? Моля, споделете впечатленията си . Ако знаете телефонния и номер , може ли да го напишете.Как става приемането при нея и колко пари взема? благодаря!

# 358
  • София
Здравейте, някой има ли информация за Николета от Ясновидци и ходил ли е при нея? Моля, споделете впечатленията си . Ако знаете телефонния и номер , може ли да го напишете.Как става приемането при нея и колко пари взема? благодаря!

И аз се интересувам колко познава.

# 359
къдрокоска, всичко е наред.
И за да не е спам. Преди 2-3 месеца, една потребителка от форума ми беше дала координатите на една баба, която пишела някакви заклинания за любов. Ама любов, такава, да срещнете тоя, който ви е даден по съдба. На мене гр. Гоце Делчев ми е ужасно далеееече. ooooh! Но мои познати са ходили. При нея - още нищо, но брат и срещнал някакво момиче и вече живеят заедно, което си е супер странно! Ако някой се интересува, мога да дам координати. А аз ще видя как ще си наредя нещата, че да се замъкна дотам.
И още, за Керанка от Добрич, в един ужасен ден, много трудно намерихме къщата й. Такива глупости наприказва, изобщо не видя нещата, които ме интересуват, само за разни "държавни врати"ми говори, сбърка се да пита - иван, драган, кой имал белег не знам къде си... и разбира се, не ми е добре левия яйчник Rolling Eyes Накрая ми препоръча някакво желязно вино, ама...поне 5% да беше познала. #Cussing out
Живот и здраве, ще ви пиша отзиви за Себа скоро, дано да е наистина скоро.

Общи условия

Активация на акаунт