Всички сте невероятни и ви пожелавам, а и на себе си пожелавам да виждам този форум да се пълни с такива коментари, в които да се споделя за това как са ни познали и са се случили хубавите работи.
Аз да ви кажа, вярвам неизменно на астрологията, самата аз се интересувам от нея и останах изключително доволна от хороскопа, който Ани ми направи, а и от предсказателната част от него. Беше точен за минало, настояще, характер. А и Ани като астролг хваща моменти, които при мен други астролози не са разчели.Така.Мина малко време, естествено, съм и нетърпелива да се случват нещата..и да ви призная- много се бях отчаяла по едно време и не намирах обяснение нещата да не се случват...защото астрологията не е 6-то чувство, а наука.
И за това много време бях озадачена как така от една страна още не става и не става определено нещо... а от друга страна Ани е добър астролог- няма как да си го е измислила

Така, че.. не губете надежда

За да успокоя и аз аудиторията, пак ще припомня, че при мен пък едно от предсказаните от Ани неща се случи по-рано от прогнозираното от нея, вярно че беше на 30 и 31-Дек, а Ани го очакваше за Януари, ноо както самата тя каза, може да бъркам с месец-два понякога, важното е НЕЩАТА ДА СЕ СЛУЧВАТ! Така че мили мои имайте търпение и вяра е се обичайте, ама много се обичайте

Днес ми е едно такова ОБИЧНО