Ясновидци (врачки)- 7 тема

• 142 294
  • 724
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте, и аз вчера имах консултация по скайп с Ани и съм изключително доволна. Тя потвърди неща които ми бяха казвали и други. Дори в един момент направо ме остави с отворени уста. Повтори дословно думите на една жена, която преди време ми гледа на кафе. Все едно говореше един и същи човек. Много съм доволна от Ани. И смятам за в бъдеще да говоря само с нея. Все пак е астролог, а не ясновидка. След разговора с нея се успокоих и съм решила да приключвам с ясновидките.
През декември звънях на Ани и с един въпрос по телефона. Тогава ми каза за нещо че ще се случи до 2 седмици и наистина още на 8-мия ден беше факт.
Желая успех на всички ви и дано всички хубави предсказания се сбъднат.

Браво!  Hug

newsm10 newsm10 супер браво късмет и от мен

Благодаря ви момичета! Късмет и на вас!

# 361
Хора моля ви дайте ми телефона на Карла знам че го има в дръгите теми но мога да го намеря пут и е доста материял.Моля ви СПЕШНО Е! Sad

# 362
  • Sofia
Хора моля ви дайте ми телефона на Карла знам че го има в дръгите теми но мога да го намеря пут и е доста материял.Моля ви СПЕШНО Е! Sad
Ето това е телефонът на Карла: 0884/852 440, който аз имам, до колкото знам не е импулсен.Сега като чета сайта й - виждам, че тази услуга за задаване на един въпрос по телефона - я няма вече...

http://karla.dir.bg/_wm/diary/?df=46&dflid=3

# 363
къдрокоска, всичко е наред.
И за да не е спам. Преди 2-3 месеца, една потребителка от форума ми беше дала координатите на една баба, която пишела някакви заклинания за любов. Ама любов, такава, да срещнете тоя, който ви е даден по съдба. На мене гр. Гоце Делчев ми е ужасно далеееече. ooooh! Но мои познати са ходили. При нея - още нищо, но брат и срещнал някакво момиче и вече живеят заедно, което си е супер странно! Ако някой се интересува, мога да дам координати. А аз ще видя как ще си наредя нещата, че да се замъкна дотам.
И още, за Керанка от Добрич, в един ужасен ден, много трудно намерихме къщата й. Такива глупости наприказва, изобщо не видя нещата, които ме интересуват, само за разни "държавни врати"ми говори, сбърка се да пита - иван, драган, кой имал белег не знам къде си... и разбира се, не ми е добре левия яйчник Rolling Eyes Накрая ми препоръча някакво желязно вино, ама...поне 5% да беше познала. #Cussing out
Живот и здраве, ще ви пиша отзиви за Себа скоро, дано да е наистина скоро.
[/quote

Интересно! Ако ти е по съдба, защо да правиш заклинания, така или иначе ще го срещнеш. Thinking

# 364
да,за Керанка,Даниела е права. И на мойте приятелки им е говорила същото. Изброявала е най-известните имена,после белези,продажба на имущество и най-смешното-за мъжете,да са се молели на икона,че са приключили връзките си с предишните си гаджета....май казва на всички едно и също

# 365
да,за Керанка,Даниела е права. И на мойте приятелки им е говорила същото. Изброявала е най-известните имена,после белези,продажба на имущество и най-смешното-за мъжете,да са се молели на икона,че са приключили връзките си с предишните си гаджета....май казва на всички едно и също

Това с имената е едва ли не като в  онези  тв игри, в които трябва да се уцели някаква стойност-на сума пари, завряна в кутия от обувки, тегло на купчина прах за пране и т.н..докато се стигне до: "Имаме участник познал  еди какво си".
С тази разлика , че там поне е ясно какво става, ако участникът вземе, та уцели колко тежи праха за пране, а тук...познаваш ли (кой е)Иван, познаваш ли  (кой е)Драган...е, и?!

# 366
Momicheta sorry za laticinata, no speshno mi triabva telefona na Tania ot Reburkovo, koiato govori s umrelite. Obeshtah go na edna poznata, a posle se okaza che sum go iztrila i shte stane goliam panair Sad

Mersi predvaritelno Hug

# 367
Nevi poshtata ti e pulna!

# 368
Да бе...да се моля на икона...за какво? Че оттогава насам не съм видяла бял ден Crossing Arms
Наистина относно бившия, тъй като ми е болна тема, нямам нужда някой врачка, особено такава, мазна шарлатанка, да си казва прогнозата. Сякаш аз не знам дали бяхме един за друг или не бяхме Crossing Arms Пак се сещам за Стефка, дето каза, че ще иска да се върне през март бившия. Знаете ли, за девет месеца, не сме си говорели и девет минути, не сме се виждали повече от два-три пъти, колкото да си върнем ключовете и багажите. Той, човека, има сериозна връзка. И ей тъй, през март, той щял да се върне Laughing Вярно, надеждата последна умира, но нали ги видях двамата във фейса...обичат се и туйто Cry

# 369
elif 05 i tvoiata poshta e pulna. Izchistia za da ti otgovoria na vuprosite:)

# 370

Това с имената е едва ли не като в  онези  тв игри, в които трябва да се уцели някаква стойност-на сума пари, завряна в кутия от обувки, тегло на купчина прах за пране и т.н..докато се стигне до: "Имаме участник познал  еди какво си".
С тази разлика , че там поне е ясно какво става, ако участникът вземе, та уцели колко тежи праха за пране, а тук...познаваш ли (кой е)Иван, познаваш ли  (кой е)Драган...е, и?!

Peace
На мен с Ани от Пловдив ми се случи нещо подобно. Ани: "Той лекар ли е? Аз: "Не", Ани: "Ами тогава значи ще се запознаеш с лекар"  Simple Smile  "В момента в бащината си къща ли е?" Аз: Не  ... и т.н.

# 371
А аз зададох въпрос на Дороти, и отговора е противоположен на предсказанията на Ани, Дора и Мария newsm78.

# 372
А аз зададох въпрос на Дороти, и отговора е противоположен на предсказанията на Ани, Дора и Мария newsm78.

Добро утро момичета хубав и успешен ден!На мен пък ми съвпаднаха отговорите!Не знам,може и да е съвпадение нещо  

Последна редакция: вт, 10 яну 2012, 11:38 от bulgari_bs

# 373
От "вносните" -някой има ли впечатления от познаваемостта на Манди?) psychicsource.com

# 374
От "вносните" -някой има ли впечатления от познаваемостта на Манди?) psychicsource.com

ами аз не съм доволна нищо съществено  Peace

Общи условия

Активация на акаунт