Под прикритие - тема 4 /Няма Джаро, Няма Маро.../

• 51 824
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
И музика, и действие, всичко ми харесва!  Heart Eyes Hug

# 586
  • Stuck in a moment
А Иво се очертава да бъде същия безпощаден главорез като Джаро, но без неговия стил, класа и финес[/i]  Rolling Eyes

Ми няма да бъде мислотив я..Все пак се изправя срещу бившия си бос, трябва да бъде два пъти по-яростен и подъл, за да надвие.
Пък и защитава живота на майка си и своя, отнеха му Съни...
Ако е мекошав, лошо му се пише.

Сцената с Джаро и журналистката когато я покани на обяд - леле, тоя човек наистина може да те убеди, че е гадняр. Shocked Crazy

# 587
В първата сцена, където Иво си спомняше за Съни, вече знае, че е мъртва, нали? newsm78
 На мен поне така ми се стори. Тъжен беше и след това решен - когато се обади на Куката - да надвие Джаро.

# 588
  • Пловдив
Иво ми е бил винаги противен и като визия, и като герой. Аз съм една от малкото му нефенки тук.
И аааз......  и ааааз .....!  Дойде време най-накрая да извикаме на глас " -Царят е гоооол!", метафорично казано!!! Wink
И аз Не съм му фенка.
Джаро изключително добре си играе ролята. Peace

Захари играе добре,но не ми харесва.Не смятам,че мога да бъда привлечена от мъж с неговия външен вид.Не е мой тип и самият Иво.

# 589
  • с/у ОколоМръсТното
И аз не съм от фенките на Иво/Захари.
Въобще и 2мата Бахарци НЕдолюбвам. Антипатични са ми.
Но трябва да си призная, че Захари добре си играе ролята. Щом предизвиква омраза и ненавист...
Обаче псувните и цинизмите леко ме смущават. Защо не си спомням в Октопод да е имало такива груби думи?
Да, в тези среди това е речникът, но тук става дума за филм за широката аудитория.
Чакам 05.02.

# 590
На мен пък този епизод нещо не ми хареса! Някак нещата не се развиха както аз исках. Пък и действието и напрежението не беше като в миналият епизод. Не казвам, че беше слаба, а че след предишната беше на по - ниско ниво. Хареса ми Зори. Това момиче е дете на баща си от всякъде. Браво много смела беше. Нещо общо няма с лигавата тинейджърка от миналият сезон.

И аз така Peace. Нещо не ме грабна много този епизод, но пък и аз след последните силни серии станах май много взискателна Simple Smile. Много ми хареса реакцията на Зори, особено когато хладнокръвно застреля онзи Grinning.

И не знам какво точно очаквахте като реакция от Иво. Да не забравяме, че е просто един бандит - нищо повече. Би трябвало и накрая да си получи заслуженото. Може да има добро сърце, но лошите му постъпки го правят и лош човек. Иначе, съм му фенка още от Дзифт, страхотно играе.

Не очаквах толкова естествена игра на Духовникова. Пресъздава много добре емоциите и определено повярвах в образа и. Peace А сцената с обяда ме накара да настръхна Crazy

Нали тази седмица е последният епизод на сезона:roll:

# 591
  • София
Жестока серия,отново!
Джаро май подцени Иво и сега ще има война...
Много ми хареса Куката и честния гангстер,напуши ме голям смях!
Не мисля,че трябва да се прави паралел с Октопод,двата филма са доста различни и все пак Октопод е филм на 15г,за съжаление и живота на улицата е станал много циничен,според мен е много близо до действителността и реалността.Може би,имайки се предвид речника и кръвта,трябва да го преместат малко по-късно!Но пък,който го притеснява,може да го гледа,когато иска.Ние,вкъщи не го гледаме като го дават,а като легнат децата,във В-бокса вече са го качили и го гледаме спокойно!

# 592
Нормално ли е никой да не спомене Съни?
Нито Мартин. Нито полицията. Нито журналистите,които пишат за материала вложен в магистралата ,но не отразяват убииство на ключов свидетел по сред бял ден в съдебната палата , убит от снайперист?! Това ми се вижда крайно нереално Confused

# 593

Не очаквах толкова естествена игра на Духовникова. Пресъздава много добре емоциите и определено повярвах в образа и. Peace

И много симпатична.  Hug

# 594
  • с/у ОколоМръсТното
Филмът е готин и не бих мога да чакам децата да си легнат, за да го гледам... И без това едвам дочаквам неделята... Търпение нямам.
Италианската мафия е години преди нашата, та явно и речникът й е преди нашия, ама...
Скоро си пусках ютуб и гледах смъртта на Катани и разни други откъси...

Пък и следващия филм по БНТ снощи беше як.
Лятна буря, кой е пичът от подписа ти? жИсток е  Peace

# 595
Аз мисля, че и Иво и Дажаро си играят страхотно ролите. Виж Куката не ми е приятен.

Духовникова може да е новата любов на Мартин.

Прави ли ви впечатление, че всички главни героини са със светли очи  Grinning?

# 596

Духовникова може да е новата любов на Мартин.

И аз си го помислих.  Simple Smile

Страхотно играят всички, много зарежда сериалът!

# 597
Кусур да не е на Мартин.Ама нали му гръмнаха Сънито,а пък и журналистката е от добрите,всякак  ще я нагласят с наш Мартинчо Mr. Green

# 598
Е, стига, де. Мартин да си гледа там под прикритието...стига се е занимавал с жени  Twisted Evil

# 599
  • с/у ОколоМръсТното
Как ще оправдаят изстрела на Поповата щерка? Коя е тя за да стреля?

Общи условия

Активация на акаунт