Дългокърмещи майки, да пообщуваме! - част 31

• 30 050
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
  • Sofia
А, малкия си яде и сирене и кашкавал, и кисело мляко, а последното аз го ям с промишлени количества...
Навсякъде ли може да се направи кръвен тест за алергии? newsm78

p.s. съжалявам, че не е по темата... Може и на лични

Ще ти пиша на лични Laughing

# 631
  • Sofia
Момичета писах ви на лични иначе за теста сьм сьгласна сьс Мустаков newsm10

# 632
  • Sofia
Тест за алергии - кръвен, от вената, в София, в лабораторията на Мустаков Peace
Кога го направихте колко ти е голямо сланчицето Laughing

# 633
Ние сме с АБКМ, не сме правили кръвен, само кожния при Мустаков, когато бяхме на 8 месеца.

# 634
  • Пловдив
нямам "писъмце" newsm78

# 635
  • Sofia
Сега пак ти пратих newsm53 newsm53

# 636
Тестът може и 350 лв да струва в Токуда. (правят подробно тестване за конкретни алергии, които обаче може да се окажат непостоянни) Може да струва и около 30-40 лв за проверка дали има или не алергия по принцип. Ние чакаме навършването на 3-тата годинка, за да правим посещения при алерголози.
Моренка, препоръки за добри места за отсядане в Сандански на лични ще може ли?  Hug

# 637
  • Sofia
Рони, много съжалявам, че не мога да съм ти полезна. Никаква идея нямам, защото
Скрит текст:
имаме къща и не съм се интересувала изобщо. Има много частни, малки хотелчета, но ако пуснеш тема мисля, непременно ще получиш мнения. После можете да идете за един уикенд и сами да проучите. Само препоръчвам да не отидете баш лятото, защото в жегите не е за навън между 10.00 и 21.00ч. Ние сме до реката и отваряме всички врати и прозорци, но не помръдва въздуха братче, течение не може да стане. Ако няма климатик не се издържа. Пролет и есен обаче е чудно! Simple Smile

Ако някой ходи да свирка, току сме се засякли там, да направим "Санданчански дни на кърменето 2012"  Laughing
Малко снимки за зарибявка Simple Smile

# 638
  • Sofia
Morenaние пьтуваме сега на 7.4 и сме там до 18.4 по една случайност и ние ще сме  близо до реката ако си там срещата е ясна Laughing Laughing

# 639
Мойто слънчице вече 48 часа не е цокал. Май ще си ходим от тази тема. Хем малко ми е мъчно, че пораства, хем съм щастлива, че така леко минават нещата. Не му припомням целенасочено, за да не изпуснем момента с отбиването.

Щастливи кърмачета ви желая Hug Hug

# 640
Здравейте... Да се похвалим ... Имам си юнак на 2 години и 4 месеца, който си продължава да си пие на мама млякото ... Особено взискателен и прилепчив е, когато е болен. Ходим на ясла, а от там вирусите ни се качват като мухи на мед...
Все ми се струва, че изкарваме болестите по леко защото се кърмим, но ми се иска вече да спираме ...
Нощем е много нахален, почти не излиза от спалнята... реве си в леглото и става голям инат ако му кажа, че няма да му дам млякото...
Въпроса ми е как плавно да го откажа и ако реша да го пратя сам при баба и дядо дали ще има ефект... т.е. дали след 1 месец там ще забрави...
Като допълнение: Имам си две големи каки, но те си се отказаха самички и за това ми е нужен съвет от "по старшите" в тази тема  Peace
Благодаря предварително   bouquet

# 641
момичета,знам,че много сте писали,а и аз съм чела доста,но искам направо да си попитам за съвет как мога да отбия най-безболезнено на тази възраст (20 месеца).наспешило ми е,а неискам да се стресираме,ако е възможно.трябва да отбия,защото брака ми ще рухне иначе,а детето е много пристрастено...даже напоследък доста е увеличил търсенето.май основно на кърмя преживява.но мъжа ми ми поставя условия вече....какво да правя? той не е лош и аз го разбирам.наистина отношенията ни вече прекалено дълго време куцат,заради кърменето и той явно неиздържа повече,а и на мен ми писна от този бабешки начин на живот.абе дойде му времето,но незнам как да стане.каквото съм чела тук съм останала с впечатлението,че на тази точно възраст,която е мойто дете си е кажи-речи невъзможно да го отбия,пък особено и безболезнено,но надеждата умира последна.съвсем не съм изчела всичко написано в темите така,че с енадявам все пак да има някакъв начин.приемам съвети всякакви!

# 642
кодия,варианта с бабите май е най-уместен и според мен ще проработи,но аз за съжаление немога да го направя,защото бабите са ни в други държави,а  нмогат да дойдат при нас за толкова дълго време.свекървата може и да може,но на мен пък м ие гадно да и дам детето......

някой оставял ли е дете на свекърва с цел отбиване? имам предвид в един така деликатен психологически момент.предпочитам да е поне при мойта майка.

# 643
Маритка, аз никога не съм отбивала!  Mr. Green Но да си дам мнението.  Embarassed Твоя мъж трябва да поеме повечето грижа за детето, според мен. Дори ти да си в другата стая. И така постепенно дазаместите 1 кърмене, второ кърмене ... Поне си мисля, че така желанията и на трите страни ще са удовлетворени до някаква степен и ще стане по-лесно. Успех ти желая!!!  Hug

# 644
Момичета, в петък бях на лекар, че си имам проблеми със стомаха. И исках да ви споделя какво ми каза лекарката като разбра, че кърмя. Според нея всички, които кърмим след годинката сме създавали грешни навици на децата си, нищо повече.Защото в кърмата вече нямало нищо полезно и нямало смисъл от нея.  Shocked
Отделно от мнението на тази жена, аз също искам да отбия вече. Защото ми писна това кърмене. Кърмим се само за заспиване. И през нощта като се събуди. Моя мъж не ми е поставял условия, напротив - казва, че щом детето така се чувства добре значи да продължавам. Но аз вече не издържам психически на това. Имам чувството ,че ще го набия някой път малкия като си легнем да суче!  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт