Звездни компромати-121

• 54 339
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Признавам, че и аз не знам точно коя е, но я познах по гигантската уста, че наскоро се вдигна шум около сватбата й, била някаква богаташка щерка, нещо алкохолно беше, ама..нека се включи някой по-информиран Laughing

# 211
  • Има много детски смях.
Сетих се с така зададения жокер, Арабаджиева- та мома ще да е.

# 212
Сетих се с така зададения жокер, Арабаджиева- та мома ще да е.

Да, Александра Арабаджиева е булката, а младоженецът е Стайко Стайков. Дъщерята на хотелиерската фамилия Арабаджиеви, а той синът на алкохолният бос Миню Стайков.

# 213
Разводът на Мел Гибсън факт.Бившата му жена Робин ще получи половината от богатството оценявано на 850 милиона долара.Двойката не е имала предбрачен договор  Mr. Green

Бракът им е сключен през 80' и имат 7 деца.

Мел,горкият ,наскоро е платил 750 000 долара на Оксана за да получи право на двойно попечителство над дъщеря им Лусия (2 годинки)

А-а-а-а ,за Мегън Фокс-според сайта тя самата казвала ,че прилича на Стив Бушеми и на травестит....
Аз също не я харесвам-изглежда като ходеш фотошоп на нормална жена.

Дидо (Дайдо) ,която утре празнува своят 40 РД през юли е родила момченце и го е кръстила Стенли.

Помните ли френският сериал за трите приятелки ,които живеят в Сен Тропе.Действието се върти около един бар...Май още го дават чат-пат...
Е,ето една от героините Аделин Блондийо с втори брак и бебешок на 40.Тя си е звезда тук.
мненията под снимките са интересни-франсетата са възмутени от показваната интимност Simple Smile

Последна редакция: сб, 24 дек 2011, 16:13 от Ветинари

# 214
# 215
Новото видео на Риана:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=b3HeLs8Yosw

не разбирам само каква е идеята на това непрекъснато пипане по чатала Rolling Eyes Twisted Evil

# 216
  • Cyprus, Пловдив
Една от шаферките не е ли една Калина от Острова на изкушението  newsm78
Сватбата е напълно в стил "Арабаджиеви"-КИЧ,КИЧ и пак КИЧ  Crazy

# 217
Калина е, да, те са си дружки.

# 218
  • София
Новото видео на Риана:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=b3HeLs8Yosw

не разбирам само каква е идеята на това непрекъснато пипане по чатала Rolling Eyes Twisted Evil
И на мен не ми допада.  Crossing Arms Фен съм на Рири, ама тук някакъв опит да имитира Джеси Джей, ли?!  newsm78 Аз съм от разочарованите фенки от този клип.

# 219
Гледам снимките от сватбата на Алекс А и си мисля колко състарени изглеждат тези момичета

# 220
  • Балчик
Весела Коледа ! Hug

# 221
  • София
Весела Коледа!

# 222
O, aз Дейвид Бауи и Миг Джагър си ги представям заедно в кревата  Laughing  Те двамата едва ли знаят истина ли е било това или не, защото няма начин да имат спомен  Mr. Green  Пък и от един път гей не се става...

# 223
Пък и от един път гей не се става...
След един път ще има втори, трети и т.н. път, а по нататък всичко става ясно  Joy

# 224
Вчера се натъкнах на "Море от любов" и този път Наталия май наистина е бременна  Laughing Беше с висока талия,определено голям корем и го пипаше по едно време  Flutter В лицето беше видимо подпухнала.
Ако е така...честито да и е!

Общи условия

Активация на акаунт