Звездни компромати-121

• 54 294
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
  • София
А защо всички пяха на плейбек...много тъпо  Confused

Не е тъпо, заради телевизионното заснемане се пее на плейбек и е практика. Не е защото толкова си могат, някои от тях могат много повече.

# 301
Гледам сега клипчета от Българската Коледа,Алисия изглежда много добре, не мога да повярвам, че аз го казвам!
Дайте линк или снимка за да я видя
Алисия http://www.youtube.com/watch?v=ASXYeouJi8k
Галена http://www.youtube.com/watch?v=czjlypDsb1Y&feature=related
Ивана http://www.youtube.com/watch?v=Q5aZ8FiEaFg&feature=related

Това   от  същото  събитие ли е ?  Симона  Загорова

Хубаво   момиче , но  адски много ми напомня Глория в   ранния й период  Sick

И Симонка явно е видяла от майка си, пеейки на плейбек да си дърпа микрофона на около 60 см от устните на моменти, което реално би прозвучало напълно глухо, независимо от това колко силна е дадената част от песента.
 Голям смях е като го правят

# 302
Деница Гергова е добила стил и излъчване на 40 годишна жена, а е само на 25. Може би е нормално в нейния случай.

Тя е бременна и малко се е подула в лице, не прилича на себе си .

Абсолютно не прилича на себе си. Ако я виждах за първи път щях да й лепна 40 без да се замисля. Преди наистина ми беше много симпатична, после поизчезна малко като че ли, което го намирам за хубаво.
Живяха в  Париж,там се роди и щерка им Ситара.След това Деница беше на курсове по изкуствознание в Ню Йорк и затова изчезна малко .

# 303
# 304
Микрофонът се дърпа обикновено при пеене на височина,заради децибелите/висоините звучат по-силно заради трептенията/.Но не чак на 60 см разстояние  Mr. Green

# 305
# 306
Микрофонът се дърпа обикновено при пеене на височина,заради децибелите/висоините звучат по-силно заради трептенията/.Но не чак на 60 см разстояние  Mr. Green

Това ми е ясно, и го казах, но те (и двете) го оттеглят супер много, ето
Симона

Глория

Симона според мен, прави голяма грешка, ползвайки сценичното поведение на майка си, мисля, че е по-добре да си изгради собствен стил.

# 307
  • София
Симона е само на 15 години и тепърва навлиза в бизнеса. Убедена съм, че ще си изгради поведение, но са необходими практика и рутина, които все още няма как да е натрупала. Като за начало е съвсем естествено, според мен, да ползва за пример сценичното поведение на майка си, която е доказана звезда, който каквото мнение да има за нея. Тя все пак е най- близкият й човек и съветник.
Момичето сега стартира и ще търпи развитие, отчетете този факт, преди да бързате да я определяте.

# 308
Симона е на 15, а на мен ми изглежда на поне 23г. Confused

# 309
  • София
Симона е на 15, а на мен ми изглежда на поне 23г. Confused

Ами едро си е момичето, какво сега? Grinning
И Глория винаги е изглеждала по- голяма от възрастта си още от старта на кариерата й. А Симона се е метнала изцяло на нея. Не мисля, че този ефект се дължи на прекаляване с грим, например. Единственото, което не ми харесва в Симона, по- точно две неща са- прекалено оскубаните й вежди и муцунките, които нарочно прави на почти всичките си снимки. Не й отиват и наистина я правят да изглежда кака.

# 310
 Плейбек пеенето е новото live пеене  Joy 
 Мадона, Бритни, Рири  60% от техните live изпълнения са на плейбек, да се чуди човек защо плаща за концертите им, като може просто да си пусне диска вкъщи...Всъщност аз плащам заради зрелището, всеки си има неговите мотиви  Laughing 
 Добре ще е  като няма живо пеене да се наблегне поне на зрелището, че иначе публиката може и да позаспи...Аз този концерт не бих го изтърпяла и за 15мин...

Последна редакция: вт, 27 дек 2011, 14:59 от меркантилница

# 311
  • Русе/София
Наталия Водянова  Rolling Eyes ooooh!

Последна редакция: вт, 27 дек 2011, 15:08 от 3xi

# 312
Ужасен тоалет,а и тя самата е набедена за красавица ...според мен де

# 313
  • София
В очите ми прилича на "кака" Лили Вучкова от една време (ако я помните).

# 314
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Надниквам само, нямам шанс да ви изчета Whistling

Общи условия

Активация на акаунт