Звездни компромати-121

• 54 224
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Top 20 на мъжете актьори

А ето този каква тръпка ми е ...
И е в класацията  Wink

ооох ,таткото на Ава  Heart Eyes

Не обръщайте особено внимание на тези класации, те се правят от потребителите в сайта, в смисъл и няоя от вас да се регистрира може да си направи такава калсация. За мен лично, според моя вкус, само Райън Гослинг е сладурчо,  (почти) всички други са ми гнусни, въпрос на вкус все пак...

Божинови

На Николета и казаха да не лети сега, но явно все пак е решила да прекара празниците в Лисабон

А Ел Макферсън, изглежда 9846348 пъти по-добре от мен.... а аз съм на 23  #Crazy

# 421
  • UK
Натали Хонг, гледам ти подписа и се сетих преди сто (7-8, когато излезе първия Хари Потър филм) имах в моя едно стихотворение, което бях намерила някъде, и звучеше така:

I love Tom Felton, he's my man
If I can't have him, no one can.
I love Tom Felton, yes, I do
He's for me and not for you
And if by chance you take my place
I swear to God, I'm smash your face.

Laughing

# 422
Натали-Хонг , не ми се отваря снимката.

# 423
  • not found
Натали-Хонг дай снимка да сравним и ние  Mr. Green

medissa123 , с различен браузър не става ли , аз нямам проблем с отварянето .

# 424
Натали Хонг, гледам ти подписа и се сетих преди сто (7-8, когато излезе първия Хари Потър филм) имах в моя едно стихотворение, което бях намерила някъде, и звучеше така:

I love Tom Felton, he's my man
If I can't have him, no one can.
I love Tom Felton, yes, I do
He's for me and not for you
And if by chance you take my place
I swear to God, I'm smash your face.

Laughing

Хахахахахх еми готино си е момчето хахахахаха истинска лирика в негова чест, ще взема да си го постна на фейсбука  Joy Joy

Снимката на Божиновите я пускам пак, защото нещо не стана първия линк:

БОЖИНОВИ

Не знам дали аз халюцинирам, но май се вижда да има коремче

# 425
 Много симпатична снимка на Божинови Simple Smile

# 426
Тъкмо преглеждах темата дали не сте поствали снимки на бременната НиЛо/Бо. Нещо по-така няма ли  Embarassed

Ел Макферсън за 47 години изглежда страхотно, браво  Simple Smile

Какво страхотно бе, направо феноменално, никога няма да и дам повече от 30 на тези снимки Shocked. В България не съм виждала жена на тези години да изглежда така... Повечето на 40 още имат вид на баби, и то жени с големи материални възможности.
[/quote]

Плийз, не така  Naughty Аз след 4 месеца ставам на 37, не спортувам, нямам финанси за подмладяване и пр, но определено не съм бабишкера, даже и след 3 деца. Засега изглеждам по-добре в тялото от нея (визирам 1ва и 2ра снимка - бедрата й са много отпуснати, а е с прякор Тялото  Rolling Eyes), но 10 години са си 10години. Виж, ако бяхте показали само третата снимка, бих извикала WOW!!!

# 427
  • София
Тъкмо преглеждах темата дали не сте поствали снимки на бременната НиЛо/Бо. Нещо по-така няма ли  Embarassed

И аз скоро си мислех, че се покриха много яко. Може би ги гони суеверие и се пазят от зли очи. Да не урочасат Нилото.
От друга страна я очаквам на някоя корица ала Деми Мур. Ще поживеем, ще видим  Wink

# 428
  • София
Извинете  Embarassed

# 429
# 430
Цитат
Цитат
Плийз, не така  Naughty Аз след 4 месеца ставам на 37, не спортувам, нямам финанси за подмладяване и пр, но определено не съм бабишкера, даже и след 3 деца. Засега изглеждам по-добре в тялото от нея (визирам 1ва и 2ра снимка - бедрата й са много отпуснати, а е с прякор Тялото  Rolling Eyes), но 10 години са си 10години. Виж, ако бяхте показали само третата снимка, бих извикала WOW!!!
Абе за нас съфорумките е ясно, на нас и извънземните не могат да ни се НАМАЖАТ на малкУто пръстче, какво говорим за Ел Макферсън. Joy Тук всички сме супер модели, майки и домакини, и аз така. Laughing Laughing Laughing
Много сладко е излязла Николетата.

# 431
 Аз пък ни на младини, ни на старини съм имала тялото на Ел, но не съм съгласна че няма българки с такива тела. Като за начало се сещам за фолк певицата Камелия, която и в лице е хубава, за разлика от Ел, която не знам пипала ли се е , но е неприятна в лице точно на тези снимки.

# 432
Виктория Бекъм ще се подлага на нова операция на бюста. Първата такава е била през 1999г. след раждането на Бруклин. Тогава от размер В минава в категория DD. Сега след като спира да кърми Харпър и (според таблоида) не планира да ражда повече деца, Бекъм ще си върне В чашката.
Виктория и Харпър

Никол Шерцингер
Джейсън Стейтъм и Роузи Уайтли
Никол Ричи
Лейди Гага мечтая си поне веднъж да я видя със спортен екип и кецове  Crazy

# 433
Аз пък ни на младини, ни на старини съм имала тялото на Ел, но не съм съгласна че няма българки с такива тела. Като за начало се сещам за фолк певицата Камелия, която и в лице е хубава, за разлика от Ел, която не знам пипала ли се е , но е неприятна в лице точно на тези снимки.
Инфантилна, говорим за 47 годишна жена, не за 40 годишна, колкото е Камелия, и като се замисля освен за Камито, за друг не се сещам, да е по-читав в напреднала възраст.
Както и да в, важно е да има опозиция.. Grinning

# 434
  • където ми харесва

Лейди Гага мечтая си поне веднъж да я видя със спортен екип и кецове  Crazy
[/color]
Е, буквално облечена така, надали. Но има снимки, на които е облечена...нормално Wink
1... 2... 3... 4... 5...

Общи условия

Активация на акаунт