Звездни компромати-121

• 54 215
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Виктория Бекъм ще се подлага на нова операция на бюста. Първата такава е била през 1999г. след раждането на Бруклин. Тогава от размер В минава в категория DD. Сега след като спира да кърми Харпър и (според таблоида) не планира да ражда повече деца, Бекъм ще си върне В чашката.
Виктория и Харпър
Това става със смяна на имплантантите или просто ще остане с естествен бюст? Нямам идея от силикони и ми е интересно...

Абе за нас съфорумките е ясно, на нас и извънземните не могат да ни се НАМАЖАТ на малкУто пръстче, какво говорим за Ел Макферсън. Joy Тук всички сме супер модели, майки и домакини, и аз такa...
Бих пльоснала моя снимка по бански, но няма да си правя самореклама  Mr. Green Ако искаш на ЛС  Laughing  Не подценявай думите на хората, не всеки избива комплекси във форуми  Peace И пак погледни първата и втората снимка - не ти ли се струват отпуснати бедрата? Моята свекърва е на 65 и е доста стегната, все още ходи на фитнес, а лятото всеки ден плува.

# 436
  • София

Абе за нас съфорумките е ясно, на нас и извънземните не могат да ни се НАМАЖАТ на малкУто пръстче, какво говорим за Ел Макферсън. Joy Тук всички сме супер модели, майки и домакини, и аз така. Laughing Laughing Laughing
Много сладко е излязла Николетата.

Виждала съм Оле-то  Grinning на снимки по бански, пускала е преди, спокойно може да се намаже на доста пръстчета!  Peace А, ето тя ме е изпреварила.  Laughing

# 437
Отдавна мина истерията от сватбата на Кейт и Уилям, но попаднах на тази снимка ( и преди сме я поствали тук), но не ми стана ясно какво точно прави Кейт. Ясно е , че не е това, което изглежда и затова ми е още по-интересно каква е истината.  Hug
http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=284135511634933&set=a.252654551449696.56247.252641708117647&type=1&theater

# 438
Камелия след 2 седмици навършва 42г.

# 439
Много съмнително ми изглеждаше, че Николета не е качила нито една бременна снимка. Но след постнатата на предишната страница почти се убеждавам, че бременността може би е глупав ПР ход.  newsm78

Някой от вас познава ли Николета лично? Или поне виждал ли я е с корем?  Thinking

# 440
Аз също преди време изразих съмнение. То бе породено от факта, че тя е личност, която не може без да се снима и постоянно да ни трупа със нейни снимки. Тук обаче ми отговориха, че явно се пази от суеверие и аз се съгласих. Може и така да. Thinking

# 441
Аз също преди време изразих съмнение. То бе породено от факта, че тя е личност, която не може без да се снима и постоянно да ни трупа със нейни снимки. Тук обаче ми отговориха, че явно се пази от суеверие и аз се съгласих. Може и така да. Thinking
Толкова разкрепостена личност ме съмнява да е суеверна  Thinking
Обикновено бременността е периодът, когато искаш да покажеш на всички с гордост коремчето, в което се крие плодът на любовта  Heart Eyes
Възможно ли е да не е бременна и просто да е било ПР и дразнене на бившата?

Четох, че щяла да се появи в клип бременна по Нова година, ама дали?

Ника,   bouquet. Благодаря ти много!

# 442
Може би е затишие пред буря, ако се готви да избухне в клип или списание.

# 443
Валери и Валери младши

Ами това, че не пуска снимки, не значи, че не е бременна, може да е от суеверие, може да не се харесва бременна, причини винаги могат да се намерят  Wink

# 444
  • София
Не ми се вярва да не е бременна.  Thinking Дори гледах онова тъпо Горещо, където и адвокатката му спомена, че той чака бебе.  Thinking
Но липсата на снимки и мен ме озадачава, като се има предвид че до сватбата извираше отвсякъде тая Николета.
Да не би да е ход да не дразнят Асето допълнително около делото за издръжката.

# 445
Може би просто не се харесва бременна,такава свръхсуетна жена като нея едва ли е много доволна от напълняването покрай бременността. А може и наистина да е суеверна,знае ли човек? Макар че ако беше толкова суеверна,нямаше да я обяви тази бременност още щом разбра,че чака бебе. Whistling

# 446
БОЖИНОВИ
Не знам дали аз халюцинирам, но май се вижда да има коремче

Добре, ето я снимката. От летището в Лисабон от тези дни. Самата Николета е написала в профила си, че най-сетне е кацнала на топло и че там е 18 градуса сега.

Хич не ми изглежда бременна на тази снимка!  newsm78

# 447
 Е трябва да изглежда подпухнала и размъкната ли, как?

# 448
Ми не, с корем. Laughing

# 449
  Ами може и да има корем под дебелото яке Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт