Отговори
# 495
Сънфлауър НЕ давай на бебето си прясно сирене, купи си бучка домашно хубаво узряло сирене и на кубчета го изкисвай, ние произвеждаме домашно овче сирене и мисля за редно да те предупредя ,че концентрацията на маята /с която се сири сиренето/е твърде голяма в прясното и е възможно да "прецакаш" чревната флора на бебчето!!!!!
Аз не съм мръднала кантара и ме е срам от мен си.Намерих три календара с различно написани режима, а аз не съм по нито един, не знам кое къде обърках, ще внимавам повече ,че наистина съм кукнала  hahaha
За детската кухня - аз съм много доволна, госпожица"Голяма претенция" не ми яде моите манджи, но пък супите и основното ги хапва, днес взех и десерта -бисквитена торта е и нея хапна -днес менюто беше супа топчета,пиле с зеленчуци и тортата -огладнях докато писах   hahaha

# 496
Мигео,блазе ви че спите до толкова късно.Преди и ние бяхме така с разликата ,че заспиваше в 21 и спеше до 9-10ч.Дори баща й се шегуваше,че ще я направя поспалана като мен.Ела ни виж сега.Най -късно спи до 7ч.,а понякога запява/защото започва да вика и да пълзи наляво-надясно/ в 6ч. TiredОпитваме се да я накараме да поспи още малко ,но тя започва да се сърди и ставаме.

# 497
  • Пловдив
А на детските кухни колко често дават месо? И в основното, и в супата ли има обикновено?

Момичетата - кърмачки, които сте на 90-дневната диета - забелязвате ли отражение върху кърмата? Вариантът за кърмачки ли прилагате?

Последна редакция: ср, 11 яну 2012, 17:04 от Commelina

# 498
По принцип ако супата е с месо основното е постно , но ги следя и забелязах ,че веднъж в седмицата и двете са с месо, но Дара не призанва посни заленчукови ястия,всичко расло "на кокъл" е любимо и вкусно  Blush

# 499
  • София
Commelina, аз съм на варианта за кърмачки. За сега не забелязвам големи промени в количеството на кърмата, но....ще видим. Аз не се отчитам днес, защото започнах с една седмица по-късно, та другия понеделник ще кажа какво става. От малкото ми опит с тази диета, знам че при варианта за кърмачки не се отслабва толкова много. То като се замисли човек и не трябва, защото кърмата ще намалее или спре. Та.....ще докладвам в понеделник. ,

# 500
Commelina, аз съм на варианта за кърмачки. За сега не забелязвам големи промени в количеството на кърмата, но....ще видим. Аз не се отчитам днес, защото започнах с една седмица по-късно, та другия понеделник ще кажа какво става.  ,
smile3521 и аз. През лятото, когато спазвах режима и кърмех доста по-интензивно това беше голямото ми притеснение, но не забелязах промяна в количеството на кърмата. До колкото знам във варианта за кърмачки водните дни се заменят с плодови и в дните на плодове се приемат сурови ядки. Друга разлика има ли?  newsm78

# 501
  • София
Commelina, аз съм на варианта за кърмачки. За сега не забелязвам големи промени в количеството на кърмата, но....ще видим. Аз не се отчитам днес, защото започнах с една седмица по-късно, та другия понеделник ще кажа какво става.  ,
smile3521 и аз. През лятото, когато спазвах режима и кърмех доста по-интензивно това беше голямото ми притеснение, но не забелязах промяна в количеството на кърмата. До колкото знам във варианта за кърмачки водните дни се заменят с плодови и в дните на плодове се приемат сурови ядки. Друга разлика има ли?  newsm78

Четох в кърмаческия подфорум, че препоръчват сутрин освен плод да се хапват и малко овесени ядки и в протеиновия ден да се добавя филийка хляб на обяд.

# 502
По принцип ако супата е с месо основното е постно , но ги следя и забелязах ,че веднъж в седмицата и двете са с месо, но Дара не призанва посни заленчукови ястия,всичко расло "на кокъл" е любимо и вкусно  Blush

Е това се отнася и за нас
Днес имаше картофи с моркови и жълтък и нашия направи такава гнуслива физиономия
Към него прибавих едно малко пуешко на плазмон и го излапа бързо, бързо като помириса месото
Та искам да кажа, че ние нямаме посни дни само месни  Wink

За спането да кажа, че аз махнах решетката на кошарата и съм доближила плътно спалнята до кошарата. Така Алекс спи в леглото си - хем си мисли че е до мен на спалнята, хем и аз спя по спокойно. Като се разбуди само се надигам и пак лягам
За нас това е решението
И с баткото беше така

# 503
Мама Беси, Благодаря   bouquet

# 504
За спането да кажа, че аз махнах решетката на кошарата и съм доближила плътно спалнята до кошарата. Така Алекс спи в леглото си - хем си мисли че е до мен на спалнята, хем и аз спя по спокойно. Като се разбуди само се надигам и пак лягам
За нас това е решението
И с баткото беше така
Да това е супер,но аз му взех от разглобяемите кошари за път и няма как да стане,а до година-две ще направя реконструкции в детската вече за двамата,ще махна на каката спалнята и ще сложа две легла.
Месо яде всеки ден.Днес за закуска макарони,след това убийте ме,ама му дадох от моите пържени филиики с желе от дюла и сирене Blush,на обяд-от нашето ядене мусака с дом.мляно месо,вечеря-кисел с ябълка ще е.

# 505
сервирала съм вечерята за диетуващите Mr. Green
еех, всеки ден да беше като днешния  Crazy

аз също пропускам днешния кантар, защото започнах тази седмица

На Тошко пък като му се доспи, ми дъвче косата  ooooh! Не знам как го измисли това. Приспивам го уж на гърда, цока, колкото цока, пуска и отива да си вземе кичур коса, да си дъвче  hahaha
Joy

Бисквитите, купих веднъж на Хипп, но свършиха и днес му дадох на Ревю с овесени ядки, че забравих да му купя, но честно казано като чета съдържанието на бебешките и тези на Ревю, разлика няма, та се чудя и аз какви да купувам. На плазмон не съм виждала къде ги продават  newsm78

днес: З: попара, О: пюре на хипп с агнешко, СЛ.О.: зърнена каша с настъргана ябълка, В: дом. кисело мляко с бисквити

мигео, утре в 11 пред консултацията

# 506
днес: З: попара, О: пюре на хипп с агнешко, СЛ.О.: зърнена каша с настъргана ябълка, В: дом. кисело мляко с бисквити

мигео, утре в 11 пред консултацията
Там съм,после може да пием  food010  и да си blahblah blahblah.
Ти от къде намери по това време на годината дом.мляко  newsm78 те сега не са ли бременни кравите  Mr. Green или поне на наши познати от които можем да взимаме са стелни и казаха,че чак на пролет ще има мляко newsm78

# 507
 Mr. Green ми не разбирам много от животновъдство, но ми се струва, че овчиците сега са бременни

# 508
Mr. Green ми не разбирам много от животновъдство, но ми се струва, че овчиците сега са бременни
Joy hahaha ми то и кравичките също  Flutter

# 509
  • София
Привет, момичета!

Да се отчета след консултацията. 9050 гр. (+350) и 75 см. (+2). Пропуснаке ваксината, заради мен, нали до неделя бях на антибиотик. Слава богу Виктор е здрав.

Спокойна вечер Hug

Общи условия

Активация на акаунт