Кюретаж и забременяване след това - 27

• 21 506
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
vnd, много съжалявам за случилото се...  Cry Дано се възстановиш бързо  Praynig Кураж!

danip, честит имен ден  Hug

kukla_ta, само имай предвид че ранната ФМ се прави до 13 г.с., като в 12 е най-ок. Аз лично и БХС-то го пуснах тогава, защото според док тогава е по-достоверно от това в 15-та седмица.

# 496
  • София
.... предвид че ранната ФМ се прави до 13 г.с., като в 12 е най-ок.Аз лично и БХС-то го пуснах тогава, защото според док тогава е по-достоверно от това в 15-та седмица.
Точно така.

# 497
  • София
Момичетата с коремчета- изобщо да не се вкарвате във филми   Naughty
Това което се случи с мен не значи че ще се случи и с вас- ама изобщо да не си го мислите,хммм
Аз и затова не исках да говоря много-много
Има много чуствителни хора и много се впечатляват,а сега не е момента да си пълнят главите с такива мисли...
Отидете на лекар- нищо че не е малко пари ФМ- за ваше собствено успокоение и ще видите, че всичко ще е наред
От сега нататък само розови мисли - и във вашите и в моята глава
ЯСНО Peace Hug

# 498
Аз БХС не съм правила и може би там ми е грешката.

Но на ранна ФМ НИЩО не видяха. Правих две ФМ. НИКОЙ нищо не видя. В клиниката преди аборта ми казаха,че с нормална техника е можело да се види малформацията.  Оф,  не ми се говори,че много се ядосвам  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 499
Karola, аз днес каквото и да изчетох всеки пише, че диагностиката е 90% достоверна Tired да не говорим, че различните сайтове са на различни мнения Crazy честно луднах да чета Shocked

извода ми е, че ранната фм е всъщност скрининг, който е задължително съчетан с БХС и е единствено за установяване на т.нар. хромозомни аномалии, за всичко останало, включително нещата дето цитирах по- горе е нужно да се направи още едно узи след 14г.с., а същинската фм, тази която засяга анатомията на плода е втората, или между 15-23г.с., поправете ме ако не съм прочела нещо както трябва...и моето заключение всъщност е че нямам заключение...в понеделник ще звънна на док да ми обясни надълго и нашироко какво ще правим оттук насетне и ще реша какво да правя.. ooooh!

Vnd, дано съвсем скоро да се завърнеш отново на фронта и всичко да е наред Praynig Praynig Praynig

# 500
Момичета много благодаря за подкрепата, аз също си налагам да не мисля за това.
Надявам се този месец да е станало бебчето и след седмица да имам с какво да ви се похваля Simple Smile
Добре, че ви има!

ВНД не мога дори да си представя какво си преживяла. Дано на никоя от нас да не се налага да взима такова тежко решение!
Абсолютно те подкрепям: момичета не се вкарвайте в излишни филми.

Теди я стига си се психирала нали ти казах всичко ще е наред! Вярвай в това!

# 501
ВНД съжалявам за това през което си минала  Hug Съвземай се и скоро да се връщаш в редиците на бремените  Wink

# 502
Здравейте Simple Smile
Внд, съжалявам за това, което си преживяла и за тежкото решение, което ти се е наложило да вземеш. Дано след няколко месеца имаш сили да подновиш опитите и следващия път всичко да е наред Hug
Новите момичета, съжалявам, че се записвате в темата. Тук, както вече сте видяли, ще се почувствате по-добре.
Хорозе, къде се губи?
Теди, куклата, моя съвет е да си направите и скрининка и ранната фм и въобще каквото е необходимо, за да се чувствате спокойни, но наистина, не се филмирайте излишно.
Остана ли още някой да не чака-кой кога не чака, че ви загубих дирите?

# 503
  • Варна
Потвърждавам успешната среща и заявявам, че изпуснахте много положителна емоция  Hug Следващия път дано успеем да се съберем повече  Simple Smile да си кажем наздраве с чаша вино както Виктория предложи и да си пожелаем от сърце това, което всички искаме  newsm32
Няма начин да не стане, защото ще е искрено пожелание  Hug

# 504
VND, знам,че  едва ли съм най-правилният чпвек,който да поучава, но като жена с аборт заради малформации искам да ти кажа,че си взела най-доброто решение за теб и за детето ти. Аз трябваше да позволя да ми вземат детето,което до вчера беше здраво и растеше много добре. заради малформации, несъвместими с живота. Много се питах дали трябва да го правя или не. И сега,4 месеца по-късно съм сигурна,че спасих едно дете.  Това дете, ако беше стигнало до термин можеше да не поеме въздух,да не изплаче и да не го видя. А можеше и да оживее, но неговият живот щеше да е мъчение. Мъчение за него и за нас, неговите близки. Тъй като напата държава не е пригодена за децата със специални нужди, аз направо го обричах. Тежко решение и много отговорно. Както една от вас ми каза: Предпочетох да ми е тежко,докато дишам, отколкото докато диша тежко детето ми.

# 505
  • Варна
Свалям Ви шапка и двете VND и Karola, не ми се е налагало да визмам Вашето решение, но мисля, че е правилното и се надявам ако ми се случи някой ден да бъда толкова силна и със здрав разум. 

# 506
За да сме силни майки и жени, трябва да вземаме понякога много трудни решения...Животът ни е такъв..

# 507
Karola, много хубавво си го казала, дано всичко да е наред оттук нататък и съвсем скоро да ни зарадваш и ти, все пак си обещала Flutter Hug

# 508
tedd, скооро ще разберем дали мъжо се е справил добре този месец  Blush

Момичета, от вас се научих да съм силна. Благодаря на всяка една от вас!! Бяхте ми опора в най-тежкият ми момент.  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 509
за кога НЕчакаш?

ето малко прашец от мен babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

лошото е, че страховете никога не те напускат- ако щеш да направиш всичките изследвания, всичките прегледи, винаги има нещо което някой да е недогледал и света ти да се обърне наопаки, оттук нататък не искам на никоя от нас да се случват такива неща! само хубави бременности и най- здравите бебоци на финала Hug

Общи условия

Активация на акаунт