Кюретаж и забременяване след това - 27

• 21 409
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
kokonito Hug Hug Hug-как се зардвах като прочетох-честито семейно щастие-да са живи и здрави Тим и Ина и много да ви радват

Хорозе-ако може инфо и от теб Whistling Whistling Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Много стискам палци на всички-нечакащи,а на бременните коремчета гуш и спокойно до финал Praynig Praynig Praynig Heart Eyes Heart Eyes

# 571
  • София
Ted, хубавата новина е ,че си имам доминантен фоликул, който в петък беше 16,1 мм. На въпроса ми към лекаря не е ли тревожно, че при стимулация имам само един, той ми каза, че не  е важно количеството, защото то намалява качеството. Лошата е, че ако не се спука, ще трябва прегнил, а каза, че в момента в София го няма никъде. Каза,че най добре е да се пукне на 18 мм, които аз съм направила вчера, т.к. средно фоликула расте с 1.5 до 2 мм на ден. Но мен продължава да ме боли в дясно , където е и фоликула, така че до днес не се е пукнал. Утре съм отново при него да си каже тежката дума и ако фоликула е там почвам спешно да търся Прегнил. Разбрах че във Враца го има навсякъде, ако трябва мъжо и до там ще иде.Тези дни действаме всеки ден, но реално незнаем дали има за какво. Стискам палци при  теб да не се стига до серклаж и всичко да е наред.  Hug Hug Hug
Вики, стискам палчета да е било рано за тест. Hug
Мечтание, идвай на отчет.

# 572
Дес стискам силно палци да заклещите яйцето, няма къде да ходи  Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug
Коконито да са ти живи и здрави съкровищата, много се зарадвах на поста ти Hug
Тед според мен няма да се наложи серклаж, но дори и така да е, всичко ще е наред  Hug

# 573
desisue, ако искаш да го търсим тук и да ти пращаме с куриер newsm78 няма да се оставяш така на случайността Heart Eyes иначе да не те разочаровам, но е много често срещано при стимулация да се прилага и прегнил, точно затова на такива като мен не се препоръчва, защото хем са некачествени фоликулите, хем не се пукат, хем със стимулация обвивката им се втвърдява още повече ooooh! в крайна сметка обаче и при мен нямаше друга опция, а при мен фоликула в средата на цикъла беше мисля 8-9мм, тъй че вие работете по въпроса, войската да е в бойна готовност всеки момент ако се спука естествено, а ти утре ли ще ходиш на преглед пак, доколкото знам повече от 20мм не трябва да минава Thinking

ПП аз ще стискам палци да се е спукал днес, щом те боли може и на това да е признак Flutter

# 574
Ако се наложи ще потърся и аз прегнил, някъде бяха намерила телефон на едно момче, което внася от Гърция май и продава, дано се спука Praynig

# 575
  • София
Файърче, Тед, благодаря момичета, много сте мили. Напълнихте очите ми със сълзи.  Hug
Да Тед, утре вечер съм на лекар. Heart Eyes

# 576
Desisue - една съфорумка беше споменала в едни постове, че коремните преси, много помагат за пукане на фоликул, пробвай Simple Smile Mr. Green

# 577
  • София
Desisue - една съфорумка беше споменала в едни постове, че коремните преси, много помагат за пукане на фоликул, пробвай Simple Smile Mr. Green
Да,помагат Simple Smile

# 578
  • София
Да,помагат Simple Smile
Момичета благодаря.  Hug Отивам да правя тогава коремни преси, чувала го бях , но не вярвах толкова след като не го чух и от вас. Heart Eyes

# 579
Здравейте,

След много време се включвам да честитя всички нови бебета и бременни в темата и стискам палци всичко да им е наред!  Praynig  Hug   bouquet
Ей така, мине не мине и си ви мятам по едно око!  Heart Eyes
Desisue, специално за теб сега пък ще стискам палците  Flowers Four Leaf Clover

И аз май имам нужда от малко стиснати палчета сега, за всеки случай  Embarassed

Прегръдки на всички, без значение кой ме помни и кой - не Simple Smile  Hug

# 580
  • София
Edna ot nas, благодаря, мила. Помня те и още как, точно се записах в темичката, когато ти роди Камен. Стискам палчета за теб. Heart Eyes

# 581
Деси, пресите помогнаха ли, боли ли те още? Flutter

Мечтание се изпоскри много съмнително Thinking

# 582
  • Пловдив
Тед, най-добре върви по стъпките на док, че да не се объркваш още повече. Всеки док си има свой метод и тетип и всеки споделя това, което знае от неговия си лекар, та затова не е универсално всичко. Хайде стискам палци за скрининга и да видим бебщо какъв пол е  Crazy Все си мисля, че мъжкар ще е  Mr. Green

desisue, дано до утре да се пукне фоликула и да не се налага прегнил Praynig. Знам, че има заместител, но е доста скъп.

Edna ot nas
, имаш палчета от мен  fingerscrossed

# 583
  • София
Ted, незнам дали са помогнали, но направих 60 , иначе още продължава да боли.  Hug
ДониHug.

# 584
Десинка, щом боли, възможно е да се пука, и мен така ме боли.

Дони, и аз така предположих за Тед...не знам защо, но си мисля, че щъркела ще е със сини гащи Mr. Green

Една от нас, имаш палчетата ми!

Общи условия

Активация на акаунт