Кюретаж и забременяване след това - 27

• 21 402
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Ted, незнам дали са помогнали, но направих 60 , иначе още продължава да боли.  Hug
ДониHug.

Хахахах стига бе 60 се правят за 5 мин Simple Smile

# 586
Деси, да не си мъчиш гърба ще ти кажа едно много ефикасно упражнение за преса, дано да помогне:

лягаш на пода, свиваш краката в коленете и леко ги разтваряш, вдигаш си раменете от пода, хващаш си ръцете и ги слагаш между свитите колене, седиш в тази поза и само пружинираш като раменете не трябва да допират пода- представи си че си хванала въже с ръцете и се държиш и пружинираш с него...незнам дали го обясних точно, но е много ефикасно за корем, ще потърся снимка на позата поне

http://dieti.rozali.com/vkyshti/p8969.html виж тук второто упражнение, където момичето е с изпънати ръце- значи ръцете ти трябва да са изпънати и хванати, но межу коленете и трябва раменете да са по- ниско до пода- колкото по- ниско, толкова по голямо натоварване...

другото което е: http://cway.bg/index.php?m=2428 тук първата снимка, по същия начин ръцете зад тила, само че си слагаш единия крак върху другия "по мъжки", незнам дали се сещаш- слагат си глезена върху коляното...тъй де, та, слагаш десен крак върху ляво коляно и с левия лакът тръгваш да си гониш дясното коляно, без да опират раменете пода..уф дано съм обяснила, трябва да поровя из нета за снимки Embarassed

идеята ми е да не си трошиш гърба и да се зориш, можеш да направиш 10 преси да загрееш и после да си действаш тези, първото натоварва точно средните мускули, а другите към паласките... Crazy

Дони, слушам мила и изпълнявам, какво мислиш ти Mr. Green все пак ще й звънна да ме успокои, и в крайна сметка колкото и да направя всичко каквото трябва нали знаеш че като е писано...даже днеска мъжа ми така ми се накара, щото аз само разсъждавам- викам тя за най малкото нещо ме разкарва по хиляди изследвания и изказва всякакви предположения, неможе ако нещо я усъмни да не ми каже и той "Стига си откачала! Забранявам да мислиш глупости!" hahaha

# 587
  • София
Ted, благодаря за подробното описание, разбрах те много добре . Hug
Трой, боря се за бебе, не за силови спортове, но ако ти имаш повечко опит , моля те да споделиш каква е бройката на коремните преси, за да се опитам да я догоня. Mr. Green

# 588
Деси, стискам палци да се спука в точния момент! Praynig Praynig Praynig

Една от нас, прегръщам те! Hug Hug Hug

Коконито, честита радост, мамо! bouquet  bouquet  bouquet

Дони много хубаво го е казала, Тед, слушай я и няма да сбъркаш! Peace

# 589
desisue  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Edna ot nas имаш и моите палчета fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 590
Ted, благодаря за подробното описание, разбрах те много добре . Hug
Трой, боря се за бебе, не за силови спортове, но ако ти имаш повечко опит , моля те да споделиш каква е бройката на коремните преси, за да се опитам да я догоня. Mr. Green

Мисълта ми беше тази че 5 минути упражнения няма да ти помогнат изобщо Simple Smile Mr. Green

# 591
  • Варна
Коконито, честита щерка! Hug Да ти е жива и здрава малката Ина и много да ви радва! Hug

Една от нас, радвам се да те видя! Hug И от мен имаш стиснати палчета. Praynig Praynig Praynig

Деси, надявам се, че фоликулчето се е спукало. Praynig Praynig Praynig Пиши как е минал прегледа и какво е казал доки. Hug

# 592
Здравейте,
Деси, стискам палци да си го спукала тоя фоликул, аз през живота си 60 не съм правила, мисля, че при такава бройка не фоликул, ми цялото ми шкембе би се спукало хахаха
Една от нас, стискам ти палци:)
Теди, какво го мислиш толкова-правиш си бхс, веднага след тва фм и това е. Гледай да не пропуснеш периода, в който се прави от много кумене Hug
Вики, и аз като теб-с вирус, който в моята фантазия удобно нагласих да изглежда като симптоми на ранна бременност, ама вече имам и яко главоболие мисля, че няма шанс  Laughing

# 593
# 594
Деска,Една от нас-палчета и от мен Praynig Praynig Praynig

Тедко-аз пък все си мисля,че ще е мома Peace Peace-стис и от мен и после на отчет Wink Wink

Карри-толкова мило ми става като ти видя лентичката Praynig Praynig Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed

Дони-как лети само времето,а Whistling Whistling Whistling Flowers Four Leaf Clover

До после,че малкият боец като по чудо заспа и сега ще папка-лаком,лаком Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 595
Мечи, лакомии такива Mr. Green представям си какъв кеф е и какво спокойствие сега Heart Eyes Heart Eyes за гащите, имам няколко залагания от приятелки- всички бяха категорични че щом съм яла кисело и тестяно ще бъде мъж, родословното дърво на мъжо показва същото, обаче ги шокирах като им заявих че миналата вечер изядох половин руло Embarassed а не ям сладко по принцип Embarassed но дето се казва- живо и здраво да е, пък каквото такова Flutter аз моите чисто физически опасения ще ги споделя след като разбера пола Laughing

Деси, чакаме отчет!

Аз се чух с доки, успокои ме жената, разясни ми каквото такова- вярно, не е съгласна с учебниците, но точно като ми обясни че ранния бхс много често дава по- голяма грешка от късния видях в отчетната че едно момиче е с висок риск и са й казали да чака и да направи и късния, тогава щяло да се разбере... Rolling Eyes представям си какво й е...та така де, засега ще си слушам и ще си мисля че всичко ще е наред Crazy сега трябва да хапна нещо Embarassed

# 596
Troy - нека не се смеем на другите, когато за тях е важно и е усилие, не сме дошли да си мерим коремните преси, а а се подкрепим  Simple Smile Hug
Desie - абе маце, давай яко полови отношение с краката нагоре, ето ти и коремна преса и опити за бебе  Mr. Green Mr. Green Ще се хване яйцето, няма къде да отиде !
Ted, Тони -  Mr. Green  Hug
Мечкони - лети, ами я го виж малкия Радостин вече е на 1 месец и нещо Simple Smile

Аз да се похваля , купих си вчера велоергометър и ще въртя пидалитииииии да се вдижа, а така обичам да карам колело, но не е удобно в момента и в този студ ? Този уред ми е мерак отдавна, тъкмо и няколко килца да махна, вече ми изготви един познат програма за тренировка в домашни условия, който работи във фитнес, днес ще си я взема , ХЕПИ СЪМ  Mr. Green На работа ме спукват, ама ... имам 10  дена почивка за сесията (Разпокъсана е, но тук 2-3 дена, там 2  пак няма да съм в офиса ), че и изпитите почват, предпочитам наистина този месец да не правим опити, защото с напрежението на изпитите и на работа просто много дини ще дойдат Simple Smile

# 597
  • Варна
Добро утро, момичета   food010 Моята нечакана гостенка идва утре, днес ми е едно сънливо, добре, че съм в отпуска. Дано да мине нормално, а не по бързата процедура като миналия път  Shocked
Почвам да си мисля, дали правилно си смятам овулацията и от няколко дни почнах чинно да меря температурата и да я отбелязвам в един руски сайт, с помощта на Трой Simple Smile.

# 598
Никито, вирус не вирус лелката още я няма така че стоя си аз и си чакам да видим какво ще стане  Simple Smile По принцип моя цикъл е абсолютно точен забива ме на деня винаги така че.... чакаме. Поръчах на мъжо да ми вземе още един тест. А другите нечакащи какво става с вас? Някоя да се появи да ме подкрепи, че от чудене има ли бебе или не ще се побъркам вечеееееееееееее

# 599
viktoriq838, Мира Иванова   fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed дано скоро ни зарадвате с добри новини.
Аз да се отчета този месец си следя БТ и правя тестове за О, мисля че вчерашният беше положителен а и графиката за сега върви добре, другата седмица ще ходя на преглед. Надявам се да получа зелена светлина и да се класирам за октомвричетата, дай боже следващият цикъл да дойде навреме, малко се размечтах  Crazy взех да слагам тигана а рибата още в морето  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт