Кюретаж и забременяване след това - 27

• 21 390
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
Вики, спокойно, душко  Mr. Green и да го мислиш и да не го мислиш, станалото е станало!  Hug Опитай се да си намериш занимание, което успешно да те кара да не мислиш поне 5 мин за бебета.

# 601
Мира, за графика знам че този сайт е най- добър http://www.fertilityfriend.com/ но с темп нали знаеш че можеш да разбереш, само когато е минала Laughing ако искаш да я хванеш, трябва и тестове Wink и мен една докторка ме караше да меря, а знаеше много добре че графиката ще е неточна, тъй де- незнам дали тя знаеше, ама на мен щом ми беше пределно ясно да ти се ...... и светилото #2gunfire

Вики, сигурно е било рано за тест, изчакай 2-3 дни още, аз честно казано незнам как издържате, аз ако бях сигурно щях да съм пуснала чхг още преди закъснението Embarassed

Антонели, браво за уреда, мога да те снабдя с един степер, който ползваме за стелаж hahaha така и не се научих да боравя с фитнес уреди и основно съм фен на йога и пилатес, особено второто, между другото първия път като съм забременяла сега си спомням че бях няколко дни отпуск точно в средата на цикъла и си правих по един час на ден леки йога упражнения, явно наистина натоварването спомага за фоликулите newsm78

# 602
  • Пловдив
Здравейте момичета,

Да доложа днес от прегледа. Бебчо е добре, тежи почти 1200 гр., има чипо носле като баща си е и е много сладък  Crazy Поради това днес съм особено щастлива  Heart Eyes Шийката ми засега се крепи и не се е скъсила още (лежането си дава резултати). Инжекциите също помагат - кръвоснабдяването е ок.

me4koni, даааа  Whistling Много чакане падна, а този месец много бързо минава - от празниците ли е незнам, но наистина времето лети и по-добре за мен  Peace

tedy_e, аз ядях трушия и люти чушки със сирене за закуска и си е мъжкар мойто. Та по тая логика щом наблягаш на кисело...  Party

Antonelly, честита ти нова придобивка. И аз имах голям мерак за такова чудо, но вкъщи няма място за кучета, та какво остава за друго...

# 603
Doni Hug Hug Hug Hug супер новини! ще си лежиш, то не останало Hug Hug Hug а ти как ще ядеш люти чушки Sick ох да не обръщам темата, аз по принцип люто не ям, но е факт че вкуса ми се обръща на 180гр през ден- винаги съм залитала на кисело и не ми е било проблем да изям буркан краставички, а за маслини с аншоа няма да коментирам Crazy обаче сега ям и сладко, което е много странно какво да ти кажа...., сега пак от 3 дни съм на филии с кашкавал, ще си взема тия таблетки за гаденето, че да мога да разнообразя малко, мъжо пържоли ми изпече аз.. Sick ще видим как е положението другата седмица, док иска да ям пиле и яйца, аз само печен кашкавал знам hahaha

# 604
Дони Heart Eyes, страхотни новини!  Party Чипо носле казваш  Mr. Green Hug

# 605
  • София
Дони, страхотни новини  Grinning
На всички, които имат нужда стискам силно палчетата  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Аз уж не съм от нечакащите този месец, но съмнителните симптоми при мен усилено продължават - леки болки ниско долу, Т37,1-2, гадене сутрин, шийката на матката ми е висоооко-високо а уж съм 4 дни преди цикъл. Днес си купих тест и още утре сутрин ще го направя. Започва да ми става много гузно за бутилката вино, която изпих на Нова година  Embarassed
Утре ще доложа за резултата, ще видим ще пишем ли оплакване до дюрекс   Mr. Green

# 606
  • Пловдив
Tedy и аз съм много зле с пържолите и всякакъв род месо, направо като си помисля за месо и ми  Sick кажете с какво мога да го заместя това месо, че доки по ЖК каза, че ми бил нисък, а аз не смятам така, все пак е 114, къде, къде по-зле съм чувала! Според мен си е добре, ама може да се влоши щом не ям грам месо! Пиле и яйца не помня откога не съм хапвала, а много ги обичам! Лелеее много съм зле, да не уморя детето от глад  #Crazy !  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 607
Doni M, ако знаеш какви спомени ме връхлетяха..... Като ходих на първата фетална морфолигия малчо беше си метнал назад главичката точно както баща му прави като спи  Heart Eyes Heart Eyes  И сега продължава да си спи по същия начин. Бащичко  Heart Eyes

Тедд, за повишаване на желязо ли трябва да ядеш тези храни? Ако е така (съжалявам ако си писала, не помня), червеното цвекло много помага, може сок да си направиш, може и на салата (аз така най го обичам). Ето, и за Куклето става цвеклото  Grinning

svetla81, може и да не чакаш до утре сутринта. Аз досега все вечер съм си правила тестовете, винаги са ми отчитали вярно  Peace  И чакаме хубавите новини  Grinning

# 608
  • Пловдив
Тед, Кукле, съмнявате ме сериозно. Другия признак за мъжкар е отвращение от месо. Аз съм жестоко месоядно животно, особено на свински вратни пържоли. Та значи месо проядах полека лека към 14-15 седмица. Бях се притеснила да не стана вегетарианка  Mr. Green

# 609
  • Пловдив
Дони обещавам утре ако доки каже, че е мъж да ви черпя с по една пържола и аз да изям една цяла! А вие ще ми обещаете да си скъсате дипломите за познаване на щъркела!  hahaha Joy

# 610
Doni Hug Hug Hug-страхотни новини,все така до финал Praynig Praynig

За хапването и др път съм казвала-аз такова чудо неземно бях,че не си е работа Mr. Green Mr. Green-и солено и сладко и какво ли не ми се преяждаше,с мъжа ми ходихме чак до Бачково за турски локум-не намерихме в Пловдив,а с обикновен не ставаше,русенско варено,райски ябълки....абе ooooh! ooooh! ooooh!-малък ужас-но пък си е заслужавало,ей го боеца сега  се сърди до мен........ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Иначе Тедко Hug Hug-да  е спокойно,колко да е спокойно-сега са едни др притеснения -дали му стига хранат,дали му е студено,дали правия правилно нещата-но тези сладки опосения ги пожелавам от сърце на всички.......
Просто си в едни др много по-различен режим-на бодърстване,ставане,загриженост и една топла сила-ще го усетите сигурна съм,поне аз така се чувствам-иначе винаги има за какво да се ядосаш,но сякаш всичко сотав на заден план.
Уффффффф ooooh! ooooh! ooooh!малко се  отплеснах-за всички Hug Hug Hug

# 611
Тед, Кукле, съмнявате ме сериозно. Другия признак за мъжкар е отвращение от месо. Аз съм жестоко месоядно животно, особено на свински вратни пържоли. Та значи месо проядах полека лека към 14-15 седмица. Бях се притеснила да не стана вегетарианка  Mr. Green

Дааам, и аз така бях, не можех да го погледна, едвам готвех за мъжо    chef

# 612
Дони все така да сте до финала Hug
Тед и аз само филии с кашкавал ядях Laughingсамо мъж ще е Wink да знаеш Laughing
Моята леля дойде и си замина даже  Winkиска ми се още едно скорпионче ,но една астроложка ми каза, че второто ще е козирог ,ако е права това означава че някаде Март, Април може да стане Wink
Много стиснати палци за всички дето имат нужда  PraynigДеси  Hug

# 613
И аз като бях бременно с мойто момче, и аз само филии с кашкавал ядях...ама щото не ям сирене и все ми казваха, че всички проблеми идвали от това. И заради това имало малформации...Оф, на какво ли не се наслушах  ooooh!

# 614
 ooooh! леле Каролка, ама и ти като мен си се наслушала, на мен ми бяха казали че щото не ям и съм го убила ooooh! какво да ти кажа....

а иначе- док иска да ям сирене, пиле и яйца, заради самия бебок, да има всичко необходимо, аз обаче немога, айде сирене ядох една седмица имах и такава диета Embarassed общо взето ако не съм на краставици със сирене, съм на филии с кашкавал hahahaдаже днес си направих пак 10на филийки и цял ден тях си ръбам Embarassed сложих и 1 пържолка в чинията ама хич не ми спори Embarassed абе какво да ви кажа- не е като да ми е лесно hahaha сещам се за една позната която каза- искам второ дете, ама като знам какво беше с първото, а тя милата раждаше и до нея беше кофата да връща hahaha сегашната ми док е категорична че трябва да ям каквото ми се яде, но да се мъча 2-3 пъти седмично да изяждам поне по 1 яйце, до толкова го докарвам, макар че нали и в кашкавала имало някакви неща..ако това дето го ям е кашкавал де hahaha дълга и широка тя...като заговорихме за храна пак ми се дояде плодово рулце Embarassed тук в Пикадили ги правят направо божествени,с  много сметана и много плодове,ох Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт