Кюретаж и забременяване след това - 27

• 21 377
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
ooooh! леле Каролка, ама и ти като мен си се наслушала, на мен ми бяха казали че щото не ям и съм го убила ooooh! какво да ти кажа....

Не приемам хората да мислят, че съм убийца на детето си. За жалост чух и такива неща и още не мога да преглътна същите тия хора да ме успокояват, че всичко ще е наред.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 616
а да ти кажа същите тия хора сега колко са любопитни дали дебелея, дали ям, дали всичко ми е наред ooooh! няма оттърване, семето ни е таквоз- злобно, цял живот съм слушала въпроси "ама неможе да си толкова слаба, да не си болна" и тн, и сега намериха отдушник да ми вменят вина, че видиш ли не съм желаните габарити hahaha

# 617
  • Пловдив
И аз муцам филии с кашкавал до ден днешен.  Crazy
Каролка, аз сирене много рядко ям и уж всичко е наред на бебчо. Не мисли за подобни причини. Който ти го казва е меко казано зле информиран.

# 618
Дони, мен още докато бях болна ме обвиняваха,че заради сиренето и киселото мляко детето ми няма да е добре. Лошо стечение на обстоятелствата е,че беше с малформации. Но като отидох на лекар скоро ме пита дали не съм прекалила с киселото мляко и сиренето, затова да е малформацията.. Дето се казва: кого да вярва чиляк, очите си или ушите си?

# 619
Каролка, най обичам професори, аз затова се изнервих и честно казано добре че не съм на работа защото един ми казва- яж това, друг- не пий онова, днеска звъня на док и викам- докторе, едва ли не е грях че не съм правила бхс и фм сега, а тя ми вика- стига слуша лаишки истории, почивай си, в 14 с ще направиш бхс, след 17 най- рано фм, нали трябва всичко да се е оформило, не сега да ти кажат нещо и да се окаже че не е така Rolling Eyes а още от началото на бременността я питам- какво да ям и да пия, точно защото се опасявам с нещо да не навредя, тя казва- каквото ти се яде и каквото ти се пие, еми...толкоз мога! ето днес даже съм изяла само 4 филии и половин банан, ще видим до довечера каква ще я свърша, за сметка на това вечер в 24 винаги съм гладна Mr. Green не съм от хората които се хранят по часовник, здравословно, съобразително и тн, даже напротив, особено вечер по принцип съм мечо пух- колкото повече, толкова повече, сега обаче откакто съм забременяла немога да хапна повече от 3 хапки на ядене, просто защото толкова ми се яде и аман вече от акъли честно да си призная ooooh!

# 620
Теди, слушай само собствения си организъм, иначе ще се побъркаш! Това за първата ФМ не е теория само на твоята док, между другото..и от други съм го чувала. Спокойно, не мисли прекалено много...вредно е! Mr. Green Hug

# 621
Хм, не се ли прави веднаха след бхс първата фм, с цел да се гледат разни стойности от бхс-то или се бъркам нещо...

# 622
Ники, като пусна бхс ще ми измерят основните показатели, док не казва на това фм, а измерване- разни неща дето и аз не ги разбирам...дето ги обсъждахме преди няколко странички, а същинската фм е това което разглежда всеки орган по отделно в един по- напреднал етап на бременността, просто различни термини Laughing

# 623
Doni M много се радвам за чипото носленце  newsm68

# 624
ахаа ясно Теди, ми важното е, че ще го направиш, пък все тая как се казва  Laughing А за апетита ти-на мен много добър ми се вижда даже Wink
Карола, не ги слушай тея хора, вярно българите сме с егати манталитета скапан, думи нямам.
Вики, ха дано не е вирус, ами да си е баш бремелинско гадене тва твоето Simple Smile
За мен нямам много такива надежди, то такава глава ме цепи , трагедия.
Трой какво стана с твоето нечакане?
Дони, радвам се за хубавия преглед и тва чипо носле ще си го помниш винаги като една от първите ви срещи Simple Smile
Мечтание, то козирог хич не е лошо, а не е и далече Simple Smile Два скорпиона..бая нерви ще ти трябват Laughing Аз така за малко да се уредя с два овена, ма май нямам толко нерви Simple Smile
Куклата, виж как с този кукленски никнейм те набедихме за розови гащи, пък може да си мъжка мама кукла, знае ли човек Simple Smile

# 625
  • Пловдив
Тед, по-спокойно бе жена. Аз нито режими спазвам, нито мисля какво да ям или пия. Права е докторката, че каквото ти е на душа - това. Майка ми с мен е изкарала 9 месеца само на лютеница, ама ей на нищо ми няма  Mr. Green Ранната ФМ обикновено включва замерване показателите за БХС и общо взето това преставлява + на мен ми гледаха кръвопотока (доплер), но док винаги ми гледа кръвоснабдяването заради инжекциите. На първата ФМ си платих обикновен преглед, а на следващите две си имах специален протокол със списък сигурно на над 40 органа и си беше доста по-скъпо и си пишеше Фетална анатомия. Така че си има разлика наистина.

# 626

Карола, не ги слушай тея хора, вярно българите сме с егати манталитета скапан, думи нямам.

Аааа моля моля Simple Smile не са само българите са такива Simple Smile ако питаш мен всички източноевропейци са така Simple Smile
Днес една чехкиня така ми дигна кръвното , направо ми иде да я удуша  Mr. Green

# 627
Тед, по-спокойно бе жена. Аз нито режими спазвам, нито мисля какво да ям или пия. Права е докторката, че каквото ти е на душа - това. Майка ми с мен е изкарала 9 месеца само на лютеница, ама ей на нищо ми няма  Mr. Green Ранната ФМ обикновено включва замерване показателите за БХС и общо взето това преставлява + на мен ми гледаха кръвопотока (доплер), но док винаги ми гледа кръвоснабдяването заради инжекциите. На първата ФМ си платих обикновен преглед, а на следващите две си имах специален протокол със списък сигурно на над 40 органа и си беше доста по-скъпо и си пишеше Фетална анатомия. Така че си има разлика наистина.

Оле кога я докара до 28 седмица бе жена Simple Smile аз явно съм спала до сега  Mr. Green

# 628
Doni, притеснявам се по- скоро от това че на моменти въобще нямам апетит за каквото и да е...цял ден ми е лошо и гладувам и чак вечерта се засищам до колкото е възможно...шантава работа,

а за изследванията- точно както ти казваш, точно това ще правим, само че като ходих предната седмица каза че е дребчо още и на следващия преглед ще се мерим Laughing аз точно за това нещо спорих, че навсякъде пише че се прави в 11-13,6г.с., а док казва като се пусне БХС на 14,1г.с., тогава се гледа и после се прави ФМ...нали ти казвам- спирам да се втелясвам, щото то така ще се докарам до инфаркт hahaha ще правя каквото ми кажат, пък здраве да е  Laughing

момичета, затишие пред буря стана работата- всички нечакащи са се изпоскрили и никой нищо не казва, Деси също цял ден никаква я няма Rolling Eyes

# 629
Теди , аз съм от ''нечакащите'' ама моето е май сметки без кръчмар Simple Smile и по всяка вероятност ще цъфна до ден два Simple Smile
Между другото сега се разрових кога правят тук скановете и пише че между 11-13 седмица се прави скана за синдром на даун.Не знам какво е това БХС но ако е същото то поговори още веднъж с доктора си и му кажи опасенията си.

Общи условия

Активация на акаунт