Кюретаж и забременяване след това - 27

• 21 374
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Момичета, благодаря на всички за подкрепата,  съветите, палчетата и за това, че не съм сама в тази борба.  Hug Hug Hug
Доминантния фоликул е нарастнал съвсем малко,станал е 16.6. мм, т.к. са се образували още 3 фоликулчета, които му пречат да расте както трябва. Като излязох от кабинета просто рухнах, явно и стимулацията ми влияе , а и днес пак бях със зверски болки, които най вероятно са били заради новите фоликули, които са се образували. За сега сме на изчакване, но според лекаря трябваше спешно да намеря прегнил и до късно с мъжо кръстосвахме аптеките. Е , намерих в Щерев и сега поне съм малко по спокойна, в сряда съм отново на преглед и сигурно ще ми поставят прегнила, само дано всичко е наред.
Дони, какви прекрасни новини.  Hug
Мечтание, съжалявам за лелката.  Hug
Стиснати палчета за всички нуждаещи се.  Praynig Hug

# 631
Здрасти мацки!
Дони много се радвам за последната ти зареждаща среща с бебчо.
И аз си мечтая за едно момченце, но както всички ще се съгласите важно е да гушнеш здравото си детенце без значение от пола.
Аз също съм от нечакащите, но още не съм се решила да си направя тест, макар че продължавам да се събуждам с мисълта дали пък да не го направя.
Все пак има доста време до 15-ти Simple Smile
Много се надявам да е станало чудото.  Praynig
 Продължавам да си внушавам симптоми като болки и напращяване  bombs  smile3532 Също така уж усещам и болки ниско долу като при цикъл  newsm78
Пак се вкарах във филми и се надявам да не съм единствената, която си въобразява такива неща с надеждата, че е бременна.
Очаквам новини и от другите нечакащи дано скоро някоя да се похвали.

# 632
Касиопея , спокойно не си сама Simple Smile аз имам още 2 дена и оня ден макар че направих тест ( отрицателен естествено) имам какви ли не ''симптоми''   Mr. Green
 Имам гадене , което не е много характерно за мен , вълчи апетит , а вчера изядох цял буркан с кисели краставички , които обикновено ям само ако съм бременна  Mr. Green Туй силата на самовнушението е голяма работа  Laughing

# 633
Касиопея, Трой и аз съм отвашия отбор, но съм сигурна че не си въобразявам особено след днешното гадене ..... обаче докато не видя не вярвам и вече ще откачааааааааа от това чуденеееееееееее

# 634
Стискам ти палци Simple Smile
Дано повлечеш крак и да не остане никой в тази тема  Hug

И само да попитам другите (знам че всеки е различен) но кога ви започват симптомите като гадене или подуване на гърдите ??
При мен обикновено започват няколко дена след закъснението , но никога преди .

# 635
Трой, при мен напръщяването  Mr. Green започва около седмица след О Shocked Мислих, че съм луда, но 3 пъти вече беше така, и при трите бременности. Тогава започва и пИкането през 30 мин hahaha, а сънливостта - след закъснението Mr. Green

# 636
Сънливостта при мен не е признак , в противен случай трябва да съм била бременна цял живот  Mr. Green
пък циците ...ах  циците .....  Laughing Laughing Laughing

# 637
Точно така....ах...циците..умирала съм от болка ooooh! С първата бременност имах една буца, колкото синя слива в едната гърда ooooh! Док каза "хормони" Mr. Green Разнесе се за седмица, но не питай как спях..Сутиенът беше най-добрия ми приятел  hahaha Иначе гадене съм имала един-два пъти, но едва доловимо, и то само, ако ми замирише на нещо гадно Whistling

# 638
Сега като се замисля , имах гадене само с първата ми бременост , всичко ми миришеше ужасно и от тогава съм намразила някои парфюми. При другите две бремености общо взето само цици и пишкане през 2 минути и то предимно вечер когато легна да спя Mr. Green

# 639
И при мен като при Зузи циците напращяват още може би седмица след О. И двата пъти все мъжо забелязваше преди мен Simple Smile Пишкането и сънливостта някъде около времето, когато трябва да ми дойде МЦ. Така беше и в двата случая. Първият път обаче не очаквах, че ще забременея от воле и изобщо не предположих, че съм бременна. Реших, че сигурно съм настинала и затова пишкам често. Изобщо не забелязах, че са нарастнали циците ми, а тъй като имам мастопатия не обърнах много внимание на болките и напрежението, защото ми се случва от време на време.
Гаденето се прояви към 8-9та седмица доколкото си спомням.

ПП Трой, Зузи благодаря за подкрепата Simple Smile Не съм сама в лудостта си Wink

Последна редакция: пн, 09 яну 2012, 23:24 от cassiopeia_vn

# 640
Айде-изпратихме дядо ти Али Раза,сега да хвърлим по едно оЧо на колежките... hahaha
Дони,радвам се за хубавите новини! Hug
Теди,аз имам една теория-на бременната й се яде това,от което има нужда бебето Peace,така че не се втелясвай на тема"ядене"-яж си каквото ти се яде.
Вики,Трой-айде откривайте сезона! Praynig Hug
Кляш,и аз почвам от тази неделя с ову-тестовете,щом си на "ти" с тях-ще разясняваш ако запецна някъде... newsm78
Деси,стискам палци Praynig!

И аз днес имам хубави новини-най-накрая ми излязоха резултатите от Плевен/те не че сега са излязли,ами Конова забравила да ми ги прати... Twisted Evil/-всичко е 6-няма генни мутации,няма имунологични проблеми newsm44.И може би няма да бъда на някаква специална терапия Heart Eyes.После ходих и на мамография-и там нещата уж са ок/имплантите не се видяха добре,но според док всичко е нормално/,така че... Whistling-малко спокойствие.До следващата седмица.. ooooh!

# 641
Десинка, стискам ти палци отново, мила, хайде вече всичко да се случва и да се успокоиш Hug

Каси, и аз съм с фиброкистозна мастопатия...бях де, вече само от време на време дясната гърда се обажда. Hug
Луни, радвам се за страхотните резултати!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Hug

# 642
luni4ka_77 супер че всичко е ОК. За тестовете нямаш грижи, ако мога да ти помогна с нещо ще съм на среща  Hug Hug Hug.
Аз с това мерене на БТ и тестове направо съм пощръкляла само броя дините до следващата Леля и чакам зелената светлина  Crazy 

# 643
Кляш споко , и това време ще дойде и то неусетно  Wink

# 644
с тази си бременност нямах никакви симптоми, абсолютно! казвам го, защото преди това бях на хапчета и от тях така ми се подуваха гърдите, че ако това сега е подуване или болка, направо бълха ме ухапала, да не говорим че гаденето и всички екстри дойдоха много след +теста.... Peace

Луни, а какво стана с гърдите, ходи ли на преглед Rolling Eyes иначе така е за яденето, ама нали ти казвам- всеки ме стреля това прави, онова не прави, а и аз се усещам че съм гладна но нямам апетит ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт