Кюретаж и забременяване след това - 27

• 21 366
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Troy, и аз това се чудя  Crazy Явно времето си тече междувременно докато съм заета да мисля за проблемите  Whistling
За БХС - мисля, че и тука е така. Между 11-13 седмица се води ранен с по-голяма достоверност. Ако покаже проблем се прави късен - най-късно до 18 седмица май беше. Някои направо правят втория. Аз направих първия и ми излезе ок и втория не съм го правило.
За симптомите - при мен втория път нямаше никакви ранни освен придърпване във вертикална линия около пъпа на долу. Чак към 8 г.с. ме заболяха гърдите. Преди това леки ПМС симптоми + придърпване. Първият път умрях от болки в гърдите, супер много ми се спеше и нон стоп ВЦ. Но много късно се усетих, че е бременност, защото не съм мислела че може да стане от първия път. И аз като cassiopeia_vn си обяснявах нещата с мастопатия, настинка и умора.

desisue, стиска палчета да стане този път  Praynig Praynig Praynig

luni4ka_77, супер новини  Hug Хайде и бебчо бързо да стане - от раз  Praynig

Стискам палчета на всички нечакащи - изпокрити и неизпокрити  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 646
Дони, да не те мъчи безсъние като мен Embarassed хапнах аз, дано скоро ми се приспи Laughing а кажи изнервяш ли се без причина? случвало ли ти се е?

за спането- предната бременност бях като дрогирана- денем, нощем заспивах права, сега може би защото съм си повече вкъщи се чувствам по- жизнена, но през деня пак страшно ми се спи Crazy

# 647
Ох момичета корема почна да ме свива много и май май ,лелята ще ме навести Sad
Теди аз съм постояно така , денем заспивам права а ве4ер до късно не ми се приспива , а на сутринта съм като пребито куче  Mr. Green

Последна редакция: вт, 10 яну 2012, 02:02 от Troy

# 648
  • София
Направих тест - абсолютно отрицателен е, оттелгям си обвиненията към дюрекс  Mr. Green Даже се успокоих, понеже този месец още не трябваше. Е, имам още 3 дни до М, но поне бледа черта си мисля, че трявбаше да излезе, явно е просто ПМС съчетано с опити да се разболявам. Нареждам се и аз за октомврийче  Grinning

# 649
Tedd, вчера ми подразни апетита с тия кашкавалени филийки. Еми, сега се изкушавам с такива за закуска  Laughing

# 650
  • Варна
Дони, радвам се за хубавите новини от прегледа. Hug

Деси, силно ти стискам палчета в сряда да ни зарадваш с чудесна новина. Praynig Praynig Praynig

Вики, Трой, дано да ни зарадвате с първите магистралки за тази година. Praynig Praynig Praynig

Луничка, страхотни новини, поздравления. Hug

# 651
Ох , лелята още не ме е навестила , днес ми е 27 ден от цикъла и 13 дена след овулация , правих тест с първа урина тази сутрин ,но пак е отрицателен. Mr. Green

# 652
Сутринта ме посети лелката  Close  След два дни закъснение. Така, че още един желаещ за Октомврийче  Praynig  Успех на останалите!

# 653
Познайте кой още ще прави кашкавалени филии Mr. GreenНещо ме влече само хляб и производните му храни...снощи правих тутманик,онзи ден поръчахме пица..ще си уморя семейството от глад Laughing
dion ,svetla81 октомври е прекрасен месец Hug
Troy,щом е отрицателен теста -надежда има!А за симптомите:гаденето започна около 10 дни след О-направо ми идеше да не си мия зъбите #CrazyИ зверска умора ме натисна изведнъж-по това се усетих.Но същинското отвращение от храна и напращяването на бюста започна в 6 г.с..Между другото и аз отказах месото LaughingКато родих дъщеричката мъжо ме накара да обещая,че другият път ще е момче hahaha.Според вашите теории би трябвало да съм си изпълнила обещанието JoyДано е живо и здраво само Praynig
luni4ka_77 ,браво за добрите резултати!
Време е за  положителните тестчета!!! Praynig Praynig

# 654
  • Пловдив
Тед, не ме мъчи безсъние. Аз по принцип винаги късно съм си лягала, а сутрин обичам да поспивам, а и сега имам тази възможност. Тази сутрин, ако не ме бяха събудили по телефона в 11 ч. и още кях да спя сигурно  Blush Уж от бременността казват, че всичко те боли (то си ме и боли де), бебето рита и те буди и не спяли, но мен нищо не ме спира да си хъркам.
За изнервянето - аз по принцип съм си нервак и без бременност, така че последната не е причина за нервите ми  Whistling

Troy, дано пък тестът да греши  Whistling

Съжалявам за гадните лели, който са го посетили и дано повече да не се появяват  Naughty

# 655
  • Пловдив
Здравейте, прекрасни! Тъкмо се връщам от преглед, бебчето е супер и майката е супер! Моя док каза, че моето БХС ще е в 16 г.с. т.е. след 20 дни! Според него и според доста други лекари сега може да даде отклонения в размерите, понеже става въпрос за десети от милиметъра! Абе вярвам му, ако ранното БХС беше по-достоверно, защо ако има проблем се прави късно и чак тогава амниоцентеза, а не направо към 100% амниото! Сигурно ако бях над 35 щеше да настоява и за ранен и за късен и за най-късен! Не ми се разсъждава повече, дано да нямаме никакви проблеми на нито един БХС било то ранен или късен! За пола нищо не ми спомена, а аз и не го и питах де! Като ида там и си глътвам граматиката  hahaha Joy Голяма съм шматка да знайте!  Hug Hug Hug
Момичета надежда има докато лелката я няма!  Praynig Praynig Praynig
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 656
# 657
Кукленце, браво, миличка, чудесни новини!  Hug

# 658
  • Варна
Кукле, страхотни новини, браво! Hug

Дион, съжалявам за лелката. Hug

# 659
  • Пловдив
Кукле, чудесни новини! Радвам се  Hug

Аз пък утре ще правя обременяване с глюкоза, а от смотаната лаборатория не вдигат тела, че да питам какви са изискванията. Ако някой е правил, моля да сподели  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт