Кюретаж и забременяване след това - 27

• 21 486
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Когато е писано, важното е да стане, а дотогава ще вярваме, разбира се! Wink

Антонели, аз понеже съм шемет, пропуснах да ти кажа със здраве и огромен успех да си ползвате зелената светлина! Дано всички изследвания са ОК и много бързо и качествено да атакувате яйцето! Mr. Green

# 556
момичета не съм писала от месеци, а имаше моменти, когато пишех ежедневно в темата и това ми помогна да преoдолея страшното време на чакането.
затова след като ви пожелая една много успешна 2012, ще ви се похваля, имаме си бебе Ина. роди се на 10.11.11 и сега се протяга до мен на дивана. а днес и синът ми Тим има рожден ден, става на 2.
аз съм живият пример, 4е майки ще станем всички, а понякога и много бързо. сега отивам да готвя, че днес ще посрещаме много гости.   bouquet

Последна редакция: нд, 08 яну 2012, 11:24 от kokonito

# 557
  • София
Kokonito, така се зарадвах като видях, че си писала. Честита сбъдната мечта мамче,  да ви е жива и здрава малката принцеса Ина. Честит рожден ден на Тим.  Така се радвам за теб. Баткото как приема беба? Сигурно много иска да помага. Весел празник ви пожелавам и благодаря , че ни направи част от твоето щастие.  Hug Hug Hug
vnd, съжалявам за случилото се  Hug.

Последна редакция: нд, 08 яну 2012, 10:00 от desisue

# 558
здравейте ,
коконито-страхотни новини, да са ти живи и здрави и двамата Simple Smile
аз днес се събудих с разтройство и повръщане, някакъв гаден вирус сигурно..сега пазя  леглото но по-скоро кенефа Shocked

# 559
Добро утро! Mr. Green

Коконито, радост за окото си, мила! Ужасно много липсваше Hug Да ти е честита неземната радост Ина!!!  Mr. Green Да са ти живи и здрави, заедно с рожденика. Пожелавам вече в очите ти да има много слънчеви искрици, а сълзите да са само от радост!  Hug Hug Hug

Ники, бързо да се оправяш, че голяма гадост са тези вируси #Crazy Hug

Последна редакция: нд, 08 яну 2012, 11:31 от zuzi_79

# 560
  • Пловдив
kokonito, прекрасна новина! Макар, че ние подозирахме защо не пишеш  Crazy Да ти е жива и здрава малката принцеса Ина! Да расте весело, умно и безгрижно дете   bouquet Ти как си? Възстанови ли се след раждането?
Честит рожден ден на Тим! И той да ти е жив и здрав и много послушен батко  Heart Eyes Въобще обградена си от любими същества и сигурно си безкрайно щастлива  Hug

# 561
Момичета от мен  EFN въпреки че лелката я няма още...

# 562
kokonito Hug браво мила, това се казват новини! да ви е жива и здрава, и заедно с Тим да си отгледате 2 страхотни дечица Hug а за неписането- простено ти е Hug

Дони, незнам кое до кога е и за това се изнервих и ще си питам който трябва ooooh! навсякъде пишат че ранния скрининг е до 13.6 седмица, ще питам утре док за да се успокоя, това което ме озадачи е че само в Бг жените ходят на 3 скрининга, понеже рових и по чужбината се ходи на един по избор, ако решат че има нужда отиваш на втори Rolling Eyes ще ти кажа утре какво ми е казала док, но нали ти казвам- в сряда каза че е рано да се гледа дебелината на костите, още е дребосък, той беше 55мм Rolling Eyes както и да е, няма дас е занимавам, ще си ида на фм в крайна сметка и там ще ми отговорят

Вики, днес първи ден закъснение ли е?

Деси, как върви стимулацията?

# 563
Теди и в чужбина скановете са 3 Simple Smile  освен ако  не са в Сомалия де  Mr. Green

# 564
Теди и в чужбина скановете са 3 Simple Smile  освен ако  не са в Сомалия де  Mr. Green

да, но не за всички, ако няма обремененост или възрастта е по- ниска, не помня точно колко е само 1, поне така пишат хората Peace

# 565
Теди ,правят ми толкова скана колкото ми се налагат . За първи път чувам такова нещо.  При нас няма клинични пътеки които свършват още в началото на месеца Winkи изобщо няма такова нещо като минимален пакет за услуги. Прави се това което се налага независимо колко пъти трябва да се прави.

# 566
В чужбина са много напред, всичко е направено изцяло в полза на бъдещата майка. Нищо не се плаща, за нищо не се притесняваш и чудиш. Каквото трябва и когато трябва ти се назначава и само ти казват кога да отидеш при лекаря. Кога ли и тук ще стане така?? А дали изобщо някога ще стане?

Аз покрай мои бременни приятелки съм чувала, че някъде между първите две ФМ може да се направи една 'комбинирана', но не помня кога точно беше.  Embarassed

# 567
Тед първи ден от закъснението е обаче нямах търпение, а от два дни ми е много лошо, но явно грип ще ме хваща незнам.

# 568
Трой, аз знам какво е клинична пътека от това че майка ми е медицинско лице, макар да си плащам здравните осигуровки не съм се възползвала от екстри като направления и тн, просто защото така съм си избрала, за тези неща знам от момиче в отчетната тема, което живее точно в Англия и казва че до 5тия месец не ти обръщат никакво внимание, а скановете на узи са едно за мен, скрининга и фм са съвсем друго, но както и да е, не искам да споря, при все че скоро разбрах за тези процедури като цяло, но знам едно- док едва ли би спестила изследване дори при най- малкото съмнение за проблем, ето защо ще се чуя първо с нея за да ми разясни терминологично ситуацията и ще реша дали да си заплатя допълнително такъв преглед, а честно казано имам наблюдения върху здравеопазването в друга европейска държава, уж много напреднала и тн и уж всичко качествено и безплатно и мога да кажа само негативи- невъзможно е на човек който отделя безбожно количество носен секрет в минута да кажеш хронична алергия и така ще е! без лекарство за успокояване, без нищо, но това е друга тема Crazy пак се отплеснах Whistling

# 569
Теди , не знам какво е писало другото момиче , но моя опит показва съвсем друго Simple Smile
Бях в 5 седмица когато отидох на лекар и нямаше никакъв проблем да ме прегледат. По всяка вероятност
мацката или не знае английски или не си знае правата. Има си 3 задължителни скана за бремените, а на мен ми казаха ако забременея отново, ще ме следят на много по често заради повтарящите се аборти.
 Лично аз предпочитам да си карам бремеността при тукашните лекари;) Отделно че си имаме спешен кабинет за бременни и не се налага да чакам дори ден за преглед , а за вниманието което получавам просто няма да споменавам. Всяка система си има предимства и недостатъци , но тук е факт че ако не си знаеш правата и езика(полага ти се преводач) си за никъде.

Общи условия

Активация на акаунт