Как бихте живяли, ако парите нямаха значение?

• 8 446
  • 121
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Тая тема е като на конкурса Мис Свят.

Laughing В:"- Какво ще направите, ако или когато станете мис Свят!
О: - Ще работя за световния мир!!!" Laughing     

Само дето в темата никой не иска да бачка Laughing, камо ли за световния мир Laughing!!! 
Част ще живеят в замъци и къщи край морето, други в къщички с градинки, а част ще подивеят в гори Тилилейски...нооо, забележете няма да бачкат.... Laughing Laughing Laughing, нали парите няма да определят живота им, за какво да бачкат....

Не е вярно, аз искам имение в Тексас, ще гледам животни, разбира се с помощта на работници, а после ще работя магнатче.

# 106
Ще се преместя да живея в държава с по-топъл климат, с красива природа, с излаз на море или океан /основната религия да е християнство или будизъм/.
Ще родя още две деца. Ако не мога или няма от кого - ще осиновя, просто много искам да имам още деца.
Ще живеем в нормална къща - всеки да си има стая с баня /моята задължително и с голяма веранда/, хол, кухня и трапезария.
Ще работя определено. И така като се замисля ще трябва да си имам хотел, че това най го мога, а и ми доставя огромно удоволствие.
Ами това е в общи линии - голямо семейство, дом и хубава работа.
Ваканциите ще обикаляме с децата по екскурзии, та и те свят да видят. 
ПП Не искам да живея в голям град, някак си ми се струва нездравословно за децата Peace

# 107
Леле, много се извинявам за правописните грешки, които съм направила, но вече не мога да ги коригирам...... newsm78

# 108
  • В една Дупка.
По принцип не съм тип - мечтателка...ама хайде, Коледа е.
Ще избягам далече от тук, там, където социалната политика за детето ми ще е на ниво.
Ако пък имам нерви все още дотогава, ще построя училище за такива деца. 
Даже като се замисля..след това май ще го ударя само на живот. Т.е. ще обикаляме света.
А най - накрая ще си купя хотел на някое готино местенце, и  ще остарявам там.

# 109
Ако изведнъж не се налага да мислите повече за пари, как бихте живяли? Т.е. можете да разполагате с каквото, когато и където пожелаете, защото можете да си позволите всичко. Например спечелили сте от тотото оргоооомен джакпот, наследили сте нефтена компания и т.н. Просто изведнъж се оказвате несметно богати.
Какво ще направите - ще смените ли града, държавата? Ще работите ли? Ще пътувате ли? Какво е първото нещо, което бихте купили?

Да си помечтаем предпразнично.  Simple Smile

Мисля, че моята първа покупка би била околосветски круиз. Докато плаваме ще си помисля къде ми се живее.  Mr. Green

Спретвам по една раница за мен и за чавето,и обикаляме света докато не навърши пълнолетие..

# 110
 Money
на далечно  пътешествие с кораб

# 111
Точно така, както и в момента Peace

# 112
Ще имам много деца поне 10 и огромно имение дето ще си ги гледам и ще се забавляваме безкрайно. Искам писта с Поршета 3GT и ще имам инструктор пилот, ще се състезаваме с приятели. Ще съм постоянно някъде с децата. Ще лудуваме безкрай.  Ще имам група от учени които ще ме забавляват и ще правя опити с тях за Вселената която ми е мания. Ще летя до космоса и ще има обсерватория. Ще обикаля ми света с дечурлигата и учените ми. Ще съм изследовател.

Последна редакция: вт, 10 яну 2012, 14:52 от 2pac

# 113
Ако парите нямаха значение, вече шяхме да сме постигнали оная идея, която всички мразят, но към която всички се стремят....
....Ейййй,ПролетарийООООО......де са мечтите човешки и нашите собствени стремления Whistling

Бих живяла в Конго до един водопад ....и съжителите ми да са голЕми котки.

# 114
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз ще съм тривиална- бих пътувала, много и навсякъде Grinning.

# 115
  • София
Първото, което бих направила е да си купя къща -
голяма, просторна и слънчева. Дори не си я представям
с басейн. Просто искам да има зелена трева, за да мога
да ходя боса Simple Smile
После бих направила всички онези неща, за които в момента
нямам пари и възможности, но най-вече да отидем семейно
на ски - нещо, което в момента е абсурдно да си позволим  ooooh!
Най-накрая ще отида на гости, на всичките ми приятели зад граница.
Ще обиколим мечтаните дестинации.
Ще имам поне още 2 деца  Hug
Ще мога да си купувам всякакви материали и да изработвам всичко,
за което се сетя.
Ще посетя концертите на всичките ми любими групи и изпълнители.
В общи линии е това.

# 116
  • София - Рим и обратно
Виждайки темата си казах - я виж ти, най-после нещо интересно! Дори започнах да разсъждавам, какво ли наистина би било, ако парите просго не съществуваха... Как и с какво действително бих се занимавала... А после  отварям темата и - представете си, че сте спечелили от тотото.... Оффффф, скука... Tired

# 117
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз пък ще кажа- аман от скучаещи в този форум hahaha

# 118
.... Дори започнах да разсъждавам, какво ли наистина би било, ако парите просго не съществуваха... Как и с какво действително бих се занимавала...

Ха-ха, не се коси, аз поразсъждавах...щот като една видна блейка възприех въпроса по друг начин и чак после видях за печалбата от тото-то и мечтите и бла-бла и на фона на останалите постове приличах на извънземна Laughing, ама вече бях подела темата, та си я доразвих Laughing...абе, карай да върви... Wink

# 119
Ще си купя банка Laughing

Общи условия

Активация на акаунт