Как бихте живяли, ако парите нямаха значение?

• 8 425
  • 121
  •   1
Отговори
# 30
Абе, честно, вие сте чисто луди...няматя вяра, нямате организация, нямате политически модел, но искате...верно сте луди....

# 31
Е нали ако всички са безкрайно богати няма да има нужда от благотворителност. 
Или всеки иска само той да е безкрайно богат та да покаже колко всъщност е по-добър от реалните много богати хора в момента.  Mr. Green

Паси,права си , забравих,че и останалите няма да имат нужда от финансова помощ,а само от друга,която и към днешна дата мога да им давам,без наличие на пари. Омечтах се много ! Mr. Green

# 32
Много често забравяме нещо....

# 33
Или всеки иска само той да е безкрайно богат та да покаже колко всъщност е по-добър от реалните много богати хора в момента.  Mr. Green

Паси,права си , забравих,че и останалите няма да имат нужда от финансова помощ,а само от друга,която и към днешна дата мога да им давам,без наличие на пари. Омечтах се много ! Mr. Green

Мне, само вие ставате много много богати днес.  Peace Не целият свят.

П.С. Отивам да си редактирам първия пост, явно е твърде неясен.

# 34
а КЪДЕ ОТИДЕ РАВНОПРАВИЕТО...

# 35
Или всеки иска само той да е безкрайно богат та да покаже колко всъщност е по-добър от реалните много богати хора в момента.  Mr. Green

Мне, само вие ставате много много богати днес.  Peace Не целият свят.

П.С. Отивам да си редактирам първия пост, явно е твърде неясен.

И аз приех еднолично размечтаването си та ...  Rolling Eyes Laughing Mr. Green hahaha

# 36
Аз понеже от сутринта съм го приела еднолично, та ме изби на тема.  Mr. Green Ама нали по Коледа ставали чудеса.

# 37
  • out of space

Никога не е имало такова нещо, поне не и в световен мащаб. Ти за какво равноправие говориш?!

# 38
Ще си купя къща на брега на морето ни, южно Черноморие.
Ще построя хостели в големите градове в чужбина.
Не ми се пътува. Оттук ще ги управлявам. За забавление и убиване на времето ще са.
Ще си имам масажистки 24 часа в денонощието.
Баси, грам мечти като хората нямам. Crossing Arms

# 39
  • out of space
Ще си купя къща на брега на морето ни, южно Черноморие.
Ще построя хостели в големите градове в чужбина.
Не ми се пътува. Оттук ще ги управлявам. За забавление и убиване на времето ще са.
Ще си имам масажистки 24 часа в денонощието.
Баси, грам мечти като хората нямам. Crossing Arms

Какво ще дадеш в замяна?  Grinning

# 40
Усмивката си. Simple Smile
Ще имам по- красива с новите зъбки. Mr. Green

# 41

Никога не е имало такова нещо, поне не и в световен мащаб. Ти за какво равноправие говориш?!

Hug

Последна редакция: пт, 23 дек 2011, 11:31 от Tumba_lumba

# 42
  • Варна
Дали щеше да е наистина толкова интересно, ако имахме безбройно много пари  Thinking
Тогава нямаше да има смисъл от мечти. Всичко щеше да е болезнено скучно в един определен момент.
Наистина много мечтателно звучи заглавието и човек спонтанно започва да изрежда. Като се замисли обаче, това си е абсолютна крайност, също както крайната бедност. Нищо привлекателно не виждам и в двете.

# 43
ДА зема да си закопчая ципа, а Wink Laughing

ама съм простачка... Whistling Mr. Green Laughing

# 44
Егати обърканата тема. Нищо не разбрах. Едни дърпат към комунизъм, други бистрят смисъла на безкрайното богатство, пък възможно ли е, пък не е ли... Колко такива теми е имало досега, и са си вървяли плавно, защо изведнъж тая се разбрица така? Други теми са били от рода на "какво бихте направили ако спечелите Х милиона от лотарията", което общо взето е точно същия въпрос но с други думи, и там си се отприщи мечтателството без много излишни философии. Пък тук кво стана...  newsm78 Явно е че тумбата нещо не е на кеф наскоро, но проблемът май е по-дълбок  Laughing

Аз ще избегна философиите и ще си помечтая, тъй предколедно. Градът и държавата няма да сменям, но искам наша собствена къща с голяяяяяям двор и басейн в него. Искам и два коня на двора, да си ги яздим покрай реката, и един-двама помощници да ринат лайната  Mr. Green Пътуване също, разбира се, най-вече по-често ходене до България. Ще взема билети на всички роднини и приятели, които искат да ми дойдат на гости, и ще ги разведа из страната да разгледат (иначе няма как да стане, пусти пари не стигат). Ще продължа да си работя, защото си обичам работата, но ще си "купя" повече отпуска, това за пътуванията  Wink А, и ще дам ужасно много пари на организации за защита на животните застрашени от изчезване. Гледам вие вече сте се наели да давате на деца и майки и ще покриете този фронт, та реших да се погрижа и за дивата природа  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт