Отговори
# 645
Благодаря ви още веднъж за прекрасните пожелания за рождения ми ден!  Heart Eyes
Тiya честито! Безпроблемна бременност ти пожелавам!
Тани честит имен ден! Да носи много положителни неща в живота ти името!   bouquet
Tini дано е минала успешно операцията! Бързо възстановяване!
Nad1 дано скоро Коко се подобри  Praynig
Milla дано и при вас операцията мине безпроблемно  Praynig Наистина страхотен жест на дечицата и учителката.
За гърнето ще последвам съвета на Беболе ще пробвам след известно време пак - за н-ти път  Mr. Green Но кат неще, нищо друго не мога да направя  Crossing Arms
Паста за зъби мисля да взема на Ненодент, но ще зачакам още малко, че сега приучвам уж да пие от обикновена чаша, та да не му станат на малчо много нововъведенията.
Irinopolis не знам за кърмене, но по време на бременност може да се пие но-шпа. Може за най-лесно да звъннеш на педи.
При подсичане аз ползван течна пудра на Бочко - много бързо помага - от 1-2 мазания. Но не е било много силно подсичането.
И аз съм чела, че е нормално дечицата да спират да правят нещо научено, докато усвояват нови неща. Аз започнах да уча Светлозар да дава целувки и той спря и за чао да маха - за около 2 седмици. Гледам днес пак взе да маха, но целувки не дава  Mr. Green
Мiriams успех на майка ти!
Hailie супер сте го решили за кучето! И за Симеон ще е добре да има животинче. И аз мисля да си вземем някакво, но ще изчакам Светлозар да порасне още малко, че ми е жал за животното, като знам малчовците какви мечешки радости имат  Mr. Green

# 646
Здравейте!

Доста време бях изпуснала форума и реших да мина, а то имало за какво Simple Smile
Кат, Тия, честито! Леки и безпроблемни 9 месеца и на двете и разбирасе сладки, здрави бебчета!   bouquet
И ние искахме 2ро, при това до 2рата годинка на Никола, но за съжаление щитовидната ми жлеза е на друго мнение и за момента отлагаме опитите за неопределен срок  Confused

За съжаление не мога да се включа адекватно по другите теми..

# 647
Тия ,честито, лека бременност и здраво бебче накрая   bouquet

Хейли, и кокерчетата са много диви и много непокорни Те са ми любимата порода, с тези прекрасни муцуни  Hug Вие на кокерче ли сте се спрели?

Днес не излизахме,  Embarassed по моя вина Нещо ми е тъжно малко  и отпаднало
Бори спи по два пъти на ден, това много ме улеснява, с първото му спане и аз си поспивам  Embarassed, при второто готвя и разтребвам Ама малко злоупотребявам, защото като се изморя и го слагам да спи На него обикновено му се спи и заспива, но може би по-правилно е да го приучвам да издържа с по едно дремване на ден  newsm78

# 648
Привет!
Кат, честито сърчице  Heart Eyes лека и безпроблемна докрая  Hug
Тия, честито и на теб  Hug
Мила, много стиснати палци от нас  Praynig  Hug да пишеш после!!
за анкетата - нищо не хвана гадината, въртеше се вкръг около предметите и викаше "нама" (няма) и така сигурно 10 минути...  Crossing Arms
Краси, дано си намерите кокерче, доколкото знам в Бг няма развъдник за кокери... и на мен са ми супер симпатични. аз съм фен на мелезите  Blush ако някога, някой ден си вземем куче, ще е или от улицата или от кучкарник  Peace но сега не мога  Cry Cry

Мая от 8 месечна спи по веднъж на ден   Peace

# 649
Честит имен ден на празнуващите!

Тия, лека бременност и сладко бебче на финала!

Наде,  Hug. Дано да се оправяте бързо всички.

Хейли, куче и малко дете  Crazy, много си смела.  Hug

Тини, какво ще ти правят?

Мила, стискам палци.

Аз спрях да слагам Ев на гърне, че ми нстръхва, а е 23-24 градуса у нас и нали е все сополива. Ще започна на пролет пак.

Момичета, аз ли съм единствената, която приспива Еви като бебе(с шише)? Не мога да си представя да я оставя да плаче докато заспи, освен това тя е голям акробат, ще се метне от кошарата на пода.

От новата година Ев е като нов човек, толкова изразителна е станала и постоянно дотичва до мен да се гушка и да ме целува  Heart Eyes. Просто личицето й светва като ми се закачи на врата, стиска ме  и се смее с глас  Two Hearts.

# 650
Орхидс, аз също приспивам Тони (вечер) със шише. Правя му АМ, броя му го като вечеря. Преди това последно му давам супата от кухнята в 18-18.30 ч. Свикнала съм го да си пие млякото сам в кошарата, аз само дебна като го изпие да му дам бибата и се изнизвам от стаята. Заспива сам. Когато реша да му махам млякото, смятам да му намалявам постепено дозата АМ, докато накрая не го спрем изцяло. Не съм решила още докога да пие АМ.

# 651
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здрасти  Grinning

Аз днес нали почивам и реших да посвърша малко работа. Записах Йован аза смяна на градината, ама преди това я попитах дали иска. Тя не отказа и го направих. Тук точно срещу блока имаме градина, много е хубава, с много хубав двор. Често водех Йовна апреди да си играе събота и неделя там. Като се преместихме, много надалече ни идва старата градина. Ако имаме късмет и има места може и да се премести през пролетта, иначе трябва да чакаме август. Записах и Мила за градина, от август, да ходи заедно с кака си.
После се записах на изпит за владеене на норвежки, защото ще кандидатсвам за граждансво тук и това е едно от изискванията.

Относно приспиването. Оставям Мила, да, защото знам, че това е каприз, който започна да проявава съвсем наскоро. Откакто се е родила заспива сама, без да се налагам да я приспивам и това реване е от няколко дни. Нямам намерение да й играя по свирката. Йована до 2,5 години я приспивах като лягах с нея в леглото, нямам намерение да се заробвам така и с Мила.
Станала е страшна маймуна.Както беше тиха и кротка изведнъж подива и такива бели прави...
Иначе е пораснала малко- 75 см и 8400- това са 800 гр и 2,5 см от октомври до сега, което не е зле, въпреки, че по тукашните стандарти, сестрата му е казала на мъжо, че е дребна  Laughing
То си ми е тапичка, знам аз, ама нали е момиченце, не държа да е висока  Grinning

# 652
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здрастииии  Mr. Green,

За момент се почувствах сякаш отново сме в подфорум ''бъдещи майки''  Heart Eyes Кат,много хубави новини Party Нашето сърчице го бяхме чули на 8 март. Това беше най-запомнящия ми се подарък  Heart Eyes
За анкетата-хвана се за медала от състезанията на мама...после за белезниците на тати ииии....нещо, от което нямаше как да се лишим - черпак! Joy
  Днес отивам да взимам малкия от ясла и чувам как лелята го води,а той й нарежда''бъзо,бъзо!''  hahaha

# 653
Момичета влизам само да ви благодаря за стиснатите палчета и пожелания успех.Не мога да си намеря място , супер неконфортно е и гледам да зъпълня времето с филми и нет.

Трябваше да остана 2 дни в болницата но ме пуснах по обед.оперираха ми едно голямо нещо на главата, рязаха , шиха, мн гадно беше , защото го усещах, бях с месна упойка обаче се усещаше ooooh!.ужасно ме боли главата цял ден , явно от упойката и отделно си ме боли раната.А за завършек си имам панделка и се чудя накъде да си завъртя косата , че да я вдигна.Другият петък ще ми махат конците и така.Добре , че мЪжо извика майка ми защото цял ден лежа , нямаше да се оправя с малкият, а пък и той е в командировка.
Гърне- абсурд, но и не го  насилвам.
На прощапулника -хвана термометъра, после четка за зъби

# 654
Орхи, исках породени дечица, но поради ред причини го отложихме второто бебче и за това кученце Heart Eyes .

Рор, ние имаме гущер, но той е в терариум и малкия не може да го пипа, а има огромно желание. Дни наред седеше пред терариума и чакаше гущера да слезе с идеята да го пипа, много му се радва, пищи от радост като се размърда (което е рядко). Знам, че децата имат "мечешка" любов, но това е докато им се обясни какво и как трябва да се прави. А за мен е от изключителна важност детето да расте с животно и честно казано изпитвам ненавист към родители, които "възпитават" децата си в страх, и даже омраза, от животните. Разбира се, не разрешавам на Симеон да пипа кучетата навън, обяснявам му, че само се гледат.

И не смея да се похваля..., но Симеон от една седмица заспива сам Heart Eyes Praynig

# 655
Здравейте,
Мис Файн, дааа, разбързала се е Мишелчето Laughing Ние сме с 8 зъба, 100 кила лиги и много мрънкане, но други пробили няма.
Мила, страхотен жест от страна на съучениците на Мила. Стискам палци силно да не се налагат разни интервенции и скоро всичко дае само спомен.
тини, докато те чета усетих физическа болка в главата, честно! Бая операция си е било, пази се и да минава скоро всичко!
тия, страхотна новинка, много се радвам. Сърчице може да се чуе и в 7-ма седмица, но зависи от много фактори. При мен се чу и се видя ярко пулсираща точка, но аз тогава бях 48-49 кила и с много тънка коремна стена + апаратура на ниво!
Блур, Алтай също нещо забуксува с говора, тъкмо беше почнал да прави изречения от 2 думи. Но аз си го обяснявам с това, че проходи по това време.. Иначе е голямо плямпало, но все на бебешки. Мисля, че е нормално... Добре да го намачкаш твоя пухкавелко! Heart Eyes
Пашик, приятна и спокойна почивка.

# 656
# 657
Мила,как мина днес? Praynig Всичко наред ли е?

Аз от няколко дни съм се запритеснила,че Симона нищо не приказва ...а като чета вашит еколко думи знаят  Sad   Моята казва само амам-мам-,па-па(като питам за патенцето),ба-ба и хич нищо,по цял ден я карам да повтаря ,питам я дали иск анещо и очаквам да каже "да" ,а тя със знаци ми показва.Иначе бръщолеви по бебешки .Уф дано вече да започне да говори.Иначе е мн умна ,толкова мн неща прави,които каката не е правила.Всичко носи ,което й поискам ,дори от други стаи и от шкафове.
Има ли и други така назад с говора?Ще питам на консултацията дали е нормално.

Буболече,другата седмица се гответе за среща У мола Laughing  Почивката ще е февруари, а утре отиваме на балнеохотел Поморие с приятели ,дали ще стигна до СПА-то не  е  ясно Blush Crossing Arms

Блурче,замъка ни допадна ,а и приятели ни го препоръчаха ,благодаря за предложенията!

# 658
Тия, и от мен поздравления!   bouquet Ще чакаме отчет, като чуете сърчице.  Heart Eyes
Кефите ме, колко бързо се навивате за второ, а НеСъм и за трето. Вече три бременни ли си имаме?  Hug

Мила, спец влезнах да видя с крака на Мила какво става, а ти още не си писала.  Hug

Наде, много се надявам да няма сериозни последствия при Коко.  Hug

Какво сте заразглеждали стари албуми, аз да ви питам? Мирка май ми поднови албума, как е стигнала до него незнам, ама ме върнахте 6 години назад. Извадих си хартиените да си ги разгледам по-хубаво, че Радо спи, а аз съм самичка. Laughing

Хейл, надявам се готова да гледаш куче, защото на теб ще се падне честта. Малко като с децата, всички им се радват, но само на теб се пада да ги гледаш.  hahaha

Пашик, ти за всичко се притесняваш.  Laughing Остави детето да си се развива с неговото темпо. И зъбите ще и пораснат и ще проговори, та чак ще се чудиш, как да я спреш. И за да те успокоя, ще ти кажа, че Радо нищо не казва, освен да ни навиква като чубанин. Едно ааааааааа, ееееее, отвреме на време почти минава за айдеееееееее. От скоро много вика мама, ама само като иска нещо и никак не ме вика мене. Протяга ръце към баща си и вика "мамаааааааааааааа"  hahaha

# 659
  • София
Момичета, аз ли съм единствената, която приспива Еви като бебе(с шише)? Не мога да си представя да я оставя да плаче докато заспи, освен това тя е голям акробат, ще се метне от кошарата на пода.
Не, не си  Simple Smile
Но шишето вече не я преспива много, следва гушкане, песнички и малко носене в стаята. И ако заспи много бързо, ми липсва гледката на спинкаща бебка в ръцете ми, гушкам си я още малко заспала и чак тогава я пускам.
Млякото няма да и спра скоро. Само по някое време ще заменя адаптето с краве прясно или кисело. Тя си е детенце, нека си пие и яде млекце колкото и побира лакомото коремче  Mr. Green

Тини, бързо възстановяване миличка! Стана ми гадно като прочетох че всичко си усещала  Sad Пази се  Hug

Наде, как е Коко? А ти? Дано поне Даренцето е здравичка! И дано с това приключи вашата серия  Praynig

Оле, случайно попаднах на снимката, но тя просто засия на екрана  Heart Eyes Толкова сте хубави и лъчезарни, че прелистих албумчето  Mr. Green Бях го пропуснала.

Ева скицата казва „тоуа, тоуа“ като ми носи играчка да си играем.  Или „куо, куо“ - като иска да види нещо, например какво има в тенджерата на котлона  hahaha И винаги с повторения.
Днес я пуснах в едно клубче и тя потъна навътре без да ме търси - толкова хубаво си игра, забавлява се, кротичка, спокойна, мила и много добричка (пу, пу, умря ромката дето ми я хвалеше  hahaha Joy)

Общи условия

Активация на акаунт