Бихте ли гледали чуждо дете?

• 22 986
  • 491
  •   1
Отговори
# 360
Моля, моля, изрично е споменато, че авторката е на 20г. 50 кила, ама е сексуално пренебрегната. Wink Това, в третата и публикация. Ех, направихте ме зорлем първа клюкарка, пък иначе не съм от тях како Сийке. Laughing

# 361
Ех, тия клюки, поне успявам отчасти да се информирам за събитията форумски, ама тука е като "Дързост и красота", колкото и да изтървеш, все едно нищо не си изтървал, защото все се намира индикация за предходни събития... Laughing Laughing Laughing ... пък, ако случайно изтървеш, не е болка за умирачка, идват нови по интересни събития и така сериала си тече... Laughing Peace

# 362
За мен темата е много вероятна дори и да е пързалка.
Лошо е, ако авторката пуска такива пързалки защото никой не може да каже на какво ще се пързаля.
Едно е сигурно, че всеки рано или късно се търкулва към оня свят и, че не се знае кога.

# 363
  • София
Ех, тия клюки, поне успявам отчасти да се информирам за събитията форумски, ама тука е като "Дързост и красота", колкото и да изтървеш, все едно нищо не си изтървал, защото все се намира индикация за предходни събития... Laughing Laughing Laughing ... пък, ако случайно изтървеш, не е болка за умирачка, идват нови по интересни събития и така сериала си тече... Laughing Peace

Но разкритията са в 25 серия /пардом страница/ на темата. Е май ще е по-добре да не могат да се четат старите публикации и всеки да ти се рови в живота /писанията/!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Тогава ще се наложи да се помни повече!!!!

# 364
  • София
Ако съм на мястото на съпруга и жена ми иска да оставим детето в дом, за да си запазяим семейството ( защото не може да преживее изневярата ми), ще си събера тутакси багажа и без да ме гони. Не бих могла да живея с подобен човек

Ако съпругът беше толкова грижовен щеше да си събере багажа още при раждането на детето. Или въобще нямаше да допусне то да се роди. А иначе домовете са пълни с изоставени деца. Ако човек е толкова голям алтруист може да помогне на някое от тях и без да си разваля семейството.
Това дете го е гледала майка му. Вече я няма.
Много мъже разсъждават така, но когато майката е мъртва нещата се променят. Малко са тези които след това са съгласни детето им да отиде в дом. Същото се отнася и при развод и последваща смърт на майката.

А много ли са тези деца, чиито самотни майки умират на млади години? Изключително малък е броя на тези случаи. Още по-малък е броя на бащите (обвързани с друга или не), които точно в този момент се присещат, че имат дете и решават да поемат родителски ангажимен. Не знам дали има и един такъв. Толкова невероятна и абсурдна е тази история.

# 365
Еее, Снежко, то нали знаеш, никой не се е измъкнал жив от живота, ама защо толкова черногледо, сега, заради една вероятна пързалка, колко пързалки сме видели и колко още ще видим...те поне разнообразяват форумския живот... Wink

# 366
  • София
Трябва да се обяви конкурс - кой най-рано ще открие пързалката - на коя страница! А за наградата ще събираме предложения!  Mr. Green Mr. Green

# 367
Ако има (щом ще има, де) награди, ще участвам... Mr. Green Joy Laughing , баси поне печалба да има...пишете ме... hahaha

# 368
Трябва да се обяви конкурс - кой най-рано ще открие пързалката - на коя страница! А за наградата ще събираме предложения!  Mr. Green Mr. Green
Умират си като всички хора и майки и бащи.
Лошо е, че напоследък все по- млади хора умират и остават деца.
Такава пързалка на връх Коледа. Sad

# 369
Какво значение има, пързалка ли е или не е? Щом поставеният въпрос ви вълнува...

# 370
Нещо се обърках... newsm78 ...

И не ми се вижда пързалка темата...истината в голямата си част звучи невероятно...винаги и много често хората приемат една вероятна истина за добре скроена лъжа и една лъжа за много вероятна истина...

Последна редакция: пн, 26 дек 2011, 20:09 от Tumba_lumba

# 371
Ако съм на мястото на съпруга и жена ми иска да оставим детето в дом, за да си запазяим семейството ( защото не може да преживее изневярата ми), ще си събера тутакси багажа и без да ме гони. Не бих могла да живея с подобен човек

Ако съпругът беше толкова грижовен щеше да си събере багажа още при раждането на детето. Или въобще нямаше да допусне то да се роди. А иначе домовете са пълни с изоставени деца. Ако човек е толкова голям алтруист може да помогне на някое от тях и без да си разваля семейството.

E, тя майката на детенцето сега е починала, не при раждането.
Ужасно сте жестоки ( понякога). Сигурно, защото сме във виртуалното пространство, не знам дали сте така и на живо , но тръпки ме побиват как раздавате присъди понякога - прас, фрас. и айде, тоя да се ражда, оня да умира....

Човекът има извънбрачно дете, криел го е от жена си.
За това сигурно има обяснение в страха от реакцията й. Но не е искал да се разваля семейството си. Да не е единствената жена, забраменяла от женен мъж....

# 372
И аз не виждам нищо нереално и невъзможно в историята .
Ама , да не ти идва на главата ... Tired

# 373
Нямам представа какво става с това семейство,дори не съм ги виждала.Изкарах 3 ужасно скучни дни ВКЪЩИ

# 374
  • София
Нямам представа какво става с това семейство,дори не съм ги виждала.

Ами как да ги видиш, като ги няма? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт