Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 94-тa тема

• 183 997
  • 754
  •   1
Отговори
# 240
Вмъквам един класически, ванилов крем Брюле

Честитя на всички именници: да са здрави и много щастливи   bouquet и се връщам да изплакна окото, че съм изтървала темата  Simple Smile

Успешен ден на всички!

# 241
  • Варна
Alokazia, чудесна новогодишна трапеза!
ahasver, много обичам телешко варено, а твоето е изключително апетитно.
lux, честит празник! Да е много щастлива малката кукличка! А тортата е прекрасна.
Пепика, Тони, опитвам си от баклавата.
Пеп-4о, много интересно предложение за далак.
Мадла, Тайна, Меганс, много вкусно отново.
Марабу, със сигурност ще опитам пържените картфки на фурна.
vanillla, любимия ми десерт.
От мен рибка със салата и печен чесън, тиквеник, тиквена крем супа и тиганици от днес сутринта.

# 242
Зададох си въпроса в тортената, но да попитам и тук Grinning
  Имам една кутия кондензирано мляко подсладено, може ли да ми предложите някакъв крем за торта с него Flutter В нета попаднах на рецепта на сварено и после се разбърква с масло, но не знам дали ще е достатъчно за една торта. Не знам с някакъв пудинг или бита сметана Rolling Eyes Помагайте Embarassed
    Виж тези варианти,дано ти допадне нещо:
     1.  2.  3.  4.  5.     6. За момента този ми е фаворит.  Heart Eyes

Широко разпространеният вариант 1 сгущенка + 200/250 г масло ми е много тежък.Ползвах го само веднъж за проба.
    Но е въпрос на вкус.  Peace
Селма, благодаря  bouquet
Сега пак се чудя, всички ми изглеждат вкусни Rolling Eyes Laughing

# 243
  • София
  Кренвиршки и сиренки! Уж ги правих в различни форми, като втасаха станаха еднакви. Embarassed

# 244

Селма, благодаря  bouquet
Сега пак се чудя, всички ми изглеждат вкусни Rolling Eyes Laughing
  МОля,моля!  Hug
  Кажи малко повече за това,какво искаш да постигнеш.Какви са ти блатовете,корите?Може и на лични.

Бих ти предложила да направиш половин порция Карамелеон (щом имаш 1 сгущенка).Но....
   Пиши ми.  Peace

# 245

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ И ПРАЗНУВАЩИ!!!!! Hug   bouquet

Аз минавам да почерпя виртуално всички с  Шоколадово - лешникова торта с Еспресо ганаш за днешния си рожден ден Simple Smile

И парченце Simple Smile то не че нещо се вижда изотвътре  Joy ама нейсе

И прекрасна 2012 година   bouquet

# 246
  • София
    Angellove, Честит рожден ден!Много здраве, любов, късмет и все такива прекрасни произведения на кулинарното изкуство ти пожелавам!  newsm51 smile3525 newsm51

# 247
Angellove,с няй-голямо удоволствие захапвам голямо парче от шоколадовото ти разкошество в чест твоето помъдряване!
Бъди жива и здрава!Все така светеща и изпълнена с любов!  Heart Eyes Hug

# 248
# 249

Пирожки

# 250
  • ГОре на черешата...
Мина, честит рожден ден - желая ти здраве, щастие и любов  bouquet! Тортата е невъобразимо вкусна!

Честит имен ден на днешните именници - да ви е живо и здраво името  bouquet!

Видях едно страхотно брюле на Ванилла, изкушаваща торта на Диора, богати и вкусни менюта на Меганс, Антониа, Мадам23.

Аз показвам още парещите питка и Печен шаран на фурна и се приготвям да посрещна свещеника за освещаването на дома ни...

# 251
Честито на всички празнуващи! Всичко най-прекрасно ви желая и най вече здраве!    bouquet

да се разпиша с един прекрасен хлебец - сръбската погачице и една моя измишльотина - яхния от картофи, грах, гъби, боб, чушки и кайма - стана невероятно вкусно   chef

# 252
  • София
Мими Вичева -това ли е рецептата на Сръбската погачица,защото  изглежда страхотно и бих искала да я направя:hug:.Поздравления.

http://fourseasons-dunia53.blogspot.com/2010/08/blog-post.html

# 253
Хайде и аз да метна един сиропиран сладкиш, нещо като баклава, но не съвсем Simple Smile))

Sweet orange shells by Photography By Kemi H, on Flickr

Последна редакция: пт, 06 яну 2012, 19:47 от esy

# 254
Мими Вичева -това ли е рецептата на Сръбската погачица,защото  изглежда страхотно и бих искала да я направя:hug:.Поздравления.

http://fourseasons-dunia53.blogspot.com/2010/08/blog-post.html

Hug аз лично съм я взела от ТОЗИ руски сайт, но гледам че продуктите са същите, аз обаче ползвах масло  Peace
ето линк където подробно обяснявам как съм я приготвила - ЦЪК и дерзай смело много лесна, бърза и страшно вкусна е рецептата   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт