Re: SportsDirect-35

• 43 898
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Здравейте, спешно ми трябват размери на маратонки adidas  - UK7,5 . Чудя се дали да взема на дъщеря ми за пролетта, дали няма да са и огромни, при положение, че в момента ходи с ботичките на Nike, които са UK6  Praynig

На адидас стелката на № 7,5 е 15,5см /имали сме почти всички номера на адидас до № 10 и затова им знам стелките/  Laughing  Laughing

Много ти благодаря   bouquet Наистина много ми помогна. Отивам да поръчвам.

# 436
Здравейте. Дайте съвет кой номер да поръчам от тези за дъщеря ми.Тя е между 39 и 40 номер,но в сайта 39 е UK 6 , а 41 е UK 7. Половинки няма Simple Smile Благодаря.
http://www.sportsdirect.com/golddigga-patent-boots-ladies-232059?colcode=23205903

На друг модел от същата марка взех №6 и на дъщеря ми, която носи 39 са и добре. Измерих и стелката, доколкото можах, че не се вади и е 25,5см от край до край - демек е за крак 25см.  Peace

Много ти благодаря за инфото   bouquet Ще поръчам по-големият номер.

# 437
  • Canada
Момичета, опитвам се да пусна поръчка за сефте до английски адрес, обаче като го въвеждаш обърках пощенискя код. Сега се оптивам да го оправя, натискам save changes, обаче като тръгна да потвърждавам поръчката и пак ми пише стария код? Какво да направя?

# 438
момичета,помагайте.Campri апрески,ботуши отговарят ли си на номера.Харесала съм тези
http://www.sportsdirect.com/campri-snow-joggers-ladies-276013
и тези детските мн хубаво намалени на 9 лири
http://www.sportsdirect.com/campri-snow-boots-childrens-036087
мн ви благодаря

# 439
Здравейте, моля за помощ получих поръчка от Спорт директ обаче имам един липсващ артикул и едно липсващо долнище на пижама как се процедира в такъв случай-погледнах в началото на темата но не видях да има указания. Благодаря предварително! Hug

# 440
karelia79 задай направо нов адрес, накрая ще ти даде избор м/у 2-та.
мама засмяна, пиши им какво липсващо има  Peace

simoma, виждала съм и двата модела на живо, първия по ми хареса, 2-рия е широк около глезена, особено за слабо краче никак не е подходящо. В крайна сметка на моята щерка взех от Асдата с принцеси пак за толкова пари някъде, но с 3 лепки отпред Simple Smile

Последна редакция: пт, 13 яну 2012, 11:21 от Tsvetito

# 441
http://www.sportsdirect.com/lonsdale-fleece-suit-infant-boys-318 … ?colcode=31809290
Детския анцунг на Лонгсдейл как е като качество и отговаря ли си на размера. Става ли на топ4ета или да се размъква?

# 442
Здравейте момичета,за пръв път ще правя поръчка в сайта и има проблем,който не мога да си обясня от къде идва.Доста прочетох от темите,но моля ако някой е наясно какво трябва да направя да ми пише.
 След като финализирам поръчката и ми излизат медотите за плащане-дебитна или кредитна карта или Пей пал избирам дебитна карта/в случая виза електрон на Прокредит банк-валидна,захранена/ ми излиза следното съобщение-"Payment Method

Sorry but this transaction has been declined by your bank, please try an alternative method of payment
Ясно ми е в превод какво означава,но не ми е ясно какво трябва да направя,защото опитах и с кредитна карта на ОББ  и пак ми дава същото съобщение.
Благодаря предварително на тези,които ще ми отделят време за отговор.

# 443
Здравейте момичета,за пръв път ще правя поръчка в сайта и има проблем,който не мога да си обясня от къде идва.Доста прочетох от темите,но моля ако някой е наясно какво трябва да направя да ми пише.
 След като финализирам поръчката и ми излизат медотите за плащане-дебитна или кредитна карта или Пей пал избирам дебитна карта/в случая виза електрон на Прокредит банк-валидна,захранена/ ми излиза следното съобщение-"Payment Method

Sorry but this transaction has been declined by your bank, please try an alternative method of payment
Ясно ми е в превод какво означава,но не ми е ясно какво трябва да направя,защото опитах и с кредитна карта на ОББ  и пак ми дава същото съобщение.
Благодаря предварително на тези,които ще ми отделят време за отговор.

Сигурна ли си,че имаш достатъчна наличност в картите,не си сбъркала някои от данните и не си надвишила лимита?

# 444
За данните и наличност съм сигурна,сетих се и за лимита,но ми се струва,че не това е причина,защото след като въведа данните на картата,веднага ми дава това съобщение,на момента.
Възможно ли е за секунда да има информация за картата/наличност и т.н./

# 445
Лъвица и аз се сетих за тези причини и май ще трябва да звънна в банката да попитам за дневния лимит,защото отдавна не съм я ползвала и не помня,колко дневен лимит съм определила.Интересува ме ако всичко е наред с лимита,при въвеждане на данните на картата и ентер веднага ли се приема плащането или излиза някакво съобщение?/напр.проверка за наличност или др.проверка/

# 446
Лъвица и аз се сетих за тези причини и май ще трябва да звънна в банката да попитам за дневния лимит,защото отдавна не съм я ползвала и не помня,колко дневен лимит съм определила.Интересува ме ако всичко е наред с лимита,при въвеждане на данните на картата и ентер веднага ли се приема плащането или излиза някакво съобщение?/напр.проверка за наличност или др.проверка/

Да,веднага се проверяват тези неща,ако е надвишен лимита,самата банка отказва плащането.

# 447
Дано да не прекалявам,но не мога да се примиря,че не ми приема плащането.Проверих си лимита,оказа се че е по-малко от сумата,която искам да платя.Реших,че ще пробвам да изтрия,някои неща от кошницата и  ще поръчам пак другата седмица,или като си оправя лимита.Направих поръчката като сума,толкава че да не ми надвишава лимита,нооооооо пак ми излиза същото съобщение. #Cussing outМного се ядосвам......

# 448
Дано да не прекалявам,но не мога да се примиря,че не ми приема плащането.Проверих си лимита,оказа се че е по-малко от сумата,която искам да платя.Реших,че ще пробвам да изтрия,някои неща от кошницата и  ще поръчам пак другата седмица,или като си оправя лимита.Направих поръчката като сума,толкава че да не ми надвишава лимита,нооооооо пак ми излиза същото съобщение. #Cussing outМного се ядосвам......

Незнам тогава...а плащала ли си вече с тази карта,сигурна ли си,че става за плащания в интернет?

# 449
Ако е Виза Електрон на Про Кредит трябва да става със сигурност  Peace И аз пазарувам със същата. Има и друг вариант - да не би скоро да си захранила сметката си и още да не е отразено от Борика/в смисъл, парите да са по сметката, но в картата се отразяват с няколко часа закъснение?/

Общи условия

Активация на акаунт