Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!!-11-та част

• 26 542
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Mariela1985, аз от Касида си взех количката. И кошара сега си харесах от там - също на Дизайн бейби. Попитах ги за по-хубав матрак и ми предложиха този с доплащането. Иначе идея си нямам хубав ли е и дали става за бебчо. Но щом и ти си се доверила сигурно и аз него ще взема. Аз се кефя, че като взема и от там кошарата ще ми издадат клиентска карта, с която ще пазарувам от тук насетне с 5 % отстъпка, което не е много, но пак е нещо.

Иначе за секциото - и да го забранят българина ще намери веднага друга пътечка. Както Мини казва ще се дават пари под масата, за да се измислят мед. причини за секцио.

# 661
  • Бургас
Киара, аз днес мислих за теб и бебетата как ти заемат цялото ежедневие и не само и ето, че се разписа.Много целувки на малките сладури!  Heart Eyes
А за секциото по желание какво да кажа, българинът винаги намира пролука.Повече пари ще бута и пак ще става работата, каквато си е решил.
Звездичка, и аз като теб докато се наканя да направя нещо, минава доста време в предварителна настройка   Joy
Джоли, недей така, надявам се да няма преносване  Wink

# 662
Здравейте,

Бях на лекар, всичко с бебенцето е наред, лекичко наваксва по размер и съм доволна и доста по-спокойна. Продължавам с лежането, но ми е по-леко вече. В четвъртък съм на ФМ, надявам се и там да е наред всичко, за да ми олекне.

Иначе днес поставих рекорд по спане, за първи път откакто съм бременна спах до 11.30 часа и съм нов човек. Пепи се събуди към 9.30, дойде при мен, нямах сили да му обърна внимание и в един момент събуждам се той спи и аз продължих със съня.  Mr. Green

После реших да му сготвя, не го правила от 3 месеца и половина, но ми стана лошо и май ще продължим със сухите храни през деня, но това са бели кахъри.

Дони, честит имен ден и тук!

Зори, още малко ти остана супер!

Мини, много сладка снимка. Аз много обичам кучетата, имали сме едновременно 3 кучета 2 далматинци и 1 йоркширски териер!

По повод забраняването на секциото- според мен и жената трябва да има право на избор, но явно крайната цел е услугата да поскъпне.

За матраците- Пепи е с матрак на хепи дриимс, детски доволни сме.

# 663
minie mouse мда 6 бр са и всичките са едни сладурковци сега ще ви покажа Мечо
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=103688289644822&set=a … ype=3&theater
Това е единия ми средноазиятец
За секциото то пари, че ще се дават ясно то и сега се дават ние сме си такива, но тези пострахливите мами и тези дето толкова езят да не им се развали нещичко ще им е зор, защото не може да се отрече, че има и много глезотиика в доста от мамите жалаещи секцио, не говояза тези който се страхуват да не ме разберете погрешно.
Шоколадово бонбонче оххх много мисловна дейност провеждам и аз ама най сетне изпрах поне ама сега трябва да се простре  Thinking май мъжо ще простира, че къста ме боли ихихихи.
Йовче радвам се, че бебчо е наред и че си си поспала добре.

# 664
Привет, мили мои,

досега ви четох, радвам се че сте си всички, и се надявам скоро да има нови бебета, Шоки как си ?

За матраците, аз да кажа като мама на 2 момчета, ние сме на Магнифлекс Бейби, на Гоши не е мръднал, сега на Коле пак такъв взехме...иначе и аз като Аселинка, съм доволна от Пакостника, едно че ми е много близо, по отношение на поръчките са много много бързи и като редовни клиенти винаги има подаръци, малки но от сърце...

# 665
  • Бургас
Добро утро!

Силвър, тук съм, все още 2 в 1 и без признаци разбира се за раждане  Laughing
Как са останалите мами и бебчета - родени и неродени "петковци"? Simple Smile
Хайде, мятайте се на отчета  Wink
Честит Атанасовден на всички, които празнуват днес!Много здраве и късмет!

# 666
Здравейте пупички Hug Честит прзник на всички, които празнуват днес Hug

Аз момичета от няколко дни усещам някаква странна промяна не ми тежи толкова бебка, но пък тя не шава толкова. Не ми се смейте ама се чудя дали вдичко е ок newsm78 Трудно ми е да направя паралел с Герка щото тя до последно място не си намери Crazy

Така,че ще се радвам, ако мамите, които са в седмичките с 3 да кажат дали са усетили дали има промяна в движенията на шушулките Blush

# 667
Добро утро:)
И който има имен ден да почерпи:)Тук сме все гладни Flutter.

Джоли,  нормално е движенията  да не са така остри,силни като преди,вече няма място.Аз от 18 седмица съм се заоплаквала какво му е на мойто бебе, та така денонощно ме бие.Е, вече са различни ударите,или по-скоро са подпирания.Отеснява хралупата Mr. Green.

Колко сняг е натрупало самоооо, и  до магазина ще ме е страх да ида, да не се  хлъзна с моите "манекенски" мерки. Коремната ми обиколка мина и задмина  другите две. Laughing

С какви връхни дрехи ходите?Какво ще е това палто/яке,което ще ми побере корема, не знам,затова си   ходя само с копче под гърдите закопчано на старите ми палта.

И да ви кажа майтап от вчера. Срещам  местна  клюкарка, залепва се като муха на мед, не ме е виждала месеци.И се опулва  в корема ми:"Аууу,ма ти си тръгнала да раждаш". Казвам:"Неее,само до аптеката съм сега"...Онази:"Оууу, раждаш,раждаш, корема ти е паднал, ето точно 3 пръста  могат да се наредят под гърдите ти, това е признак за раждане" Mr. GreenОставих я да си се вайка.Казах,че нося ниско и съм си така открай време,ноооо ефект нямаше.

# 668
Minie уби ме  Joy Ей много нагъл народ, че аз по нейната сметка трябва да съм родила аз имам 5 пръста, че и повече. А за хралупката сигурно си права просто правя паралел с щерка номер 1, а тя докато не излезе не си намери място, не че сега много си намира де Crazy

А за връхните дрехи на мен една съседка ми даде едно палто, което е купувала от магазин за бременни и има бая място Blush

# 669
  • Пловдив
Здравейте и от мен  Hug Минавам на сутрешен отчет - днес като че ли съм по-добре леко и с по-ниска температура, така че бивам. Освен това започвам седмичките с 3 и съм супер щастлива за този факт  newsm44

minie mouse
, аз си нося старите палта/якета. Даже две от тях още ги закопчавам изцяло. При този режим не ми се очертават особени излизания, така че не смятам да инвестирам в палто за бременни. Иначе си бях харесала много едно, но ми се вижда излишно.
За комшийката -  hahaha

# 670
Дони, честита тройка Hug, от тук нататък ше поотдъхнеш малко:)
Лека-полека се оправяш,браво. Не бива да има  много хреми и болежки,не че се умира де Mr. Green,ама мен ме беше страх от кихане и кашляне  да не скъсам конеца.Сега ми е смешно,но тогава,в много рискови седмици....

# 671
  • София
Момичета, днес мъжа ми е именник,тъй че почерпете се за негово здраве  Wink

# 672
  • Пловдив
Мини, и мен ме е страх от кашлането, защото започна да ме боли ниско долу. Но ще се оправя, няма друг начин  Grinning

nimfi4ka, честит ти именник! Да ти е жив и здрав и да получи най-прекрасния подарък след има-няма месец  Heart Eyes

# 673
Здравейте момичета Hug Hug Hug

Дони, как се сдобиваш с тази карта за отстъпка - нашите покупки до момента са за около 600 лв., а ми предстои и количка да купувам, а и още някои нещица?

Йовче, браво за добрите новини от доки Simple Smile
Джоли, и при мен вече няма такова ритане като преди - сега е само побутване оттук - оттам. Знам, че поне 10 пъти дневно трябва да го усещаш бебчо и всичко е ОК.
Мини, и на мен си ми става едното палто, а тези,които са много вталени - не ги нося. По този повод реших и да си измеря обиколката на корема и ханша - нали на мен не ми ги мерят Laughing Laughing Laughing
и си останах горе-долу доволна - 86 ханш, 88 талия - леле почти 30см. ми е пораснал корема, досега не го бях мерила....
Мини, какви са тези комшийки твоите - от "големите разбирачки" #2gunfire

Нимфичка, честит имен ден на мъжа ти, да ти е жив и здрав и много да те слуша Simple Smile

# 674
Нимф,честит именник:))Да те  носи на ръце!
Избирам си парчето с орехчетата,много обичам орехи Mr. Green.

Мариелка, коремчето нали го мериш малко под пъпа,аз си го премериш  преди седмици,защото видях ,че не расте много като преди, 103 беше,вече е 104,а талията(някога,когато имах такава) беше 63 Blush. Обиколка на екватор имам. Всичките ми палта са вталени, та няма как нищо да ми стане на шкембето.Гледах оня ден жени,като ходихме по магазините, всички с големи размери  връхни дрехи,закопчават си и на коремчето,само аз  незакопчана Blush.

Общи условия

Активация на акаунт