Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!!-11-та част

• 26 537
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Относно палтенцата,аз получих едно от зълва ми,което й е малко вече,а на мен ми стана. Моето зимно палто иначе е черно и дълго и щеше да е супер смешно да го закопчавам само посредата. Първо ходех с него,като слагах шал да прикрива,ама това минаваше до 6-ти месец Joy

Дони,честита седмичка с 3 Hug

И мойте комшии са голям смях,някои не ме разпознават още и ще бъдат в тотален шок hahaha,ама аз не се крия,просто не осведомявам всеки. А една братовчедка на мъжа ми беше супер изненадана,засякохме се на един рожден ден- защо не сме й звъннали да й съобщим Shocked hahaha Joy Е длъжна ли съм да звъня наред на всякакви роднини да ги осведомявам hahaha

# 676
  • Бургас
Нимфичка, жив и здрав да е именника и скоро горд татко на здраво и сладко беборанче!
Мини, на тази видна клюкарка да й беше казала :"добре, докторе, щом си рекла тръгвам да раждам ей сега Laughing " Пуууу, аман от такива натрапници навсякъде в пространството  Laughing
Оптимисткиииии, в средата на 9-ти месец може вече нито едно палто да не си е на мястото  Laughing, аз едва закопчавам най-широкото  Crazy Обиколка не смея да меря...
Дони, честити ти седмички с 3!

# 677
Е как,Нимф, не те е срам ,да не  дадеш   биеш тъпана, та да разбере  куцо и сакато Naughty.
Мене ме познават в блока и им е  много интересно като ме видят сега с голямото шкембе,все пак няколко месеца  съм била в леглото.И някои даже се е изпускат:"Ооооо ,къде се загубиии ти,кога ще раждаш" Close

Кой пие протеин?Абе гади ми се вече от негоооо, не мога всеки ден Sick.

Бонбонче, и аз не смеех да премеря,а това е нетипично за мене, преди бременността се   мерех и преди и след  тренировки Joy Но се притесних в края на 7мия,че интензивния растеж е спрял,та Силвър  ме  побутна към метъра Simple Smile

# 678
Здравейте момичета Hug
Нимфичка, да ти е жив и здрав мъжът и много да те слуша  bouquet
Дони, честити седмички, с теб на един ден ги закръгляме, може да си честитим сряда Heart Eyes
И аз от днес съм в нова 33 седмица, и съм много щастлива.Още три и ще си отдъхна Praynig
За връхните дрехи, имам едно палтенце за бременни, но най-често си ходя разпасана с коженото яке.Нали почти не излизам и съм все с кола, не ми е било студено.
Мини, симпатична съседка имаш, утре ако пак те види да не вземе да вдигне кръвно, че още не си родила Mr. Green
Аз като отявлен темерут, не говоря със съседите, защото и без това ме одумват за тези четири деца Mr. Green То за тях си е безотговорно поведение, това моето.

# 679
Марти, аз все пазя дистанция от комшийски набези,ама те се  хващат и за едното "Добър ден" за да се впият в мен.
А иначе  най-благодатната  почва  за жулене на езици в комшулука е баш коя колко деца има и колко мъже има Mr. Green.
Преди години на една й бях казала,след хиляди подпитвания на кой съм жена,визирайки мъжа ми и баща му,казах:"И на двамата"  и после  много дълго време ме гледаше потресена  от разстояние. Laughing

Марти, честита огледална  тройка, да  я отгледаш  до края цифрата,и даже четворка да стане;)

Аз много се чудя-Криосейф или Булген? И дали българското  все пак е на ниво Thinking

Последна редакция: ср, 18 яну 2012, 13:05 от minie mouse

# 680
Хихи, това ми хареса с двамата Joy
За протеините, аз ги правя ту с кисело ту с прясно мляко, но и на мен ми дотегна а и не виждам кой знае какъв резултат.
За банките за стволови клетки аз ще заложа на английската.Не че не съм родолюбка, но все пак newsm78Сега ще ровна и в отчетната тема, там едно момиче беше писало за една, която съхраняват клетките в две държави, ако евентуално се случи нещо на едното място, да има застраховка.Това много ми допадна а и периода на съхранение е 25години.

Момичета, какъв според вас е шанса когато остарея да приличам по нрав на майка ми newsm78 Ако се случи ще си тегла ножа, така ме вбесява тази жена #Cussing out

# 681
Марти,  шанса  е само ако има нещо генетично,да  изскочи на старини,иначе няма как. Нали виждаш това,което  те дразни,няма как да  го  искаш и да го  приемаш и показваш.
Аз съм така,знам,че няма  как да приличам на майка ми,защото  с нея  никога не сме мелили брашно заедно,ама никога.

# 682
(Банка за стволови клетки- от МД ми предлагат Cells 4 life, но аз все още не съм се спряла на конкретна банка. Доколкото знам фирмата е английска и стволовите клетки се съхраняват на 2 места, в случай на бедствие, да ги има на още едно място. Другото предимство беше, че се съхраняват за период от 25 години.  Ако някой има впечатления, нека сподели.)

Това го копирах от мартенската тема.
Е то как да няма генетично, каквато съм сигурно точно тези гени съм взела Mr. Green От 18годишна не живея с нея, но няма спасение, по десет пъти ми звъни и все съм крива и нищо не правя правилно. Ужас, как успяват хората да живеят без да им дава акъл не знам Mr. Green

# 683
  • Пловдив
Mariela1985, ами като направиш сметка над 1000 лв. ти издават такава клиентска карта. Аз като капарирах количката и сама си направих устата да ги питам, ако си взема и други неща от тях какво ще спечеля  Mr. Green

marti2001, честита сряда и на теб  Heart Eyes На мен това ми стана любимият ден!  Party

Между другото и моите комшии бяха обидени, че сега научавали и то добре, че една от бабите на входа ме разконспирирала. А наскоро точно казвах на мъжа ми как ще родя и никой от входа няма да разбере и като нищо ще плъзне после слух, че детето е осиновено щото мен бременна не са ме видяли  hahaha

# 684
Дони,и аз това съм го мислела, както сме заедно от 10 год. с ,мъжа ми и не сме имали деца  са ме писали  бездетна клюкарките от блока, и сега ако не ме видят с корема(който може и да не е истински Mr. Green) ще са убедени,че сме си осиновили.

# 685
Здравейтееее!   bouquet
Много се радвам, че днес сте духовити и сте на ниво.  hahaha

Марти и Дони, много ми наподобявате на една реклама - на Своге ли беше или за банички  newsm78

А темата с клюкарките от блока ми е любимата. Ние сега временно до раждането живеем при майка ми и си представям като се върнем с бебе (живот и здраве) вкъщи какъв фурор ще предизвикаме.  hahaha

# 686
Голди, на Своге е  Grinning А на съседките, може да им кажете, че е от Дядо Коледа Mr. Green
Не би ми хрумнало даже, че ако не съм видяла някоя жена с корем, бебето може да е осиновено newsm78

# 687
Здравейте,

Честити нови седмички!

Нимфичке, честито на мъжа ти, честито и на всички именници днес!

Като сте заговорили за любопитни съседи и мен и при двете бременности ме разкриха сравнително рано, въпреки че якето прикриваше всичко. Първия път още в 3 месец един съсед бивш полицай ми каза "Честито, много хубаво сте решили да имате дете", аз останах ей така  Shocked . Сега в началото на 4 месец, тъкмо се успокоих след хорионбиопсията  и един ден излизам с Пепи навън, обаче започнах да повръщам пред блока, носих си найлонови торбички в мен тогава... и една баба клюкарка "Аз бях забелязала, че си наедряла и си знаех, че си бременна"...Тогава още не бях качила и грам, ама явно в очите на бабата съм била наедряла Mr. Green . Поне съм спокойна, че клюкарите ще са спокойни, че бебето е мое  Mr. Green

По темата с приликата с майка ми ..и аз не искам да приличам на моята. Откакто заживяхме заедно вече 3 месеца я "преоткрих" в друга светлина, държи се доста странно все едно съм и чужда, а преди беше друг човек. Още 3 месеца се очертава да живеем заедно, дано запазя нервите си и дано един ден не стана и аз същата  Praynig

Мини, при мен е лесно със зимните дрехи, нося си старите зимни якета, с изключение на вталените,   и докато ми умалеят ще се стопли времето, така бях и преди. Неприятния момент в 9 месец преди беше, че краката ми се подуха и само маратонките ми бяха удобни, но това да са ни проблемите отеснели дрешки Flutter После пак ще си носим старите дрешки, и ще се радваме на бебенца!

По въпроса с меренето.... аз тази бременност още не съм взимала метъра, но с предишната стартирах с талия 65-66, завърших с "талия" 110  Mr. Green Тогава всичките ми мерки се бяха заковали на 110, но 33 кг отгоре няма как да не се забележат  Confused Сега ще видим как е, но отлагам меренето с метърче  Embarassed

# 688
Нимфичка, извинявай! Честит имен ден на мъжа ти! Да е жив и здрав да си носи името, а скоро и да стане горд татко!
Момичета, положението с паметта ми е ужасно. Това ми е трета бременност, е такова чудо до сега не е бивало.Преди се шегувах, че хардът ми е повреден, ама сега и РАМ-а май ми е 0.  #Crazy Дайте някакви съвети. И орехи ям, и други ядки, ама не помага.

# 689
Мини, меря си го на най-изпъкналата част корема  Rolling Eyes, толкова е..аз с меренето съм като пристрастена...с кантара де..не с меъра Laughing Laughingама това от много време насам..даже за тези 8 месеца ги смених 3 кантара - всичко се разваляше Laughing Laughing
За дрехите - аз си ходя разкопчана по принцип - с корем, без корем, така се равявам навсякъде, та и да не ми ставаше нищо - нямаше да търся да купувам..

Дони,Марти, и аз се присъединявам към вас за закръглянето на седмичките в сряда Simple Smile Simple Smile, днес навършвам 34 и от утре влизам в 35 Grinning Grinning Grinning - остават още 2 за устискване...

Дони, ще ги питам и аз тогава - досега сметката ми е около 600 лв., а ако вземем и количката от там, направо ще искам да ми издадят карта за отстъпка..

А тези протеини защо ги пиете, не се ли приемат при недостатъчно тегло на бебето?

Голди, пробвай с Гинко Прим Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт