Къде в Русе

• 96 006
  • 717
  •   1
Отговори
# 165
  • Русе
Супер сте, момичета, както обикновено.

devi4ca, точно за този магазин по центъра си мислех, така че утре ще проверя.

Supernova, днес бях там, но откъде да знам, че ще ни поканят на рд, така че утре пак там. Но не съм се качвала по другите етажи, само на първия и последния.

Хич не съм в час с младежките тенденции, та май някакво бижу (все пак зависи и от цената), ми се струва най-разумно  newsm78.

# 166
Защо не погледна и в сайтовете за колективано пазаруване. Там редовно има някое бижу с намаление.

# 167
  • Русе
Този път не намерих сделка, а и ми трябва за утре. Просто снощи разбрах. И да ви кажа купих от Роял-а от магазинчето на 3-я етаж. На първия са доста по-скъпи нещата, а и на 3-я със сиджирче и доста приемливи цени, очаквах по-скъпи.
Благодаря ви още веднъж.

# 168
  • На брега на реката
Момичета, къде продават подобни крила на Фея?
Виждала съм из Кауфланд покрай Хелоуин, но последният път не видях. По карнавалните има ли, и къде изобщо има карнавални магазини  ooooh!
От къде мога да купя тюл, цветен, да има голям избор.  Mr. Green

# 169
Полезна тема  Simple Smile
Ще я следя  Peace

# 170
  • Русе
Преди имаше и по детските магазини, иначе виж точно зад училище Отец Паисий има едно такова магазинче и май в Еваса също има.

# 171
Виждала съм из Кауфланд покрай Хелоуин, но последният път не видях. По карнавалните има ли, и къде изобщо има карнавални магазини  ooooh!
От къде мога да купя тюл, цветен, да има голям избор.  Mr. Green

Аз пак да пробутам любимия си сайт  Mr. Green  http://vegatoys.com/view/3524.html пуснах по ключова дума, но ако се разтършуваш може и още крила да излязат. Доставка безплатна над 10лв.

Ето и това намерих в последствие http://vegatoys.com/view/3610.html

Аз преди няколко години трябваше също да купя подарък за абитюрентка и се чудих какво да е, та се спрях на камък. Обаче тогава намерх само в Рояла на партера. Доста скъпо ми се видя, но в последният момент нямах много избор.

Последна редакция: сб, 17 мар 2012, 08:46 от agnesana

# 172
  • Русе
Камъните изобщо не бяха скъпи, почваха от 14 лв и най-големите бяха около 60 лв. Масовите 25-35 лв, мисля, че е доста поносима цена.

# 173
Сваровски продават в един магазин на кино Аврора отдолу. Пише, че продават знамена и сувенири.

# 174
  • в огледалото на живота
Виждала съм из Кауфланд покрай Хелоуин, но последният път не видях. По карнавалните има ли, и къде изобщо има карнавални магазини  ooooh!
От къде мога да купя тюл, цветен, да има голям избор.  Mr. Green
Ако имаш врема за поръчка,можеш да си направиш:
http://www.pumpal.net/product.php?id=249          
http://www.toy.store.bg/search?srchstr=%EF%E5%EF%E5%F0%F3%E4%E5% … sp;    
За платове:,,ХрисиМил,, са ми фаворит-от дамаска за канапе,до дантели;имат богат избор.
Магазинът се намира до сп.Чайка.

Последна редакция: сб, 17 мар 2012, 14:22 от devi4ca

# 175
  • На брега на реката
Благодаря за крилата, ако не намеря в понеделник, ще поръчвам от интерент.
А цветен тюл? ПРедполагам в магазините за платове, каквито не знам къде има  Joy

# 176
Какво ще правите с тези крила -ти си втория случай за един ден да търси такива крила Joy.
На моето дете и бях купила такива от книжарницата на Олимпа ама беше преди няколко години.

# 177
  • На брега на реката
Другата неделя ще има благотворителен маскен бал Мислех да костюмирам щерката като някоя фея, та съм се заела с аутфита. За целта ми трябват крила и туту (на първо време и тюла ще ми свърши работа)  Mr. Green

# 178
Благодаря за крилата, ако не намеря в понеделник, ще поръчвам от интерент.
А цветен тюл? ПРедполагам в магазините за платове, каквито не знам къде има  Joy

такива крила има на китайските боклучета под блока на  борците.
магазина в който има какво ли , дето е до аптеката.

# 179
Другата неделя ще има благотворителен маскен бал Мислех да костюмирам щерката като някоя фея, та съм се заела с аутфита. За целта ми трябват крила и туту (на първо време и тюла ще ми свърши работа)  Mr. Green
Ако не намериш пиши да потърся ли нашите

Общи условия

Активация на акаунт