Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 67

• 49 730
  • 711
  •   1
Отговори
# 480
TheBlackWidow, не се впрягай, разбира се, че всеки си има различно мнение  Hug

# 481
  • USA, Steak State
В никакъв случай не се впрягам.  Peace
Аз съм най- безобидната съфорумка, която можете да срещнете в този форум и подфорум.  Mr. Green

# 482
Разбира се, всеки има право на собствено мнение,особено щом е изразено по подходящия начин   bouquet Wink

# 483
  • USA, Steak State
Сега в четвъртак ще го дават ли или са в Новогодишна почивка?

Иначе като персонаж лелята мноооооооооооого ме дразни, ама и актрисата са я нацелили! Супер антипатична!
Божееее, много ми бягат имената днес на персонажите в сериала...  ooooh!

# 484
  • AMS
Привет, muci62!!!

Чуствай се удобно!!!

Скрит текст:
TheBlackWidow, за доматите виж на първа страница на темата.

# 485
Здравейте,скъпички ! Да ви е честита новата година ! Всичко най-хубаво ви пожелавам ! Simple Smile

Чета аз тука разни нещица за Енгин и просто искам да кажа,че изявата на един артист не зависи само от личните му артистични качества, а и от гледната точка на режисьора и изискванията му спрямо артиста !
Таааа....след всичко изгледано от мен с участието на Енгин смея да изкажа мнението си, че след великолепните роли които е направил просто няма как вината за издънките във Фатмагюл да е негова.Това е режисьорското неадекватно виждане по въпроса за ролята както и абсолютните все по-зачестяващи напоследък издънки от страна на сценариските.
Много са им болни мозъците на тези две женички в последно време...опс...моля за извинение,но по меко не можах да го измисля ....
Така че не винете ,моля Енгин, а изгледайте повече нещица с него и ще разберете даже,че освен второстепенни роли е играл и главни...тааааа..... да са ви приятни изненадващите моменти с него...Simple Smile

# 486
TheBlackWidow, muci62 welcome

TheBlackWidow, съдейки по мнението ти за Енгин няма да си ни конкуренция. newsm44 newsm68 newsm10

# 487
  • USA, Steak State
Аааа домати не хвърлям по никого! Мен не би ме кефело да ме замерват, а житейската ми философия е да не правя на никого нищо, което не искам на мен да ми направят.
Обичам домати отивам си кротко в ъгъла посолявам си го и си го ям.  Mr. Green

Персонажът на Енгин / брех научи му името/, явно трябва да е "асаби", защото точно така се държи в определени моменти.

kurkuma Аааа мъже бол, взимайте си го.  Mr. Green

# 488

TheBlackWidow, съдейки по мнението ти за Енгин няма да си ни конкуренция. newsm44 newsm68 newsm10

Куркуметка,таман ще има повече за нас : Joy Joy Joy

# 489

Куркуметка,таман ще има повече за нас : Joy Joy Joy

Детелинкаsmile3521 Hug

# 490
Хайде сега като разбрахте, че не ви го иска Енгин, стига я целкахте с домати.  Crazy
TheBlackWidow, драго ми е да те видя и тук  Hug

# 491
muci62, добре дошла!

Честно казано смятам, че този красавец не умее да играе. Някак прекалено остри са му реакциите.. Гледала съм го и в други сериали и там е бил второстепенни роли и май си е само за тях. Иначе принзавам, че е красавец по анадолски манталитет. Да вметна, че в него има малко турско, повече кюрдско. Турците не са тъмни хора. Wink
Не разбрах какво имаш предвид, че са му "остри реакциите". Ако говориш, че се пали бързо в този сериал, то това е търсен ефект според мен, а не че на него така му е хрумнало. Не знам дали си го гледала в "Ако бях облак", където изобще не е второстепенна ролята му. Иначе актьор във второстепенна роля може да играе в пъти по-добре от такъв във първостепенна. "Красавец" е субективно. Не знам как изглеждат анадолските красавци Simple Smile За мен не е красавец, хубав е и е много харизматичен. Доколкото ми е известно кюрдите са част от турците  Thinking Моите наблюдения са пък, че по-голямата част от турците са тъмни хора. разбира се, че си има всякакви, дори и руси Simple Smile Не оборвам мнението ти за Енгин, просто споделям моето. Мога да кажа, че той например прави невероятна игра с очи, за секунди може да пресъздаде няколко емоции само с очи  Heart Eyes

# 492

kurkuma  Hug много ме кефиш  Grinning веднага извлече най-важната информация newsm51 smile3501

# 493
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Мъжът мечта
 Peace
Скрит текст:

Висок, красив и атлетичен,
леко мургав,отривист,
грижовен, нежен, романтичен,
тридно да се каже оптимист,
практичен, умен и лиричен!

Във готвенето той помага
и масата редовно слага!
Чорапите си сам изпира
и даже сам си ги простира!
Фатма вечерта приспива
и тъй грижовно я завива!
Цветя редовно и подарява
рожден ден никога не забравя!
С приятели не се събира
и от ремонти той разбира!
Закуска носи и в леглото
и никога не пуска тото!

И кой е този мъж? Кажи!
Мъжът – във моите мечти!
Такъв мъж има ли?
Всички се чудим и се маем,
но струва си да помечтаем!!

TheBlackWidow,аз също не съм от почитателките на Керим-Енгин / за радост на дружките не съм и в конкуренцията/,но това не ми пречи да се кефя на режисьорските недоразумения свързани с играта и неговите напъни да замаскира това...
И един дружески съвет от мен-пропусни менюто с доматите,ако не ти са любими всеки има право да пише каквото му е на сърце и клавиатура Mr. Green

# 494
TheBlackWidow, сега сериозно. Хубаво е, че имаш свое мнение и го споделяш. Никой не очаква всички почитатели на сериала да са влюбени в Енгин, но да оспорваш актьорския му талант ми се струва чисто заяждане, затова и получаваш подобни реакции. Ако има нещо, с което всички сме съглсани тук (поне досега така беше), е че и Берен и Енгин са великолепни актьори

Zorni44ka, di...va, Slawena, campanulaHug  Hug  Hug

Общи условия

Активация на акаунт