Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 67

• 49 682
  • 711
  •   1
Отговори
# 600
Сценаристките са направо жестоки към Керим, а доколкото знам, четат книги, консултират се с психолози, искат да са близо до истинския живот. Само че такава преданост и търпение, срещат ли се въобще в природата? Керим страда, и липсата на физическа близост с жената, която обича, е само една от неговите психотравми. Фатмагюл е наранена, знаем, но според мен и тя вече е готова да утеши Керим, стига сценаристките да разрешат. Мен лично ми е жал дори за Мустафа Булут, какво остава за Керим!
Иначе фрагмана е хубав и оптимистичен, дано серията, която чакаме с нетърпение, да е малко по-спокойна и да донесе надежда за разрешение на проблемите.

Защо да са жестоки сценаристките с Керим? Много бързо забравихме, че Керим беше един от онези, които участваха в изнасилването, не директно, но стоеше там и не направи нищо, за да го предотврати. Той не беше ли жесток тогава?

А защо да го утешава Фатма? Не разбирам. Защото страда заради собствената си глупост тогава ли? Нека пострада малко де, не го мисли толкова  Wink Именно заради това сега оценява всеки малък жест, всяко докосване, всяка прегръдка..

Друг е въпросът обаче, че Керим нещо напоследък е в поддържаща роля за сметка на Мукадеси, Рахмита, Ердоани и т.н..

# 601
Да, Марта, казваше се. И не за първи път казват така, а после....Вече им нямам вяра...
Аз обаче  си чакам по-романтичните моменти   / къде по-търпеливо, къде не / - затова снощи си написах един текст, за който естествено чакам 57 серия за "снимков " материал - че даже и "страстна" мелодийка съм си нагласила - да не стане "текст + мелодия" на фона на една снимка накрая ?!

# 602
  • Пловдив
Марта_49, ето ти снимки...не са много, но можеш да харесах нещо.

Линк със снимки от 57 серия - фрагман.:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.302694989767018.65643.1 … 930678&type=1

# 603
Марта_49, ето ти снимки...не са много, но можеш да харесах нещо.
Линк със снимки от 57 серия - фрагман.:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.302694989767018.65643.1 … 930678&type=1[/b]
супер са снимките- благодаря !

# 604
  • Пловдив

Марта_49 ....

Още един линк от 57 серия - снимки от трейлъря:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.276479729075949.68056.1 … 432824&type=1

# 605
Защо да са жестоки сценаристките с Керим? Много бързо забравихме, че Керим беше един от онези, които участваха в изнасилването, не директно, но стоеше там и не направи нищо, .............
Абсолютно не съм съгласна с теб. Ти видя ли в първа серия погледа на Керим когато застана над Фатмагюл?! Видя ли нещо жестоко тогава в този поглед?! Видя ли как се държеше после, угризенията му? Видя ли какво количество алкохол погълна, видя ли хапчетата? За пореден път питам - Вие не сте ли се напивали безпаметно? Как сте се чувствали, и колко сте може ли да контролирате тялото си?  
Да, постъпката му - пиенето и хапчетата - беше безразсъдна, но в никакъв случей жестока и умишлена.
Другия въпрос, които искам да задам - Не си ли обичала истински?  Ей заради тази любов трябва да го утеши Фатмагюл. Защото, ако тя го обича, тя наистина не го вижда като мъжа от онази нощ. Има случеи на жени, жертви на домашно насилие, примерно, които ако ги питаш дали обичат съпруга си, ще ти кажат Да и то защото наистина ги обичат. Това не е най-приятния пример, но все пак е показателен - как един човек, колкото и да те нарани, ако наистина го обичаш, щом те погледне, ти виждаш само тази любов. Не случайно казват - Любовта е сляпа.
Другия момент е - Как искаш Фатмагюл да е щастлива, след като основе семейното си щастие на гърба на мъката на Керим? Нека страда малко...... и така докога. Те не говореха ли за щастливи спомени, за щастие. В едно семейство трябва да има равноправие, уважение, не трябва единия да има надмощие над другия.

# 606
Защо не направят и един сериал Разкаяние и страдание грешнава Керима  newsm78 ето ти материал за още два сезона минимум,ако този за Фатма е с отворен финал Whistling

# 607
Здравейте,къзларки!Днес пак сте се вихрили Laughing Няма по-голям релакс да седна с кафето и да ви чета!Че и фрагмана е налице!Пак ли ще роним крокодилски сълзи?Щеше ми се да е по-лежерна серийката,ама нейсе ooooh! В къщи ме бъзикат,че нивото на морето щяло да се покачи hahaha В четвъртък вечерта и с топ не могат да ме бутнат от първия ред Mr. GreenГоляма краста е тоя сериал.Благодаря ви за настроението и превода!Много виртуални целувки от мен!
Скрит текст:
Уж чета за изпити,пък окото ми все към вас гледа Laughing

# 608

Скрит текст:
Уж чета за изпити,пък окото ми все към вас гледа Laughing

А Диде вземай пример от Фатма,колко съвестно четеше за изпити Wink.Май образованието и го изоставиха като част от развитието на образа и newsm78

И нещо интерсно на копйто му се чете  Peace

Гледането на сериали може да подобри здравето
Скрит текст:
, защото съществува директна взаимовръзка между смеха и положителния ефект върху организма и ума, сочат резултатите от американско изследване, цитирани от ЮПИ и АСН.

Д-р Лий Бърк, психоневроимунолог и специалист по превантивни здравни грижи, заяви, че гледането на сериали може да подобри общото здравословно състояние, защото хората, които често се смеят, е по-вероятно да извършват физически упражнения и да консумират здравословна храна.
Изследването установило, че чувството за хумор е върхово качество, което хората намират за привлекателно у даден индивид. То е по-важно от външния вид и интелигентността. Над 70 на сто от участниците в изследването са съгласни, че смехът отваря врати и създава благоприятни възможности на работното място. 92 на сто смятат, че всеки се нуждае от смях, а хуморът, свързан с ежедневието, е под номер 1 сред видовете хумор.

Изследването е извършено през октомври м.г. и е обхванало 1200 души на възраст между 21 и 59 години. "Изследването ни показва, че гледането на сериали позволява на хората да открият смеха, поясни д-р Бърк. Това е много важно, защото този път към смеха е достъпен, независимо дали човек е сам или в компанията на други хора. Американците могат да получат психологична и здравна полза от смеха, свързана с по-малко стрес и депресия, повече оптимизъм и жизненост, понижаване на кръвното налягане и усилване на имунната защита."

# 609
Славенко,помниш ли лятото как си представяхме за срещите в кухнята за вода-пресен пример,че водомера се върти Laughing

# 610
gery_dobreva , ти отговори вместо мен. Аз замълчах, защото съм нова във форума, и не исках да споря. Но, и аз мисля, че щом  Фатмагюл обича Керим, във фрагмана тя му казва, че за нея вече не е мъжа от онази нощ, значи съвсем естествено е да го утеши. Защото той страда искрено и сам на себе си не може да прости, това му е най-тежкото наказание. Освен това, нали и двамата искат да загърбят миналото, да започнат ново начало...

# 611
Славенко,помниш ли лятото как си представяхме за срещите в кухнята за вода-пресен пример,че водомера се върти Laughing

Joy Ами то май в повечето случаи пият по една студена и ''лека нощ'' по няколко пъти докато им мине мерака

# 612
А Диде вземай пример от Фатма,колко съвестно четеше за изпити .Май образованието и го изоставиха като част от развитието на образа и

Че тя не завърши ли вече newsm78.Когато я дадоха да излиза усмихната от сградата,мисля,че беше заради дипломирането(Керим беше в затвора и съжаляваше,че не е до нея).

# 613

Joy Ами то май в повечето случаи пият по една студена и ''лека нощ'' по няколко пъти докато им мине мерака

Joy Joy Joy

# 614
Тоя събиран толкоз време, нема да мине само с една вода ей, тука тактика ще треба  Crazy Wink

Общи условия

Активация на акаунт